Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 22

QUOTE(arune @ 2010 01 07, 20:59)
nenoriu perdaug kalbėt apie Malovičko, tiesą sakant, ir aš juo netikiu, bet va yra pripasakoję man pavyvzdžių, kad padeda, pakelia, .... Reiks daugiau pastudijuot, turiu tą jo knygą, bet numetus kažkur, net mažai tepaskaičius, nelipo ji man.  Va Gabija mūsų skeptikė jo atžvilgiu, o pažįstama mano pasakojo apie "stebuklingas jo galias".  Ką jūs manote ?

O Povilo piramidė? nemačiau tos laidos, , Gabija, papasakok. apie ką ten, jei sakei susidomėjai?

laikykitės, brangutės, bendrom jėgom gal ką sumąstysime user posted image

Turiu knyga, pradejau skaityt ir numeciau, toks negatyvas eina nuo jo minciu, o apie galias bele ko pasakoja labai "minksti" zmones, tik nereikia supykti aisku, yra zmoniu kuriuos labai lengva paveikti, iteigti, tu patiki ir kartais ivyksta stebuklas, bet tam reikia tiketi, pvz as asmeniskai nenoreciau net sutikti Molovicko, kiek skaiciau knygu apie vezi ir jo gydyma, sitos neperskaiciau nei puse 4u.gif

Adis laikykis wub.gif

Apie visu tu alternatyviu gydymu pasirinkima, labiausiai reikia isiklausyti i save, as taip intuityviai visus papildus pasirinkdavau per gydyma, po gydymo, kada vitaminai, kada kokia kita alternatyva, bet jei tik pajusdavau, kad man negerai mesdavau lauk, pvz visikai nelipo ersketroziu arbata, man nuo jos budavo bloga, aisku as cia apie labai paprastutes priemones, bet ir tai sunkiajai artilerijai manau tai tinka 4u.gif
Atsakyti
Mums Molovičko visai nepriimtinas. Taip pat turiu jo knygelių. Labai drąstiški tie gydymosi metodai, o jei jų nesilaikysi, atrodo bent truputi kur ne taip padarysi - ir viskas. Toks tarsi apsidraudimas. Jei žmogui negerėtų jis pasakytų - "tikriausiai ne visko teisingai laikėtės". Visi badavimai - iš kur žmogučiui bebadauti, kai jau ir taip nėra jokių resursų... Bet taip manome mes su mamyte, o juk tikrai gal yra , kuriems jis padeda.

Adis wub.gif - išeitis bus rasta. Svarbu, kad nenuleidi nosytės ir rankų, ir ieškai, ir neforsuoji reikalo. Kai kūnas atsigaus, gal ir vaistukus vėl galėsi vartoti vėl. Bet prie liaudies išmonės irgi reiktų stabtelėti... Apkabinu, palaikau ir myliu...

Liūtuke wub.gif - turi ir savim pasirūpinti, kad paskui galėtum mylimiausia mamyte. Su plaučiais nejuokauk. Ar darė nuotrauką, jei įtarė uždegimą?
Tavo fantazija jau perkrauta, kad prisipaišai dukrytei ligelių tokių. Pagerk ir raminančių. Laikykitės su mamyte ir visa šeima. O bronchitui toks receptas. Mamytė sėkmingai naudoja. Tik negalima jo naudoti, kam negerai su skrandžiu, kepenimis ir inkstais . Vidutinio dydžio česnaką nulupam ir suspaudžiam spaustuve. Citriną nuplaunam labai gerai, iš pusės išspaudžaim sultis, o kitą pusę sutarkuojam smulkiai su visa skūrele, 100gr. medaus. Viską sumaišome. Laikome tamsiai kambario temperatūroje 10 dienų (uždarome plastmasiniu dangteliu, kad metalo niekur nebūtų) retkarčiais pakratydami. Vartojame po arbatinį nubrauktą šaukštelį kas rytą ant tuščio skrandžio.

Arūne, wub.gif Ifauru wub.gif - ačiū už sveikinimus mamytei...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 07 sausio 2010 - 21:40
Labas vakaras! Dar visko neperskaiciu...aciu uz sveikinimus su Kaledom ir skubu rasu lankos mamyte pasveikinti SU GIMTADIENIU!!!
user posted image

Kaip ir as Oziaragis rolleyes.gif Itariu kad ne visai lengvas charakteris rolleyes.gif Bet visgi geri tie oziaragiai lotuliukas.gif Mano taip pat ir mama ir vyras oziaragiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 07 sausio 2010 - 23:04
QUOTE(adis @ 2010 01 07, 16:56)
Kol kas esu lengvam šoke ir nieko negalvoju. Išsitraukiau vitaminą C, Se ir beržo grybą. Jei būsiu Kaune aplankysiu vaistininką. smile.gif

Man kaip ir Liutukeee mamai problemos kvadratu. Jei nebūtų vieno, tai būtų galima...jei nebūtų kito, tai būtų galima. Pleuros lapelius suklijuoja talku, bet reikalinga atlikti intervenciją per krūtinės ląstą, o pas mane infiltruota visa oda. Negalima lįsti...Taiko ir chemoterapiją tieisogiai į pleurą, onkologė pasakė: atgyvenęs ir labai rizikingas metodas. Jei nebūtų pleuros skysčių, taikyti mazgeliams paodyje būtų galima fotodinaminį, deja dabar negalima. Yra paviršinė chemoterapija, tepant pažeistus paviršius skysčiu, per didelis plotas... dar gal yra chemoterapijų, deja nuo kovo mėn. gydyta - išsikvėpiau..

