su gimtadieniu svetak.
tikėsiu sveikatėlės
ir visoms stiprybės ,bei sveikatos.
Aciu ramune ir carvel Kokie feerverkai
QUOTE(rasų lanka @ 2010 01 05, 20:54)
Na, keptos bulvytės, kai ir taip kepenys, skrandis ir visi kiti organai apkrauti chemijos - ne pats geriausias pasirinkimas. Taip, kaip ir netausojimas savęs, alinant darbu "per negalėjimą". Pakalbėk su mamyte. Ar būtina dirbti tam, kad paskui išleistum tuos pinigiukus , kad atstatyti nuovargį ir nualintą organizmą dėl to paties darbo... Ar geriau , kai gali visą save atiduoti sveikimui, gydymuisi, poilsiui, o tik po po sugrįžti į darbelį pilnomis jėgomis...
O vaistukų ant tuščio ir nereikia gerti - pakanka įsimesti bent kąsniuką į burną ar skystymėlio atsigerti. O jei jau taip neišeina, tai gerti ir ant tuščio. Juk ligelė specifinė ir gydymas specifinis... Pykinimas - vienas iš dažniausių chemoterapijos šalutinių poveikių. Belaukiant kol skrandukas bus pilnesnis, visai gali įsipykinti. Geriau to "neužleisti"...Stiprybės mamytei, ir kad save labiau tausotų...
O vaistukų ant tuščio ir nereikia gerti - pakanka įsimesti bent kąsniuką į burną ar skystymėlio atsigerti. O jei jau taip neišeina, tai gerti ir ant tuščio. Juk ligelė specifinė ir gydymas specifinis... Pykinimas - vienas iš dažniausių chemoterapijos šalutinių poveikių. Belaukiant kol skrandukas bus pilnesnis, visai gali įsipykinti. Geriau to "neužleisti"...Stiprybės mamytei, ir kad save labiau tausotų...
Ačiū rasų lanka...
Nepavyksta man jos įkalbėti, sako, jei jau atsigulsiu tai nebeatsikelsiu.
Tokia jau ji pas mane, eina kol paeina. Ir kuo blogiau tuo labiau jai reikia eiti
Šiandien vėl darbe.
Vakar kai išgėre vaistukus nuo pykinimo, pagerėjo, nebevėmė.
Nebenori antros chemijos porcijos...
pažįstant ją, neužilgo turėtu ant ligos supykti, o kai supyksta - pradeda domėtis, labiau prisižiūrėti, norėti pasveikti.
Su gimtadieniu Svetak
http://www.youtube.c...feature=related
šios atlikėjos muzika naudojama muzikos terapijoj.
QUOTE(bbg23 @ 2010 01 05, 20:21)
idomu, kaip mano tevui bus su tom pensijom.. Mano tevas invalidas, pensininkas ir dirbantis. Uzdirba minimuma..
tai kad pensijos nebus mažinamos dirbantiems neįgaliesiems
Papildyta:
SVETA K.
sveikinu
buk kasdien vis laimingesnė, sveikesnė, turingesnė...
