Labutis!
Karts nuo karto uzeinu cia,bet kazkodel kalbet nesinori.Nes jei kalbesiu-tai tik bedavosiuosi .
bbg23,nuosirdi uzuojauta del mamytes!
DONRA,o uzsakinejant paciai transfer faktoriu gaunasi pigiau?Ar daug pigiau?
bbg23,KATES NAGUS daugkas naudoja mamos pazistamu tarpe.Mama irgi turi uzsipirkusi,zada gert po chemijos(vakar jai sulasino 6-os chemijos didziaja dali,dar liko mazoji).Bet vakar jau gailejosi,kad negere chemiju metu ir,kad neatsiveze tu dezuciu i Vilniu pas mus,sake jau pradetu gerti,nes kazkaip visiems labai pagerina savijauta.Musu pazistamai jos bendradarbei buvo visokiu problemu,daug guzu krutyse,nors ir nepiktybiniu,labai kuda buvo-tai vat pagere keleta dezuciu ir labai gerai jaustis pradejo,svorio priaugo,atrodo kaip normali moteris,o ne visiskas skeletas.O kas del onkologiniu susirgimu-tai nezinau,geria moterys,sako,kad padeda,nors neaisku kaip jaustusi negerdamos.Bet isvada tokia,kad savijauta tikrai gerina.O mano mama butent to ir noretu.Nes jaucia labai nekaip,dusina,labai silpnai jauciasi.Sianakt visai negalejo net atsigult,nes labai dusina,net atsisedus atsiremt negali,turi sedet lovoj neatsiremus.Ieskojau issinuomot deguonies aparata,vat norejau skambint uzsakyt,bet mama bijo,kad ipras prie deguonies,paskui be jo nebegales.
Adis,nesinori jusu trukdyt,bet gal kanors zinot apie tai-ar nepriprantama prie deguonies?
Tiesa,dar buvom pas neurochirurga-tai sake,kad reik operuot galvos augliukus.Bet....tik tuo atveju jei bus remisija plauciuose.
Na pas mus nieko linksmo.Man itare plauciu uzdegima,bet liko prie nuomones,kad uzsiteses bronchitas.Tai gydausi antibiotikais.Viskas susitvarkys,tik ,kad jegu nera.Po Kaledu visi sirgom Roto virusu,ypac mazoji.Ir dar mazajai issikele toks spuogiukas slaunyteje,kuris sparciai virto i kokiu2cm zaizda.Gydom antibiotikais-geriamais,tepamais ir dar galybe tepalu.Yra ir daugiau tu spuogeliu.Itaria stafilokokine arba streptokokine nfekcija.Bet zinokit man jau stogas nuo visko vaziuoja.Kai per iseigines labai pradejo didet ta zaizda-tai visokiu nesamoniu prisigalvojau,paziurejau intere visokius paveikslelius ir nustaciau,kad odos vezys
.Ir vyrui irodziau.Jetau,jetau!
Tai vat kaip mes gyvenam.Stogas man nuvaziaves visai.Pati sergu,mazoji serga-tvarstyt zaizdeles nesiduoda,naktim nemiega,mama dusta,tai taip ir lakstau nuo vienos prie kitos.Apie save jau pamirstu,tik kai visai blogai pasidare tada kreipiausi i gydytojus.
Atsiprasau uz pasibedavojimus,tikiuosi,kad tuoj viskas prades geret.Mano metai-Tigro,tikiuosi jie atnes nusiraminima,sekme ir daug kitu geru dalyku visiems visiems.