QUOTE(adis @ 2010 01 20, 16:25)
Tai viskas ir aišku. Daugybinai yra daugybiniai. Fibrozė yra fibrozė. Kiek suprantu abiejuose palučiuose, nes rašo, jog deš. ženklesni ir gausesni. Abu plaučiai serga, sutrikusi jų funkcija, rezultatas - dusimas. Sprendimas - pagrindinės ligos gydymas. Susitikę su gydytojais akcentuokit klausimą, kaip padėti mamai, kaip pagerinti nors šiek tiek jos fizinę būklę, ką daryti, jog mažiau kentėtų.
Kad ir kaip akcentavau,bet nieko apart atsikosejima gerinanciu sirupu gerimo nepatare.O tie sirupai jau visi isbandyti,bet poveikio jokio.
Net nezinau,negi jokiu kitokiu priemoniu nera.
QUOTE(renatuxaass @ 2010 01 20, 21:41)
nea nereikia ligos istorijos, ji isklausines jusu, ir iskart padarys, na per kokia valanda mums viska sudejo, mamos mes nesivezem, tik kai parvezem ji pagere kelias dienas po to nusprende nebegerti tu jos arbatu
Tai gerai,kad padarys iskart.Kazi kokiam laikui to misinio uzteks.Bijau,kad ir mama negers.
QUOTE(ifauru @ 2010 01 20, 21:53)
Mes po eilinių chemijų. Ir dar, matyt, klinikose papildomai sugebėjom po virusą gaut - ir aš, ir mama. Jaučiuosi nelabai kaip - galva sunki, lyg gerklę peršti, bet man temperatūros nėra. O mamai jau ir temperatūra pakilus - iki 38. Žiūrėsim. Kol kas gydytoja dar leido namučiuose pabūti, nes aišku, kad infekcija....
Sveikit greiciau!Vykit lauk bacilas!
QUOTE(shaiba @ 2010 01 20, 22:34)
Kaip gerai kai yra su kuo pasikonsultuoti.Man receptas israsytas kompensuojamas,bet vyras nuejo į vaistinę,tokių vaistų nėra,reikia užsakinėti,o užsakymo kainas,jau rašiau,tai susnervinau ir nepirkau,ale niekur nedingsiu teks pirkt.Po chemijos lyg ir atsigavau tik visą laiką šaltis krato.
Turbut netaip supratot!Turetu uzsakyti vaistus,o jus vistiek gausit kompensacija,gal tik lita kita reiks sumoket.Kitasyk visus vaistus pirkit prie onkologinio,nes jie turi .
QUOTE(ramune27 @ 2010 01 20, 23:04)
visoms visoms dideliausios sveikateles.
dėl per didelio pulso tėčiui buvo paskire procorolana,čia vietoj betaloc zoko,nes jis muša spaudimą,o jis budavo net per žemas. tai tada procorolanas buvo išeitis jis daug geriau jautėsi. tik jis nekompensuojamas.
dėl per didelio pulso tėčiui buvo paskire procorolana,čia vietoj betaloc zoko,nes jis muša spaudimą,o jis budavo net per žemas. tai tada procorolanas buvo išeitis jis daug geriau jautėsi. tik jis nekompensuojamas.
Bet baisu savavaliskai juos naudot.Ir turbut vistiek receptiniai?
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(adis @ 2010 01 20, 23:49)
Šiandien mano kraujo tyrimai tokie, kad sveikas žmogus galėtų pavydėti. O nosis vis pakraujuoja, trombocitai norma. Jau greit 3 savaitės be Avastino, pamažu spaudimas grįžta į vėžias, užkildavo iki 160, dabar vėl arčiau 120.
Smagu ir tai girdeti.
QUOTE(arune @ 2010 01 21, 09:24)
Susižinokit, koks jūsų Her pirmiausia, tada galvokit, ar reikia jums Herceptino, ar Avastino, nes prie teigiamo HER - Herceptinas, prie neigiamo - Avastinas.
Bet jei pats zmogus nesidomes-tai nieks jam ir nepasiulys nei Avastino,nei Herceptino.Atsiprasau jei klystu.O kazi ar mano mamai priklausytu Avastinas?Jei juk trigubai neigiamas kruties vezys.
Papildyta:
QUOTE(DONRA @ 2010 01 21, 15:00)
Labas visoms taip pat ilendu paskaitineju, nesinori piktinti kad man viskas labai gerai, mezgu, kepu, dziaugiuosi kiekviena diena sirdingai pasimeldziu kiekviena vakara uz visas siuo metu sergancias .Gali ir privalo buti gerai. Visom linkiu daug daug sveikateles
Man tai labai smagu skaityti,kad jums gerai sekasi.Norisi ,kad kuo daugiau tokiu laimingai besibaigianciu istoriju butu!
QUOTE(rasų lanka @ 2010 01 21, 16:09)
Kaip gerai,kad viskas tvarkosi.
QUOTE(Jorky @ 2010 01 21, 20:30)
Turiu klausima: o nuo spinduliavimo slenka plaukuciai ? aisku, tas mums turetu maziausiai rupeti siuo metu, taciau mamyte galvoja ir tikis , kad bent plaukuciai nenuslink, nes jau atauge buvo.
Sveikateles Jums visoms,
apkabinu.
Taikant radioterapiją, nuplinka tik ta vieta, kuri pakliūna į švitinimo lauką, tačiau tai laikina, vėliau plaukai atauga.
Papildyta:
QUOTE(ramune27 @ 2010 01 20, 23:04)
Aciu,kad klausi.Jau gerai,nugaros beveik nebeskauda.Tik sloga didele liko,jau virs menesio tesiasi,bet tikiu,kad ir ja nugalesim.Mazajai irgi tik ta bjauri sloga.