Sveikutės,ir mūsų šeimos neaplenkė ta ligelė . Jau praėjo 3 mėn po operacijos, MB su šlapimo pūslės stoma,dabar jau baigiame tą vadinamą tech.apžiūrą ,o mane labai sujaudino MB žodžiai,kad daugiau jokių chemijų, nes eilėje laukdamas išsikalbėjome su tokia moteriške,kad ji atsisakė tos chemijos,ir gydėsi su imunitetą stiprinančiais vaistais,tai jis taip su suprato,kad pas Ruolią.Kaip jį įtikinti,kad toks gydymas,jam nepadės.Atsiprašau,gal nelabai aiškiai išdėsčiau. Sveikatytės ir stiprybėms visoms
QUOTE(labins @ 2010 01 06, 18:07)
Aciu
QUOTE(Daile @ 2010 01 06, 16:02)
Su gimtadieniu Svetak
Aciu Istikruju nuostabi muzika,paklausiau ir taip ramu sirdyje pasidare
Mamai sekmes ir stiprybes gydyme Linkiu nugaleti liga ir antra karta
Labas vakaras,
NORIU PASVEIKINTI VISAS SU NAUJAIS, LAIMES , SVEIKATOS, KANTRYBES IR TIKEJIMO VISOMS
Vis paskaitydavau ir maciau kad raset apie transfer factoriu. As apie ji buvau uzsiminus, nes ji naudoju Todel tai tik is savo patirties. Kadangi sergu autoimunine liga jau nuo 18 metu, teko ir onkologine iveikt, tai visais laikais labai domejaus alternatyvia medicina ir labai itartinai ziurejau i siulomus produktus, del to kad pasiula siuo metu labai didele ir atrodo viskas labai patraukliai. Taciau si produkta patikrinau 100 kartu, visaip kaip, ir su seimos nariais.
Po chemijos turejau kelis kraujo uzkretimus, visiskai sunyko raumenis, nepastovejau ant koju, rankos neklause, nekalbant kad dar reikejo daryti dialyzes------jus dabar mane pamatytumet, nepatiketumet kad tai perejau, esu sveikesne uz sveikus, darau sau mielus dalykus, fiziskai esu pakankamai stipri. Trasfer factoriu pasirinkau kad isvengti recidyvo, dar reikejo kazkaip nuo hepatito B gelbetis( nes gydymas netiko joks o uzkrete per dialyze)Man jis pasiteisino labai, jis ne kelia imuniteta bet ji moduliuoja. Nes man su autoimunine liga jei pakelt imuniteta tai reiskia ligos paumejima, o man dabar net antikuniu nebera
Ilgai delsiau rasyti apie tai, nenoriu niekam pirsti, tai tik mano praktika
NORIU PASVEIKINTI VISAS SU NAUJAIS, LAIMES , SVEIKATOS, KANTRYBES IR TIKEJIMO VISOMS
Vis paskaitydavau ir maciau kad raset apie transfer factoriu. As apie ji buvau uzsiminus, nes ji naudoju Todel tai tik is savo patirties. Kadangi sergu autoimunine liga jau nuo 18 metu, teko ir onkologine iveikt, tai visais laikais labai domejaus alternatyvia medicina ir labai itartinai ziurejau i siulomus produktus, del to kad pasiula siuo metu labai didele ir atrodo viskas labai patraukliai. Taciau si produkta patikrinau 100 kartu, visaip kaip, ir su seimos nariais.
Po chemijos turejau kelis kraujo uzkretimus, visiskai sunyko raumenis, nepastovejau ant koju, rankos neklause, nekalbant kad dar reikejo daryti dialyzes------jus dabar mane pamatytumet, nepatiketumet kad tai perejau, esu sveikesne uz sveikus, darau sau mielus dalykus, fiziskai esu pakankamai stipri. Trasfer factoriu pasirinkau kad isvengti recidyvo, dar reikejo kazkaip nuo hepatito B gelbetis( nes gydymas netiko joks o uzkrete per dialyze)Man jis pasiteisino labai, jis ne kelia imuniteta bet ji moduliuoja. Nes man su autoimunine liga jei pakelt imuniteta tai reiskia ligos paumejima, o man dabar net antikuniu nebera
QUOTE(Daile @ 2010 01 06, 15:02)
Nepavyksta man jos įkalbėti, sako, jei jau atsigulsiu tai nebeatsikelsiu.
