QUOTE(rasų lanka @ 2010 01 09, 22:30)
Kadangi gydytoja išrašydavo chemijos vaistukus į receptų knygutę ir eidavau jų nupirkti (tiksliau pasiimti, nes kompensavo) į klinikos vaistinę, tai esu užmetusi akį ir paskaičiavusi. Tik negaliu prisiminti, ar kai lašino Taksoterą(Docetakselį) , ar kai lašinoTaksolį+Gemzarą? Tai mamytei vienas lašinimas su leukocitus atstatančiais vaistukais kainuodavo apie 7 tukst. lt. Taigi - seansai šeši. Galima ir paskaičiuoti. Sumelės solidžios. Bet prieš Herceptiną (kam raikia jo) - tai centai.
Mano mamytės neoperavo - pasakė, kad mts. stubure, pažasties limfmazdyje - per vėlu... Taigi jai kliuvo chemoterapija (14), nes pirmos nedavė rezultatų. Ir švitinimai, švitinimai, švitinimai - krūties, pažasties, stuburo....
Jei taip mamytė jaustųsi, kaip jaučiasi šiandien ir toliau - palaimintas Dievulis ir palaiminti, ir jo malonės paliesti mes.... Bijau, ką nors ir prisišnekėti(tfu,tfu,tfu). Kol kas gyvenimas tęsiasi. Ir ačiū už tai....
Mano mamytės neoperavo - pasakė, kad mts. stubure, pažasties limfmazdyje - per vėlu... Taigi jai kliuvo chemoterapija (14), nes pirmos nedavė rezultatų. Ir švitinimai, švitinimai, švitinimai - krūties, pažasties, stuburo....
Jei taip mamytė jaustųsi, kaip jaučiasi šiandien ir toliau - palaimintas Dievulis ir palaiminti, ir jo malonės paliesti mes.... Bijau, ką nors ir prisišnekėti(tfu,tfu,tfu). Kol kas gyvenimas tęsiasi. Ir ačiū už tai....
o tai kiek daba mum reikes moketi? na jai irgi i kompensuojama irase? kiek tai kainuos? cia 7 tukst. be kompensavimo?
o kiek tada herceptinas?
Papildyta:
as labai noreciau suzinoti is tu kas gere kates nagus, mum jau pirmad. chemoterap.darys, bet labai bijau kad mamai nuo jos blogau bus labai, nes jos imunitetas labai nusilpes, ji visa menesi, nes nezinojo dar diagnozes, ir kol dare kitus tyrimus antibijotiku buvo israsius gydytoja, tai dabar labai nusilpus nuo ju, tai jei rytoj nuperku tuos kates nagus jei rytoj dar isgeriam diena pries chemo. blogiau nebus?