QUOTE(vaistininkas @ 2010 01 13, 14:26)
Atsakymas Arven:
Koks gydytojas skirs du nesuderinamus daiktus? Tik nesusipratėlis. Koks gydytojas paskirs kontraceptikus vartojančiai moteriškei jonažolių preparatų? Joks.
Bet koks ir patikėkit ne vienas. Dabar tiek vaistų ir toks jų pasirinkimas, jog dažnas medikas skirdamas nežino visų šalutinių požymių ir negali žinoti. Ką jau bekalbėti apie žoles, papildus...Kiek kartų nusiperki vaistus ar papildus su pasakymu - pabandyk- parsineši- paskaitai anotaciją ir matai, tau yra kontraindikacijų, nes save žinai geriau. Su kiekvienu mediku nekalbėsi po valandą ir jis nesiaiškins, kas tau yra, kur tavo silpnoji vieta...Jūs esate savo srities asas, kiek suprantu arkliukas onkologija, bet tik turbūt mūsų forume sužinojote, kad gali būti krūtų vėžių, kurie nepriklausomi nuo hormonų. Paprastai skiriama žolės ir papildai, kurie tuos hormonus (estrogenus ir progesteronus) veikia...šituo atveju jokio tokio veikimo nereikia...Taip anų vėžių daugybė ~ sudaro 70%, daugumai tinka, bet man tai toks gydymas netinka...
Kiek žinote tokių kaip Jūs Lietuvoje kitų vaistininkų ar žolininkų, galit už juos laiduoti? Taip jie išmano savo darbo ir veiklos sritį, kaip onkologas išmano savo...Bet ar žino niuansus? Vakar pakalusiau onkologės apie papildą, kurį skyrė šeimos gydytoja. Gerbiu savo onkologę - ji atsakė - nežinau, aš esu nutolusi nuo viso šito...Žmogaus žinioms ir žinojimui yra tam tikros ribos, negali jis visko išmanyti visų sričių, todėl ir gaunasi visokie nesusipratimai. Skiriama pagal tai, daugumai tinka ir nekenkia, bet atiena vienas kažkoks kitoks, ir jam netinka ir jam kenkia...Lyg ir tinka pagal indikaciją, paskiria, o tau prasiseda toks viduriavimas, kad dėtis nėra kur. Ir dar kiek medikų, vaistininkų pakalbinsi tiek skirtingų nuomonių išgirsi. Dabar vyras baigia visas Šiaulių vaisitines apeiti klausinėdamas apie šiuolaikines tvarsliavas ir žaizdų gydymo būdus: manot gavo bent vieną atsakymą, kuris tiktų. Kai tik iškyla konkretus klausimas, ar ta tvarsliava tinka prie onkologijos, esant metastazinėms žaizdoms, atsakymas nežinau, klauskit gydytojo. Klausi gydytojo - jis - aš nežinau šiuolaikinių tvarsliavų, gal jos gerina kraujotaką, o tai mūsų atveju nepageidaujama.Tai ir žaidžiame su peroksidu ir briliantine žaluma bei marle ir vis pagalvojam, negi užsieniuose ir šitaip? Šlapuojanti žaizda prilmpa prie tos marlės ir tu vėl ją atveri su peroksidu, neduodamas jokios galimybės gijimui.
p. s. baigusi gydymą šią vasarą pasitarusi su viena Palangos homeopate (folio metodu tikrino) ar man galima vartoti ir tinka kažkada Ruolios siūlytas DETOX- KIT (firmos HEEL) preparatas. Užtikrino tinka - po kelių dienų taip vidurius susuko, temepratūra sukilo, mečiau vartoti, bet kuo toliau tuo blogiau. Sako kartasi homeopatijoje, taip pat vartojant arbatas, papildus būna laikinas pablogėjimas, jį reikia išlaukti...Aš po savaitės atsidūraiu klinikose su didžiuliais skysčio kiekiais perikarde ir abiejų plaučių pleurose (prieš mėnesį daraytas rentgenas nerodė plaučiuose jokių probkemų ir jokių skysčių). Viena iš šio preparato sudėtinių dalių valė limfą, kita šalinimo sistemą, trečioji veikė virškinimą. Tai va pavalė...Gydytojai sako nuo homeopatijos taip negalėjo, o aš galvoju, kad tik nuo to, nes buvo nurodyta vartoti gana didelius kiekius šių preparatų lašų. Turėdama tokias patiritis ir dėstau čia savo nuomonę. ( Ne viena mano tokia patirtis, beje).
****Ir rašo čia Patr, kad vartoja degtinės ir aliejaus mišinį 30x40 ml ir dar prieš valgį ant tuščio skrandžio! Gerai, kad sveikos kepenys ir kasa...Nuo pastovaus vartojimo ir sveikos gali apsidaryti nesveikomis, čia vėl mano nuomonė...