QUOTE(arune @ 2010 01 07, 20:59)
nenoriu perdaug kalbėt apie Malovičko, tiesą sakant, ir aš juo netikiu, bet va yra pripasakoję man pavyvzdžių, kad padeda, pakelia, .... Reiks daugiau pastudijuot, turiu tą jo knygą, bet numetus kažkur, net mažai tepaskaičius, nelipo ji man. Va Gabija mūsų skeptikė jo atžvilgiu, o pažįstama mano pasakojo apie "stebuklingas jo galias". Ką jūs manote ?
O Povilo piramidė? nemačiau tos laidos, , Gabija, papasakok. apie ką ten, jei sakei susidomėjai?
laikykitės, brangutės, bendrom jėgom gal ką sumąstysime
O Povilo piramidė? nemačiau tos laidos, , Gabija, papasakok. apie ką ten, jei sakei susidomėjai?
laikykitės, brangutės, bendrom jėgom gal ką sumąstysime
Turiu knyga, pradejau skaityt ir numeciau, toks negatyvas eina nuo jo minciu, o apie galias bele ko pasakoja labai "minksti" zmones, tik nereikia supykti aisku, yra zmoniu kuriuos labai lengva paveikti, iteigti, tu patiki ir kartais ivyksta stebuklas, bet tam reikia tiketi, pvz as asmeniskai nenoreciau net sutikti Molovicko, kiek skaiciau knygu apie vezi ir jo gydyma, sitos neperskaiciau nei puse
Adis laikykis
Apie visu tu alternatyviu gydymu pasirinkima, labiausiai reikia isiklausyti i save, as taip intuityviai visus papildus pasirinkdavau per gydyma, po gydymo, kada vitaminai, kada kokia kita alternatyva, bet jei tik pajusdavau, kad man negerai mesdavau lauk, pvz visikai nelipo ersketroziu arbata, man nuo jos budavo bloga, aisku as cia apie labai paprastutes priemones, bet ir tai sunkiajai artilerijai manau tai tinka