Atsiųsk pasiūlymus į a.s arba čia išdėstyk, gal kas nors užklius.

Užburtas ratas... Kaip jame rasti plyšelį? O tarkim, jei skystis būtų nupunktuotas (kol kas negalvokim kaip), Bloznelytė imtųsi jau sekančią dieną fotodinaminti?

Kaip ten bebūtų, o stiprintis reikia. Kraujui geriausia ikrai. Jau kalbėjom apie tai. Užtektų ir kiek geresnių raudonų. Dienai reikėtų dėžutės (skaityk, maždaug 20 Lt dienai).

Na, ir stabdyti ligos procesą kažkaip reikėtų. Tavo atveju estrogenai kažką groja?

Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2010 01 07, 18:43)
Na stai jau turim deguonies koncentratoriu,bet mama juo nesuzaveta,sako,kad dar blogiau nuo jo,dar labiau dusina.

Laikykis, Liutuke. Del kvepavimo aparato turiu nebent viena minti is savos patirties. Atkreipkite demesi i tai, kok skvepavimas - turetu buti gilus, letas.
Kai teko pirma karta nerti su visa iranga Egipte, tai pirma karta buvo panika ir kvepavimui tapus pavirsutiniskam ir labai greitam atrodo, kad tiekiamo deguonies truksta - dusti. Instruktorius aptikrino - jo net per daug. Reikia suvaldyti savo kvepavima - tikrai geriausiai kvepuojasi ramiai ir giliai.

Adis, laikykites. Esat stipri, protinga moteris, tad tikiu, kad ir si etapa iveiksite ramiai, apgalvotai ir, tikiuosi ir linkiu, sekmingai smile.gif

Pamirsau parasyti del netradicines medicinos. Keista, kad niekas is jusu nepaminejo tokiu "stebuklingu" "Tahitian Noni" sulciu vartojima (greitai uzmeciau aki i google, radau sita straipsni). Bent pajuryje apie jas girdejusiu turetu buti. Mamos viena bendradarbe jas platina, tai labai mano mama spaudzia, kad ikalbetu mane jas gerti... lyg man ju reiketu... O stai kita kolege, gerusi tas sultis, kruties veziu susirgo, o kita ir siaip nemazai negalavimu turi, ne onkologiniu.
As pirmiausia bijociau tapti pasipelnymo saltiniu. Kitas dalykas, ko bijociau, tai netinkamai laikytu/gabentu produktu. Kazkada maciau TV reportaza, kuriame traukinio is Baltarusijos ar tai Rusijos palydove pasakojo, kaip tos bobutes gabena visas tas turguose placiai pardavinejamas priemones. Kas traukinio WC, kas kokiam plyselyje sienoje, kas ventiliacinese vietose, kas liemenuke ar apatiniuose ir t.t. O vasara tikrai buna karsta, visi puikiai zinoma, kad vaistus reikia laikyti vesiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tati: 07 sausio 2010 - 23:50
adis ,tau milijonas balionu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ne pasiduok 4u.gif Gal tikrai pamastyti apie Transfer factori,gal pades sustipreti unsure.gif Kai nepadeda tradicine medicina,manau laikas isbandyti netradicine,o ka daryti? Reikia tikrai bendrom jegom pagalvoti.Tu tik laikykis,mes visi su tavim wub.gif

Liutuke ,ir tu laikykis 4u.gif Suprantu kad labai sunku 4u.gif Stiprybes tau daug daug 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,visas sveikinu su Naujais metais,su nauja viltim ir lukesciu issipildymu 4u.gif

Adis-nenuleisk ranku,stiprek wub.gif .
Atsakyti
ADIS energijos Tau

user posted image

QUOTE(Liutukeee @ 2010 01 07, 18:19)
O gal kas zinot kur Vilniuje nusipirkt KATES NAGU?Zinau,kad Kalvariju turguj prekiauja rusiskais vaistais,yra kioskas.Gal  g.gif .Bet neisivaizduoju kurioj vietoj.Tureciau siust vyra,nes pati sergu,negaliu daugiau rizikuot saldytis.O vyrui tai reik pirstu parodyt kur ir kas. blush2.gif .Mama labai grauziasi,kad nepasiime Kates Nagu is Panevezio.Tai ieskau cia pirkt.
Arba gal kas prekiauja,pristato i namus ir t.t.?

