Sveikutės,
Mergaitės Labai labai tikiuosi, kad pirmadienį pradėjote su kuo daugiau stiprybės - tiek mintelėse , tiek kūneliuose.
Kam gerai dabar - tebūna taip visada, kam blogai - tegul kuo greičiau praeina ir tampa gerai... Visoms geros dienelės ir geros , ramios savaitės.
Skambinau šiandien onkologytei , pabėdavojau apie mamytės guziuką ant rankelės. Tai ji paramino mane sakydama, kad iš mano nupasakojimo - tai daugiau panašu į venos uždegimą, taip pat tai nebūdinga tokia vieta kam kitam... Tačiau, jei vis tik jis keistųsi ar šiaip būtų neramu - galime atvažiuoti. Nematant sunku kategoriškai ką nors pasakyti.
Tik pašnekėjau su gydytoja, o čia ir mamytė paskambina ir sako - "gal dar neskambink tai gydytojai, nes šiandien tas guziukas jau lyg kitoks - gal praeis..."
Tai nutarėme truputi dar lukterėti. Gal nieko tokio ir nėra. Tikėkimės , kad praeis. Aš iš pradžių net nepagalvojau apie blogesnius dalykus, kol šeimos gydytoja griežtai neuždraudė bet ką prie tos vietos dėti "kad kraujas nenešiotų"... Ketvirtadienį važiuosime vėl pas šeimos daktarę - darys vėl kardiogramą ir kt. tyrimus, šlapimą. Kardiograma nekokia buvo mamytės praeitą savaitę. Tai gydytoja sako, kad gali būti dėl persirgto plaučių uždegimo, dėl deguonies trūkumo, nuo stiprių vaistukų . Vartojame širdelę stiprinančius, tai matysim , ką rodys... Nors mamytė atrodo kažkokia išsigandusi. Klausiau , ką ji slepia, sako - tikrai, tikrai nieko...
Tiesa, pilvelis baigia susitvarkyti nuo antibiotikų. Bet šeimos gydytoja liepė pavartoti ACIDOPHILUS BIFIDUS COMPLEX. Nors prieš tai gėrė Lacto Seven - nepadėjo...
Sveikatėlės visoms ir ramumos visur...