Perrasiau pas seimos gydytoja Vilniuje.
Skambinau onkologei,klausiau kada ateit,sako po kokiu 2sav.Sako matyt liga progresuoja,kai uzklausiau apie plauciu KT tyrima-tai sako uzsiregistruokit pas pulmonologe,tai priregistravau ketvirtadieniui,ziuresim ka sakys,bet jau dabar baisu,nes ten eiles baisiai ilgos.Na,bet nusiteikiu vel landziot ir primint,kad mamai labai negera,kad invalido vezimelyje sedi.
Sunkus metas mums,nors zinau,kad ne mums vieniems.Meldziuosi uz visas jus ir jusu artimuosius,kad Dievulis butu gailestingas ir leistu visiems kuo ilgiau ir laimingiau gyvent!Sveikatytes ir dar syki sveikatytes visiems!
QUOTE(tati @ 2010 01 18, 16:48)
nothing sweet,
man naujiena. Ar gali detaliau papasakoti? Kur tiksliau reikia kreiptis, kokiu dokumentu ten reikia ir t.t.
man naujiena. Ar gali detaliau papasakoti? Kur tiksliau reikia kreiptis, kokiu dokumentu ten reikia ir t.t.
Mes zinojom.Bet mama nesikreipe(po operacijos),sake,kad dar soc.darbuotoja turi ateit i namus ir ivertint kaip zmogus gyvena.Su mama gulejusi moteris sake turi pazinciu socialiniame,sake,kad pades,kad uzrasytu jog gyvena prastai,bet mamyte nenorejo.Tiesiog tada gerai jautesi,ir be pasalpu issiverte.
QUOTE(salduke @ 2010 01 18, 21:13)
Gal kuri susidūrėte su kasos vėžiu?
Mano dede(tecio brolis) mire nuo jo,joks gydymas nebuvo taikytas,nes jis niekur nesikreipe,net neitare,kad juo serga.Jis nuo jaunystes turejo problemeliu su skrandziu,gyveno kaime,o rajono gydytojai ligeles nemate,o kazkur toliau jis nesikreipe.O gaila,nes net50m.neturejo.
Tai tiek tos patirties.
Papildyta:
O pamenat kalbejot apie ta nauja spindulini aparata Latvijoje,filmuka buvot ideje(gal pries 3men.)?Tada sakiau paklausiu neurochirurgo -tai jis man atsake elektr.laisku:
Šis aparatas, apie kurį pasakoja, yra tiesiog naujas paprasto linijinio
greitintuvo modelis su papildomom funkcijom. Lietuvoje yra 3 linijiniai
greitintuvai šiuo metu, tad tai nėra kažkoks naujas išradimas. Dėl
išorinio spindulinio gydymo sprendžia operavęs neurochirurgas ir
onkologas (radioterapeutas).
Pagarbiai, Gyd. A. Šitkauskas
Papildyta:
Dar klausiau chemoterapeutes apie ta naujaji aparata Santariskese,kur berods kartu daroma vidaus organu magnetinis rezonansas ir kaulu scintigrafija-tai ji trumpai atsake,kad tai skirta pagrinde metastaziu kauluose nustatymui.Norejau,kad mama uzregistruotu,bet sake kai ateisit konsultacijai-tada ir pakalbesim.O mums aisku noretusi greiciau ,nes labai neramu del mamos.
Papildyta:
Shaiba,ar gavot vaistukus?Tikrai turi paskirt gydytoja,kompensuojama.