Tokia jau ji pas mane, eina kol paeina. Ir kuo blogiau tuo labiau jai reikia eiti
Sveikatytės mamytei...Nesprauskite labai jos į rėmus, ji, ko gero, pati žino savo galimybių ribas... ir jai reikia to darbo, nes, kiek suprantu - tai jos labai mėgstamas darbas, jos ramstis ir paguoda. Mano mamos brolis su onko ligele velka didžiulį ūkį, vis niekaip "neišeina" jam gyvulių apsimažint, vis dar atrodo, kad aprėps, galės, nepavargs... Nes jam to reikia - ūkininkas visą gyvenimą...
QUOTE(arune @ 2010 01 06, 19:03)
Sveikatytės mamytei...Nesprauskite labai jos į rėmus, ji, ko gero, pati žino savo galimybių ribas... ir jai reikia to darbo, nes, kiek suprantu - tai jos labai mėgstamas darbas, jos ramstis ir paguoda. Mano mamos brolis su onko ligele velka didžiulį ūkį, vis niekaip "neišeina" jam gyvulių apsimažint, vis dar atrodo, kad aprėps, galės, nepavargs... Nes jam to reikia - ūkininkas visą gyvenimą...
Nežinau ar ligos nualintam organizmuo reikalingos dar papildomos fizinės ar psichinės perkrovos.Tai kam tada valdžia neįgalumą duoda? Iš geros dūšios ? Man tai panašu ant degančios žvakės dar benzino užpilti.
Visur rašoma , kad reikia keisti buvusį gyvenimo tempą ir būdą .Daliai žmonių atrodo, kad jei daro tą patį, ką darė budami sveiki , tai ir yra sveiki.
Papildyta:
QUOTE(DONRA @ 2010 01 06, 18:47)
Labas vakaras,
Vis paskaitydavau ir maciau kad raset apie transfer factoriu. )Man jis pasiteisino labai, jis ne kelia imuniteta bet ji moduliuoja. Nes man su autoimunine liga jei pakelt imuniteta tai reiskia ligos paumejima, o man dabar net antikuniu nebera
Vis paskaitydavau ir maciau kad raset apie transfer factoriu. )Man jis pasiteisino labai, jis ne kelia imuniteta bet ji moduliuoja. Nes man su autoimunine liga jei pakelt imuniteta tai reiskia ligos paumejima, o man dabar net antikuniu nebera
Kiek suprantu jį galima gauti tik per platintojus? Kur užsisakote ir kokia kaina?
QUOTE(DONRA @ 2010 01 06, 19:47)
DONRA,tau padeda ir labai smagu Ir nesvarbu ka kiti galvoja apie ta Transfer factor,svarbu ka tu manai , kad tau geriau,kad gereja gyvenimo kokybe,nors truputi lengviau istverti dializes ir vilkliges sunkumus Tu tai tikrai didvyre Su tokia sveikatos problema rasyti kad "fiziskai esu stipri"
P.S. idek i musu albumeli savo torto nuotrauka Tikras sedevras Ar zinai slaptazodi?
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 01 06, 20:53)
Nežinau ar ligos nualintam organizmuo reikalingos dar papildomos fizinės ar psichinės perkrovos.Tai kam tada valdžia neįgalumą duoda? Iš geros dūšios ? Man tai panašu ant degančios žvakės dar benzino užpilti.
Visur rašoma , kad reikia keisti buvusį gyvenimo tempą ir būdą .Daliai žmonių atrodo, kad jei daro tą patį, ką darė budami sveiki , tai ir yra sveiki.
Mano nuomone tokia pat. Bet tikrai priklauso dar nuo zmogaus charakterio,fizines bukles,chemijos labai daug zmoniu per gydyma dirba ir t.t.,vienems gal fiziskai nera labai sunku po chemiju,o kitiems gal psichologiskai lengviau,kai jie dirba
As pvz.net neisivaizduoju kad galeciau dirbti per gydyma As net savo vaiko nesugebejau priziureti Nors ir labai norejau
QUOTE(Moterytė @ 2010 01 06, 17:56)
,o mane labai sujaudino MB žodžiai,kad daugiau jokių chemijų, nes eilėje laukdamas išsikalbėjome su tokia moteriške,kad ji atsisakė tos chemijos,ir gydėsi su imunitetą stiprinančiais vaistais,tai jis taip su suprato,kad pas Ruolią.Kaip jį įtikinti,kad toks gydymas,jam nepadės.Atsiprašau,gal nelabai aiškiai išdėsčiau. Sveikatytės ir stiprybėms visoms
Jei yra metastazės , tai Ruolios žolytės tikrai nepadės ir jis tikrai negydo susiformavusių auglių.Galima gerti žoles jau po visų chemijų.
