Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 22

QUOTE(arune @ 2010 01 10, 14:38)
Jūs dar labai daug nežinote apie savo ligą, ir visas tas rašymas apie įvairius vaistus, kurių jums gal visai nereiks, šiuo metu yra nereikalingas. Sulaukite ląstelės tipo atsakymo, dar įvairių kitų atsakymų, ir tada susidėlios tolesnė eiga, - kokio vaisto reikės, ir pan. Pvz. herceptinas skiriamas, jei yra HER +++, jei HER neigiamas - jo visai nereik. O jūs savojo juk nežinote dar, todėl ir negalvokite nei apie herceptiną, nei apie jokį kitą vaistą, nes jūsų atveju jis gali būti visai nereikalingas.

mums jau paskita chemoterpija, tai matyt jau viskas zinoma tik mes to nezinom doh.gif na maciau kad tas herceptinas gydomas kada buna Her2, bet tas Her2 ar kaip tu sakei her+++ jis blogesnis uz kitas rusis?
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 01 10, 14:47)
mums jau paskita chemoterpija, tai matyt jau viskas zinoma tik mes to nezinom doh.gif na maciau kad tas herceptinas gydomas kada buna Her2, bet tas Her2 ar kaip tu sakei her+++ jis blogesnis uz kitas rusis?

nesiblaskykit, vezio diagnoziu, kad ir kruties yra n plius 1 atvejis, viska issamiai isaiskins gydantis gydytojas, ne visi vaistai apie kuriuos rasoma spaudoje ypac va tie brangieji, kaip kad kraujo ligom sergant Rituxanas, labai suklaidina zmones, nes tam tikri preparatai yra skiriami prie tam tikros ligos tipo, pvz Rituxan, kai CD20 teigiamų, B ląstelių ne Hodžkino limfoma (NHL). Kitais atvejais nesvarbu, kad vaistas brangus - jis neefektyvus, tas pats ir su minetu Herceptinu.
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 01 10, 15:47)

Patarčiau nesiblaškyti po internetą, beieškant, kas gali būti, o ko ne, verčiau atsisėskit, susirašykit klausimus, ko norėtumėt paklausti gydytojos. Tas skaitymas internete stiprių nervų reikalauja, o prisiskaitysit ko reikia, ir ko nereikia. Kartoju - dar nežinot savo konkrečios situacijos.

Bet kokiu atveju, jei herceptinas ir bus reikalingas - jis skiriamas po chem. gydymo.
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2010 01 10, 14:45)
Liutukee,

Nieko blogo nematau apie  slaugos ligonine. Vilniuje naujai restauruota ir sutvarkyta Sapiegos ligonine. Mes irgi po kaledu planavom mamyte ten vezti, kad su ja padirbtu psichologai, leistu laseline, vitaminu.. JUk as buciau nuolat salia, tik norejau, kad gydytojai ja labiau priziuretu, nes mus visi gydytojai mete, tiek chemoterapeute, tiek seimos gydytoja. Ligonine gavau per blata..
Ir jinai pati man dar sake "kad tik ligoninej sustipreciau, kad tik sustipreciau"..

Stiprybes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 01 10, 14:59)
aciu, sesuo siandien vaziuoja pas Balvocviute, ji sako kad chemoterapijos metu butina jos zoleles gerti, o kasnors geret?

Labas vakaras, mums Balvočiūtė kaip tik labiau rekomendavo žoleles tarpuose tarp chemo gerti g.gif Taip ir darėm ir dabar tęsiam.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Paskaitinėju, tik nerašau, nes pas mane nieko naujo kaip ir nėra. Geriu Tamoksifeną ir NYKOFLOX 20mg(Fluoxetinum), naktimis blaškaus nuo karščio, dienomis būtų visai gerai, jei jau nereikėtų nešioti peruko, tai prakaitą lengviau nusivalyčiau, bet jaučiuos stipriai, sakyčiau geriau net nei pernai per Naujus metus(tada siaubingai kosėjau kelis mėnesius) ir už tai DĖKOJU DIEVULIUI. Svoris nekrinta, o būtų gerai kokį kg numesti, bet mums su šia diagnoze, nuvykus pas gydytojus, pirmas klausimas būna, ar nekrinta svoris, tai dėl to irgi turėčiau džiaugtis. ax.gif

Kažkuri iš merginų čia rašė dėl mts kauluose, nerimauti nereikia, reikia gyventi ir gydytis, žinau tokį vieną atvejį, kad su mts kauluose gyvena jau 9 metai. O man jau balandžio 3 d. bus metai, kaip gyvenu, nustačius mts gimdos audiniuose, plaučiuose ir kiaušidėse,einu į darbą ir dirbu pilną darbo dieną dar ir kelionėje buvau, daugelis čia kasdien užklystančių, žino, kaip aš čia gyriausi, kad skrendu.

