Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 22

Teko buti Ruolios paskaitoje, tai va jo zodziai: pirma operacija, chemija, svytinimas ir tik po viso gydymo kurso prasom jums zoleles, jei kas esat su juo bendrave akis i aki, zinot, kad zodziu anas nelabai renkasi 4u.gif

Vakar vakare kazkaip uzpludus mintims, daug masciau apie ta alternatyvuji gydyma, na mano asmenine nuomone tokia, kai as juo netikiu - tai jis man nepades, o kas tiki - taip, galbut, juk visi zinom apie placebo efekta 4u.gif Apie Hemeopatija pvz, turiu teta, kuri yra gydytoja ir tuo uzsiima, deja man net nesiule, tai supratu, kad tai yra daugiau mados dalykas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stratonikeja @ 2010 01 06, 21:18)
Laba diena, nors dažnai paskaitinėju Jūsų šiltą forumą, nesitikėjau kad taip greitai

Labas! KT tai tikrai turetu atiduoti,tik man reikejo parasyti prasyma,ir ten pazadeti ,kad tokia ir tokia diena pazadu grazinti,cia Klaipedoje.Del korteles nezinau,manau tikrai turetu geranoriskai padeti jums gauti israsus 4u.gif
As pati sirgau limfoma,tai jeigu kils kokiu klausimu,jeigu galesiu-atsakysiu.

GABIJA ir Deganti ,issaket ir mano mintys apie alternatyvu gydyma drinks_cheers.gif PO gydymo,PO chemijos,PO operacijos -TAIP ,bet ir dar nevisiems 4u.gif
As taip pat netikiu rolleyes.gif Bet gal kai nebutu jau kitos iseites,nebutu kito gydymo galimybes-manau patikeciau i bet ka... unsure.gif Jeskociau visur kur galima..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 06 sausio 2010 - 19:39
Sveta, jei man iseis tikrai idesiu i albuma, na tokia as kompiuteriste, einu seimynai padarysiu vkariene ir prisesiu prie kompo mirksiukas.gif

Gabija, taip jie tik platinami, yra keliu rusiu clasik apie 130, vidurinis 140, ir pliusas su priedais ir stipriausias apie 190
as pati juos siunciuosi sau ir savo artimiesiems, nors kokius 1,5 metus pirkdavau is zmogaus, galvojau kad labai sudetinga tie siuntimai doh.gif

Prisijungsiu uz valandikes mirksiukas.gif iki
Atsakyti
[Papildyta:
Išklausiau visus įrašus.Puiki muzika.
[/quote]

Turiu kelis albumus, jei kas norėtų parašykit, vieną kitą paštu atsiųsčiau, galėtumėt namie klausytis. Tiesa, Lorenos Mackennit muzika- skirta dienai, nors
pati pastoviai jos klausausi. Ten randu viską ko reikia mano muzikiniam skoniui 4u.gif
Kalbėjau su mama. Tik grįžo iš repeticijos... sako, reikėjo rinktis vemti ar eiti groti, pasirinkau groti, dabar geriau jaučiuosi.
Ryt vešiu ją kraujo tyrimą pasidaryt, pati nori pažiūrėti kiek ten ko liko...
Atsakyti
Dėkui Sveta K. 4u.gif Bandysiu gaut.
Atsakyti
adis, kaip laikaisi? Geryn? Blogyn? Tikiuosi geryn...
Atsakyti
QUOTE(Stratonikeja @ 2010 01 06, 20:18)
  Man iškilo klausimas ar man tas nuotraukas atiduos (eisiu kartu su šešuru)? Na, apskritai, ar jie privalo jas saugoti pas save, ar gali atiduoti pacentui ?  g.gif (Iš ligoninės anyta išrašyta 12.27. ) 
Taip pat noriu paklausti, ką reikia daryti norint gauti kortelės išrašą. Ir kiek maždaug laiko tas užima.

Nuotraukas ir kortelę greičiausiai atiduos tam , kam anyta užrašė informacijos davimo apie jos būklę teisę.Na gal nuo ligoninės priklauso.Ligos kortelę duoda atsišviesti.Aparatus turi ligoninės.Viskas spręsis pagal ligoninės vidaus tvarką.
Sėkmės.
Atsakyti
merginos, o tia jus girdejote ka nors apie gydanciu vilkakoru>???
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2010 01 07, 00:20)

Va,gali cia paskaityti 4u.gif http://www.kraujas.l.../read.php?10,98
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2010 01 06, 22:20)

jei tai butu efektyvu jis butu vartojamas tradicinej medicinoj, deja, daznai taip jis panaikina simptomus, bet ligos negydo, asmeniskai as nenaudojau ir aisku tikiuosi neteks, man pats platinimo budas nepriimtas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2010 01 07, 00:25)
jei tai butu efektyvu jis butu vartojamas tradicinej medicinoj, deja, daznai taip jis panaikina simptomus, bet ligos negydo, asmeniskai as nenaudojau ir aisku tikiuosi neteks, man pats platinimo budas nepriimtas  4u.gif

Arba "katės nagai" , na išgėriau kalną dėžučių, remisija truko metus.Ar tai rodiklis?
Atsakyti
Labas rytas, Mergaitės, 4u.gif Visoms lengvos, ramios ir sveikos dienelės. wub.gif

SVETA 4u.gif - su Šventom Kalėdom tave. Tegul tave, tavo namelius ir šeimą aplanko Kalėdų stebuklas. user posted image

Šiandien vykstame pas gydytoją dėl akelės. Tikimės , kad kosuliai nieko nepagadino. Tetukas pasiliks ruošti šventinę vakarienę ar pietus (žiūrėsim, kaip pavyks grįžti) - švęsime mamytės 67-ąjį gimtadienį... gathering.gif wub.gif

Adis wub.gif ,atrodo, , kad užvakar buvo užsukusi. Gal kaupia jėgeles. Kai, galės - pasirodys. Stiprėk, mieloji...

TIKĖSIU wub.gif - sveikatytės tau....

Būtų gerai, kad Kavytė ir apie mūsų Ugn*Inę wub.gif spustelėtų kokį žodelį... kaip laikosi po operacijų...
Atsakyti