Dar prašykit onkologo , kad išaiškintų padėties rimtumą.Nueikit pas psichologą.
http://www.valstieti...zoles-nuo-vezio
Čia patie Ruolio straipsnis , pasiskaitykit.
http://kauno.diena.l...nu-pulsas-18973
Straipsnis apie nugydymą alternatyvia medicina.Pririnkit tokių pavyzdžių per google .
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2010 01 06, 18:29)
Aciu
Išklausiau visus įrašus.Puiki muzika.
Laba diena, nors dažnai paskaitinėju Jūsų šiltą forumą, nesitikėjau kad taip greitai teks į Jus kreiptis. Mano anytai pilvo srityje rado nemažą naviką, kurį įtaria esant limfoma. Kadangi mūsų šeima su tokiomis ligomis susidūrusi nebuvo, tai mes nežinome kaip elgtis ir viskas mums gaunasi painiai ir sudėtingai. Kadangi darinys anytai buvo aptiktas Šiaulių ligoninėje, ten jai buvo padarytas KT tyrimas. Šiuo metu anyta yra Vilniuje, o mane šeima įpareigojo iš Šiaulių ligoninės paimti KT nuotraukas, nes kažkodėl išrašymo metu pamiršo jų paprašyti. Man iškilo klausimas ar man tas nuotraukas atiduos (eisiu kartu su šešuru)? Na, apskritai, ar jie privalo jas saugoti pas save, ar gali atiduoti pacentui ? (Iš ligoninės anyta išrašyta 12.27. )
Taip pat noriu paklausti, ką reikia daryti norint gauti kortelės išrašą. Ir kiek maždaug laiko tas užima.
Rytoj šiais klausimais važiuoju iš Vilniaus į Šiaulius, todėl būčiau l.dėkinga, jei kas galėtų mane "paprotinti".
Tuo pačiu norėčiau palinkėti Jums sveikatos ir ramybės . Seku šį forumą, žinau Jūsų istorijas, liūdžiu kartu su Jumis, džiaugiuosi Jūsų mažomis -didelėmis pergalėmis. Jūsų dėka pakito mano (ne)laimės, egzistencijos, prasmės suvokimas. Gabijos dėka iš naujo sužinojau (prisiminiau), kad nutriušę baldai nesvarbu...Ačiū. O surašyti kiek sužinojau Adis dėka, jaučio odos neužtektų. Ačiū. Stiprybės Jums.
Taip pat noriu paklausti, ką reikia daryti norint gauti kortelės išrašą. Ir kiek maždaug laiko tas užima.
Rytoj šiais klausimais važiuoju iš Vilniaus į Šiaulius, todėl būčiau l.dėkinga, jei kas galėtų mane "paprotinti".
Tuo pačiu norėčiau palinkėti Jums sveikatos ir ramybės . Seku šį forumą, žinau Jūsų istorijas, liūdžiu kartu su Jumis, džiaugiuosi Jūsų mažomis -didelėmis pergalėmis. Jūsų dėka pakito mano (ne)laimės, egzistencijos, prasmės suvokimas. Gabijos dėka iš naujo sužinojau (prisiminiau), kad nutriušę baldai nesvarbu...Ačiū. O surašyti kiek sužinojau Adis dėka, jaučio odos neužtektų. Ačiū. Stiprybės Jums.