QUOTE(Liutukeee @ 2010 01 15, 00:40)
O tai tas perrasymas ir vadinasi laikinuoju?O kaip del ligos istorijos?Mums sake,kad persiuncia per 2sav.Bet man asmeniskai nepersiunte per 2,laukiau tris,jau buvau nuvaziavusi i Panevezi ieskot.Buciau iskart paemus is Panevezio,bet neduoda.Tik kai per 2savaites neatsiunte i Vilniu,tada Vilniaus poliklinika isdave specialu prasyma,su kuriuo turejau kreiptis i Panevezio poliklinika.Bet kai kreipiausi-tai pasake,kad jau issiusta pries keleta dienu.Nezinau kokiu budu jie gabena,bet matyt pesti ar arkliu veza ,kad taip ilgai.
O be ligos istorijos ar seimos gydytoja imsis israsinet vaistus nuo saudimo ir visa kita.
O be ligos istorijos ar seimos gydytoja imsis israsinet vaistus nuo saudimo ir visa kita.
Jei niekas nepasikeite, tai per metus nemokamai galima persirasyti du kartus. Mes abu su vyru pries pora menesiu persirasinejom. Man pasiule paciai persivezti kortele is savo senos poliklinikos, kad butu greiciau(as sirgau ir mane prieme persirasymo diena), tai ten jie dave tokia forma, susipildziau ir su ja vaziavau i savo sena poliklinika psiimti ligos istorijos. Mano vyras irgi i ta pacia istaiga persirasinejo, bet jam nepasiule paciam korteles pasiimt, tai jo ligos istorija po kazkiek laiko persisiunte patys, o per ta laika uzvede laikina kortele(jis irgi kaip tik sirgo). Man irgi buvo uzvede laikina kortele, kol per sekanti vizita atsiveziau jau savo senaja kortele.