Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 22

vaistininke, nepabekit, man (tikiu, kad ir daugiau taip mananciu yra) labai idomu paskaityti jusu nuomone.
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2010 01 14, 02:27)
vaistininke, nepabekit,

Pritariu tati, nepabėkit vaistininke. Pasakykit savo nuomonę, ar galima viename švirkšte maišyti homeopatinius Heel firmos vaistus: Hepar compositum ir Glyoxal? Thalamus compositum ir Ubichinon compositum? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaistininkas @ 2010 01 14, 02:59)
Jau kelintą kartą pažadu, tad pažadą dabar jau teks vykdyti.

Ir as prasau - nepabekite. Tikrai labai svarbus jusu patarimai.
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2010 01 13, 20:21)
Atejo lapelis, kad paste mano vardu yra registruotas laiskas, matyt is NDNT. Reikes velu veliausiai 6ni pasiimti, bet nekantru laukti

Linkiu, kad butu teigiamos zinios. Parasyk kaip issisprende.
Atsakyti
Ir as prasau - nepabekite. Tikrai labai svarbus jusu patarimai.

Gerb. Vaistininke,
Noriu patarimo apie antioksidantą Resveratrol. Mano onkologinio darinio estrogenai neigiami, o progesteronai silpnai teigiami. Vartojau Resveratrol. Bet internete radau, kad prie tokios hormonu reakcijos šio papildo reiktų vengti. http://www.mskcc.org.../html/69354.cfm Cituoju: "As resveratrol exhibits estrogen-like properties and activates transcription by estrogen receptor that leads to stimulation of cancer cell proliferation, women with estrogen receptor-positive cancers should avoid resveratrol"
Kokia Jūsų nuomonė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZoVi: 14 sausio 2010 - 15:27
Turiu klausima gaunancioms pensija: ar si menesi gavot jau mazesne pensija?
Mano sumazejo. Bet, lyg tai, moka uz praeita menesi ir dar tureciau gauti buvusia suma? g.gif g.gif g.gif
Ar yra ismananciu ta sistema?
Atsakyti
Mano mazesne, bet man procentai keitesi i blogaja puse.
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2010 01 13, 17:03)
Domiesi maistu ir šarniniais produktais - internete yra. O receptų ir patarimų gali drąsiai pasiklausti pas Valerijono arbatinės daruotojas.
Ir Guste,, turiu klausimą, ar pasitvirtino rūgštinis PH? Tiriate šlapimą, ar seiles, ar viską kartu?

Ačiū, pabandysiu užsukti į vaistinę. Nors turbūt ir temelė kur prie kulinarijos nekenktų? Ką nors gardesnio viena kita įmestų...
Dėl tyrimų - tai juosteles gavome tik dabar, po mėnesio stiprios dietos, taigi "prieš" žinių neturiu, o dabar, ačiūdie, šarminis. Beje, dėl šio maisto tikrai iškyla nemažai klausimų: kodėl vienuose šaltiniuose rauginti kopūstai šarmas, kitur - rūgštis? Jei yra griežta dieta, tai visgi kas svarbiau - viso mišinio šarmingumas (pvz salotų), ar kad visi produktai būtinai būtų iš šarmų sąrašo?

Pinacea, džiugu bent čia pamatyti 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(romantikė @ 2010 01 14, 16:11)
Mano sumazejo. Bet, lyg tai, moka uz praeita menesi ir dar tureciau gauti buvusia suma?  g.gif  g.gif  g.gif

Deja, taip padaryta kiek žinau visiems, mažino pagal gruodžio pajamas.
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2010 01 14, 18:11)
Mano sumazejo. Bet, lyg tai, moka uz praeita menesi ir dar tureciau gauti buvusia suma?  g.gif  g.gif  g.gif

Man nesumazejo,bet tiksliai nezinau,ar del to kad maza ta pensija 659.98 (bet visgi didesne nei 650.),ar del to kad 1 grupe g.gif

Buvau siandien NDNT,bet nezinau kiek man tu procentu skire ir kokiam laikui bigsmile.gif Buvau kazkokia issigandusi,kaip pries ekzamina rolleyes.gif Atejau,atsisedau prie gydytuojo,jis paklause,kada buvau pas hematologe,pasakiau kad gruodzio 29,sako nera israso,sakau kaip nera bigsmile.gif O jis neperskaite normaliai,galvojo kad tas siuntimas i komisija is seimos gydytuojo.Nieko neklause,tik pasake ,nu jums dabar procentai keisis,jau nebebus kaip 1 grupe,nes jau prie sveikstanciuju skaitotes,Jo,jo,sakau ,aisku kad ne 1ma biggrin.gif Sako,tikekimes kad nelabai pikta ta jusu liga.Sakau tfu,tfu,tfu...Nu ir dave man talona ateiti 21 atsiimti dokumentus,kazkaip nepatogu buvo klausti,kiek jus man skirsite tu procentu,daug ten tu gydytuoju, 4 sedi,visi ziuri i tave blush2.gif Praeita karta as juk nedalivavau pati,tai ir nezinojau,kaip ten viskas vyksta.