Jau rašiau, kad išgėriau begale tų "katės nagų' remisija -metai.Nemanau, kad tai rodiklis. Bet gal tau padės.
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2010 01 07, 22:20)
Mums Molovičko visai nepriimtinas. Taip pat turiu jo knygelių. Labai drąstiški tie gydymosi metodai, o jei jų nesilaikysi, atrodo bent truputi kur ne taip padarysi - ir viskas. Toks tarsi apsidraudimas. Jei žmogui negerėtų jis pasakytų - "tikriausiai ne visko teisingai laikėtės". Visi badavimai - iš kur žmogučiui bebadauti, kai jau ir taip nėra jokių resursų... Bet taip manome mes su mamyte, o juk tikrai gal yra , kuriems jis padeda.

Man "patiko "aprašytas Molovičko bėgiojimo po mišką metodas, kai pradžioje įsivaizduoji kaip iš padų krinta purvai, o kai apleki kelis ratus, pradedi gerti šviesią energiją.Norėčiau pamatyti jį po chemijos bėgimo trąsą įveikiant.
Aplamai ar jis gydytojas? Jo knygos įvairių užsienio veikėjų straipsnių kratinys.Viename rašo valgyti viena, o gretimame kitą.O keikiančių Molovičką -užsidėkite paiešką Google tikrai rasit , aš bent radau .
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2010 01 07, 21:59)
O Povilo piramidė? nemačiau tos laidos, , Gabija, papasakok. apie ką ten, jei sakei susidomėjai?

http://s.rimg.info/6...1b6988b5abc.gif[/img][/url]

Apie Povilo piramidė pasakojo fiziką studijavusi mokslininkė.Piraminės forma neatitinka, gamtos kūnų kristalizacijos dėsnių tai viena.Vieniems ji gali tikti, kitiems , jei jaus, kad nepatinka, geriau nei neiti į vidų.Mokslininkė Į ją žiūri skeptiškai, jos manymu Dievas Džonis, piramidė yra panacėja žmonėms , kurių ligos yra sukeltos nerviniu pagrindu ir tiems kurie besalygiškai tiki, bet ne onko ligoniams , kuriems tuo metu vystosi augliai ir metastazės.
Kaip ji sakė raskite internete piramidės duomenis išsilankstykit iš popieriaus , už sidėkit ant savęs ir bus tas pats.
Ji labai pabrėžė TIKĖJIMĄ, tai 50 proc padidina pasveikimo galimybę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 08 sausio 2010 - 01:32
Valdzia nori nugriauti ta piramide, nes pastatyta be leidimu.
Tad jei aks turit noro ten apsilankyti - paskubekit, veliau gali nebelikti smile.gif
Atsakyti
laba hi.gif
skaitau savotiska knyga - 1966 m. isleista "Skustuvo asmenys". tai tarsi romanas, bet jame po siuzetine linija pateikiama daug tam metui nauju, beveik radikaliu gamtos mokslu, medicinos, ypac psichologijos ziniu ir pafilosofavimu. atmetus labai rysku ideologini sluoksni (apie tarybine visuomene), lieka tikrai idomiai konstruojamas skaitinys...
kodel pasakoju? nagi todel, kad daug svarstoma apie nervine ligu prigimti ir nerviniu pagrindu vykstancius apciuopiamus fizinius pakitimus, kuriuos galima isgydyti pasalinus juos sukelusi pagrinda - tai yra psichini sutrikima, kurie daznai kyla del streso, neisgyventu jausmu ir tt. tuo idomiau tai skaityti, kad knyga isejusi pries daugiau kaip penkiasdesimt metu smile.gif
Atsakyti
As visiskai sutinku, kad svarbiausia yra pacios serganciosios psichologinis nusiteikimas. As pati susirgus skaiciau labai daug info apie visokias meditacijas ir t.t. Chose Silvos metodas, emocines laisves technika ir panasiai. Man paciai 100% netiko nei vienas metodas, tad is kiekvieno atsirinkinejau po gabaleli to, kas man buvo arciausiai sirdies.
Nezinau ar kam pades ar ne, bet galiu pasidalinti kaip as save mintimis stiprinau smile.gif Kiekviena vakara pries uzmigdama mintimis valydavau savo kuna. Tiesiog mintimis stengdavausi isstumti is saves visus negerumus. smile.gif O optimizmui sustiprinti po visu "valymu" isivaizduodavau vaivorykste. Nes kazkur skaiciau, kad vaivorykstes spalvos suteikia optimizmo.
Gal ir kvailokai viskas cia skamba, bet man psichologiskai tai labai padedavo
Atsakyti
QUOTE(einarta @ 2010 01 08, 12:04)
Kiekviena vakara pries uzmigdama mintimis valydavau savo kuna. Tiesiog mintimis stengdavausi isstumti is saves visus negerumus. smile.gif O optimizmui sustiprinti po visu "valymu" isivaizduodavau vaivorykste. Nes kazkur skaiciau, kad vaivorykstes spalvos suteikia optimizmo.
Gal ir kvailokai viskas cia skamba, bet man psichologiskai tai labai padedavo

Jei pavykdavo gerai įsijausti , tai labai gerai.Man tai kažkaip sunku vaizduotę įjungti , vis mintys gyvenimiškos lenda.
Atsakyti