Esu užsipylusi auksinio ūso sąnarėlių 70laipsniu spiritu ir nuo 14 dienos vėl pradėsiu gerti "Priešvėžinį balzamą"(40ml sėmenų aliejaus ir 30ml spirito užpiltinės) 3 k. per dieną prieš valgį ir niekuo neužgeriant valgyti tik po 20min. Man labai patinka būti apsvaigusiai lengvai, energijos atsiranda, UCHHH thumbup.gif biggrin.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 10 sausio 2010 - 22:27
Aciu , Sveta, kad nepamirsai 4u.gif 4u.gif 4u.gif va sveciai issivaiksciojo, galvoju permesiu foruma, istikro net sirdele suvirpejo pamaciu tavo posta, raudona wub.gif dar karta aciu

Ziuriu mergaites daug diskutuoja apie papildomus priedus, visu 100 pritariu Rasu lankom, kad kiekviena turi susirasti sau, isiklausyti i vidu. Nes jei visiems padetu tas pats, tai butu PANACEJA. Dabar trumpai is savo istorijos, per chemija as geriau naminio darbo vaistukus, tada ligoninej tas receptukas vaiksciojo, tiesiog man jis tiko, jau minejou kad ji gamino man mama, todel dar tikejau ir labai teigiama jos energija sudeta i juos, prageriau gal 1 metus su pertraukom, po chemijos praejus 5 men pradejau ieskoti KAZKO, buvau sugalvojus rykliu kremzliu ekstraktas, jau ejau i vaistine pirkti ( 1 pak kainavo 180, rekomenduotina doze10) irgi sumele susidaro, ziurejau i juos vaistinej apsisukau ir nuejau, net negaliu paaiskint kodel. Po kiek laiko suzinoaju apie transfer factoriu ir man jis prilipo, svarbiausiai ir pasiteisino. Kas liecia pinigelius, tai taip nera pigu, bet as vis galvoju, o kas yra brangu, pragulejau ligoninej puse metu, dar puse kol atsistaciau, normaliai negyveno nei vienas mano seimos narys, apie isleistus tam reikalui pinigus nenoriu ir kalbet. O dabar galeciau atsisakyt daug ko, vardan sveikatos ir geros savijautos doh.gif bet cia juk visos taip galetu ir noretu doh.gif sioj vietoj nusisnekejau, bet juk atleistina, biski pasventus esu doh.gif doh.gif
sveikateles visoms ir labanakt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2010 01 10, 23:41)
Aciu , Sveta, kad nepamirsai 4u.gif  4u.gif  4u.gif  va sveciai issivaiksciojo, galvoju permesiu foruma, istikro net sirdele suvirpejo pamaciu tavo posta, raudona wub.gif  dar karta aciu

Prisidedu prie SVETOS sveikinimų. Tiesiog BŪK LAIMINGA!
Atsakyti
ir aš, ir aš sveikinu DONRA 4u.gif
Apie transfer factoriu čia vis kalbate, bet aš jo niekada nenaudojau, kiek tas vaistas kainuoja? Ar jo visose mūsų vaistinėse galima gauti? Esu gėrusi Chitozaną ir Kardiseptą. Dabar dar jų turiu, kai neužmirštu išgeriu. Nežinau ar veiksminga, kai geri tik kartais. Viena žinau, kad priešvėžinis balzamas mane veikia gerai. Chi-chi-chi biggrin.gif

Oi, dar gerdavau kelis metus tokias sultis lygiomis dalimis (ten irgi buvo konjako, kas mane veikia teigiamai biggrin.gif): morkos, burokėliai, citrinos, spanguolės, medus ir konjakas. Šeši komponentai lygiomis dalimis, ant medaus užpili konjaką, pildavau visko po 200g., sulčiaspaude sutarkuoji viska, sumaiašai ir stikliniame inde šaldytuve laikydavau, gerdavau po koki 100 gramų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 10 sausio 2010 - 22:51
ACIU MERGAITES 4u.gif 4u.gif 4u.gif NA MANO NUOTAIKA IRGI SIANDIEN SUPER thumbup.gif thumbup.gif

TF kainuoja nuo 140 iki 180 , ju vaistinese nera-- jie tik platinami, tik zinau kad Lietuvoje jie registruoti , as parsisiunciu ju pati sau, gaunasi pigiau.pradzioj naudojau gan dideles dozes. Dabar darau tokius kursiuku iki 15 ir atgal, noriu inkstukus uzkurti blush2.gif blush2.gif blush2.gif as tikiu stebuklais, viena karta man ivyko stebuklas ( is reanimacijos i gyvenima), kodel neturetu ivykti dar karta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif taip ir bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2010 01 11, 00:55)
ACIU MERGAITES 4u.gif  4u.gif  4u.gif  NA  MANO NUOTAIKA IRGI SIANDIEN SUPER thumbup.gif  thumbup.gif
TF kainuoja nuo 140 iki 180 , ju vaistinese nera-- jie tik platinami, tik zinau kad Lietuvoje jie registruoti , as parsisiunciu ju pati sau, gaunasi pigiau.pradzioj naudojau gan dideles dozes. Dabar darau tokius kursiuku iki 15 ir atgal, noriu inkstukus uzkurti  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  as tikiu stebuklais, viena karta man ivyko stebuklas ( is reanimacijos i gyvenima), kodel neturetu ivykti dar karta thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  taip ir bus thumbup.gif

DONRA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , šaunuolė, optimistė, jei negaila, gal papasakotum kaip Tu juos parsisiunti, per internetą gal? Koks tinklalapis? Kuriam laikui užtenka? Net nežinau kas geriau ar Kordiseptas ar TF... Bet geriausia raudonas vynas wink.gif... Labanaktis visoms ir geros nuotaikos bei Dievo palaimos
Atsakyti
Idomu, kaip Liutukees mamai sekasi..
Laikau kumscius.. tikiuosi viskas susitvarkys..tikiuosi nuveze i ligonine..

Siaip idomia tema uzvedete, kad dauguma zmogiuku, kurie isgijo, pabego is forumo..
As tarkim teoriskai irgi tureciau pabegti, bet nenoriu.. Noriu isigilinti i sita liga, noriu daugiau suzinoti.. Noriu buti salia jusu.. KAzkaip kokios nuotaikos cia bebutu bet pabunu cia ir man ramiau..
APsikabinu visas..

Liutukeee, laikykis!!! 4u.gif
Atsakyti