Gerb.vaistininkas ,prisipazinu kad nelabai ismanau apie zoleliu naudojima tokiu sunkiu ligu gydyme blush2.gif Man gydytuoja pasake kad negalima nieko vartoti chemijos metu,ir po gydymo,kiek klausiau-sako ne..leido tik ,bet jeigu as pati jau taip noriu,zuvu taukus ir rykliu kremzles,bet nekarta pabrezdavo,kad geriausiai-pilnavertis maistas.O kokia jusu nuomone,ar galima sergant limfoma,nonChodzkin (jau nerasysiu viso ilgo pavadinimo rolleyes.gif ) gerti zoleles? Tam kad sustipreti,kad remisija butu ilgiau ir t.t. ir pan.Nes kiek zinau negalima skatinti imuniteto,bet gal cia mano tokia diletantiska nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 14 sausio 2010 - 19:13
Perskaiciau straipsni apie Mertina,saunuolis,iveike vel victory.gif http://www.redakcija...article&id=6084
Atsakyti
o va Brazauskui sako labai nekas. gaila.
Atsakyti
QUOTE(vaistininkas @ 2010 01 14, 03:59)
Arven, na kam tas melas? Visos žolės, kurias Jūs matote vaistinėje (ir kurių nematote) yra kliniškai ištirtos. Įdomesniais ar sudėtingesniais atvejais tyrimai yra daromi tokie, apie kuriuos kalbat - dvigubai akli ir placebo kontroliuojami. Supraskit, kad žolių kiekis nedidėja, priešingai, nei cheminių vaistų, tai žolių tyrimams per šimtus metų užteko laiko. Na, kiek tą ramunėlį galima tirti - ištyrė jau seniai ir užmiršo. O kaip per keletą metų ištirti cheminį vaistą, kai per metus dar dešimtys naujų atsiranda? Para turi tik 24 val. Ir dar. Jei Arven esate placebo kontroliuojamų vaistų tyrimų šalininkė, gal pasakytumėte, kaip tokie tyrimai atliekami onkologijoje? Vienai palatai duosim Doxorubicino, o kitai - leisim į veną fizioliginį tirpalą? Tada žiūrėsim, ar gydymo rezultatai statistiškai patikimai skiriasi vienoje palatoje nuo kitos?
O ar žinot, kad liaudies labai mėgstamus homeopatinius vaistus (tai ne tas pats, kas žolės) net registruojant Valst. vaistų registre niekada nereikalaujama jokių klinikinių tyrimų. Jokių, nekalbant apie aklus ar placebinius.
Jeigu Jūs diskusiją apie žolių savybes vadinate temos teršimu (nors čia moderatoriaus kompetencija), ką gi, daugiau nerašysiu. Jau kelintą kartą pažadu, tad pažadą dabar jau teks vykdyti.
Bet paskaitykit nors kartą Helsinkio deklaraciją. Citata iš jos:
"Gydant ligonį, kai nėra patikrintų profilaktikos, diagnostikos ar gydymo metodų arba jie neefektyvūs, gydytojas, su paciento sutikimu, turi teisę naudoti nepatikrintus profilaktikos, diagnostikos ar gydymo metodus, jeigu jo nuomone ta priemonė duoda viltį išgelbėt gyvybę, sugrąžinti sveikatą arba palengvinti kančias".
O išvadas pasidarykite pati. Bet mūsų visuomenė taip supinigėjo, kad už kiekvieną gydytojo tariamą ar tikrą klaidą, nesėkmę etc "pagatava" prisiteisti viso pasaulio pinigus, tad gydytojai bijo net krustelėti ir chemoterapijos metu papildomai gali pasiūlyti tik ... vandens. Du litrus. O karo metu nukraujavusiems kariams gydytojai dėl vaistų stygiaus į veną leido medaus ir upės vandens skiedalą. Ir išgelbėjo tūkstančiams žmonių gyvybes. Tikriausiai tikėjo, kad niekas nepaduos į teismą už gydymą medaus tirpalu, kuris tikrai nebuvo kliniškai tirtas dvigubai aklu būdu su placebo kontrole.

Onkologijoje klinikiniai tyrimai atliekami kontroliuojant iprastu gydymu (viena grupe gauna nauja vaista, o kita iprasta arba viena gauna placeba plius iprasta gydyma, o kita nauja plius iprasta gydyma).
Neskaiciau nei vieno minetus kriterijus atitinkancio tyrimo su vaistazolem. Gali buti, kad tai tik mano erudicijos stoka. Kita vertus, manau, kad tokiu tyrimu turetu but labai mazai atliekama, nes vaistazoles didelio pelno nenesa, o tyrimai brangus.
Ekspertu nuomone mokslo pasaulyje laikoma zemiausiu irodymu lygiu (minejote, kad vaistazoles simtais metu vartojamos). Beje, lietuviu liaudyje usu dygimui skatinti po lupa tepdavo vistasudzio, o ant lupos medaus. Galime teigti, kad sis metodas irgi patvirtintas ilgu amziu patirties ir todel tinkamas naudoti. mirksiukas.gif Kita vertus, aspirinas buvo atrastas tiriant gluosnio zieve. Jos nuovira seniau vartodavo temperaturai slopinti. Salicilatai panasus abiem variantais. Bet bent jau as siais laikas geriau gersiu aspirina, o ne gluosnio zieves nuovira, nes jame neaiski nei doze, nei priemaisos.
Kas del homeopatijos, tai mano nuomone tas pats kas placebo. Bet kiekvienas turi teise rinktis.
Temos tersimu vadinu savo dalyvavima joje, o ne diskusijas apie vaistazoles. Atsiprasau, jei ne taip supratote. Nepykite ant manes. smile.gif Juk cia tik internetine diskusija apie vaistazoles.
Atsakyti