Apie prasta gydytoju elgesi pastaruoju metu daug kalbejom, siandien prisiminiau skaityta istorija, iliustruojancia gydymo istaigu vaizda uzsienyje - istorija
Labai labai daug stiprybes linkiu Ugninei
Ugn*Inuke, būk stipri, nors tu ir esi stipri. Dievulio palaimos tau. Aukščiausių jėgų globos tau. Maldoje su tavimi - apkabinu tvirtai, brangute.
Daile , kaip gerai, kad operatyviai nusrtatė mamytei negalavimų priežastį. Sveikatėlės jai ir kuo lengvesnio laiko po chemijų.
Papildyta:
Gal dėl sąaugų?
Mergaitės, gal kas nors ką nors apie Shaibą girdėjote? Tokia ilga tyla... Taip tikiuosi, kad gydymas eina sklandžiai ir ji laikosi gerai.
Papildyta:
QUOTE(Daile @ 2010 01 15, 22:34)
O nepraeinamumas susidarė iš pries porą metų darytos operacijos (ten galima sakyti skrodimo) vietose atsiradusių ataugų, kuriose įstringa plonosios žarnos. Turi pilvo sienos išvaržą, galbūt ji kažką užspaudžia.
Gal dėl sąaugų?
Mergaitės, gal kas nors ką nors apie Shaibą girdėjote? Tokia ilga tyla... Taip tikiuosi, kad gydymas eina sklandžiai ir ji laikosi gerai.
QUOTE(adis @ 2010 01 15, 14:53)
be to, gydytoja sakė, jog tai viena iš palankiausių vietų - gyvybei didelio pavojaus nėra. )
Ir nevilty yra viltis. Aš irgi manau, kad tai geresnis variantas, nei gyvyb.svarbiuose organuose. Tikėkimės geresnio, Adis
QUOTE(rasų lanka @ 2010 01 16, 01:06)
Prieš porą dienų mūsų Shaiba buvo, mačiau, prisijungusi. Brūkštelk žodelį, kai tik galėsi...
Ugnine, sveik, stiprėk, ...
Sveikatytės visoms, mergaitės...jums ir jūsų artimiems...
QUOTE(rasų lanka @ 2010 01 16, 00:06)
Ačiū,Mergaitės,kad rūpinatės.Skaitau,bet parašyt vis sveikatos pritrūksta.
Penktadienį grižau po ketvirtos chemijos,tai trūksta energijos.Padarė KT, pagrindiniai organai dar neblogai,bet darinys paaugęs.
Jei neišgeriu antibijotikų,tai temperatura iki 39 kyla.
Gal kuriai,leido FILGRASTINĄ? Gal ką nors galit patarti,kurioje vaistineje pigiau?Šiandien paklausė LITFARMOJ ampolė 542lt.,o Šeimos vaistineje 350,čia aišku be kompensancijos.Bet kainos man per didelės.
QUOTE(shaiba @ 2010 01 17, 12:11)
Gal kuriai,leido FILGRASTINĄ? Gal ką nors galit patarti,kurioje vaistineje pigiau?Šiandien paklausė LITFARMOJ ampolė 542lt.,o Šeimos vaistineje 350,čia aišku be kompensancijos.Bet kainos man per didelės.
Mieloji, o kodėl nekompensuoja? Onkologė visada mums išrašo - diekui jai - pirkti dar nė karto neteko...
QUOTE(shaiba @ 2010 01 17, 13:11)
Ačiū,Mergaitės,kad rūpinatės.Skaitau,bet parašyt vis sveikatos pritrūksta.
Penktadienį grižau po ketvirtos chemijos,tai trūksta energijos.Padarė KT, pagrindiniai organai dar neblogai,bet darinys paaugęs.
Sveikute, mieloji, Džiaugiuosi, kad parašei. Temperatūra tau gal kaip šalutinis chemijos poveikis? Kokius tau chemijos vaistukus leidžia? Mamytei būdavo temperatūra virs 38. Ką gydytoja sako dėl darinuko?
O Filgrastinas (Grasalva) ar ne leukocitams kelti? Kaip Neopogenas... Ar gydytoja tau neprirašė po chemijos, kad pati turi pirktis?
Stiprėk ir laikykis.
Sveikos,
Atsiprasau, kad trukdau, bet gal cia man kas daugiau informacijos suteiks. Ar siek tiek tinstancios galunes ir vidinis niezulys kojose gali buti zenklas, kad vezys plinta po organizma? Kalba eina apie plauciu vezi, III stadija, bet tolimuju metastaziu kol kas nebuvo rade, tik kita savaite prasideda gydymas chemoterapija. Aciu uz atsakyma! Sveikatytes visoms
QUOTE(shaiba @ 2010 01 17, 13:11)
Ogo,tai jeigu darinys paauges,tai chemija neveiksminga? O ka gydytuojaj sako? Laikykis Temperatura man pastoviai buvo po chemiju,ir visada antibijotikus geriau.
O del Filgrastimo keista Tikrai jis kompensuojamas buvo Gal paklausk gydytuojos Nes man po kiekvienos chemijos reikejo po 6-7 -8 ampules,tai jeigu pati pirkciau Ir pries metus beveik jis kainavo apie 220lt,gal pabrango?
QUOTE(shaiba @ 2010 01 17, 12:11)
Malonu, kad atsiliepei, vis pagalvoju kaip sekasi. Gal dar pradės gydymas veikti. Nebedaug ir beliko, greit bėga laikas.
Tavo minimas neupogen yra tas pats filgrastimas tik skiritngų gamintojų. Firmos Amgen Neupogenas yra brangesnis už lietuvišką (buvusią grasalvą) Tevagrastim. Drąsiai gali keisti.
FIlgrastimo kainos.
Pats pigiausias būtų 300 mgk - 219 Lt.
Vaistas kompensuojamas. Man buvo atvejis, kad pritrūkau ir ruošiausi pirkti, bet Šiauliuose išrašė onkologė, vyras paprašė, užteko parodyti kraujo tyrimus.
Ar siek tiek tinstancios galunes ir vidinis niezulys kojose gali buti zenklas, kad vezys plinta po organizma? Kalba eina apie plauciu vezi, III stadija, bet tolimuju metastaziu kol kas nebuvo rade, tik kita savaite prasideda gydymas chemoterapija. Aciu uz atsakyma!
Tinsta dažniausia dėl širdies, inkstų problemų. Būtinai reikėtų informuoti chemoterapeutą prieš vaistų leidimą, jei reikės paskirs papildomų tyrimų.
Sveikos, mergaites. Tikiuosi nesusalot per savaitgali
As 6ni "pasizmonejau" siek tiek, vaziavom i parduotuves, virduli pirkom
NDNT atsiunte man riebia spyga - paliko tuos pacius 40%. Bandysiu ryt ramia galva labiau isigilinti, ka jie ten man prirase ir galvosiu, ar skusti dar karta, ar ne. Pinigine prasme tu procentu didejimo rezultatas -200 lt/men, ne taip ir mazai, bet bijojau, kad bus dar blogiau.
As 6ni "pasizmonejau" siek tiek, vaziavom i parduotuves, virduli pirkom
NDNT atsiunte man riebia spyga - paliko tuos pacius 40%. Bandysiu ryt ramia galva labiau isigilinti, ka jie ten man prirase ir galvosiu, ar skusti dar karta, ar ne. Pinigine prasme tu procentu didejimo rezultatas -200 lt/men, ne taip ir mazai, bet bijojau, kad bus dar blogiau.