Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio lytis

QUOTE(Diaaa @ 2010 01 03, 19:30)
as tai siulyciau maziau kreipti demesi i tokias skaiciuokles, ir geriau pasikliauti gydytoju bei echoskopu:)

Visai nepritariu schmoll.gif Taigi smagumelis pasiburti ir paspelioti bigsmile.gif Man sutapo abieju tinklapiu skaiciuokles. Pirma turiu sunu, antra rodo dukryte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(farinelli @ 2009 12 29, 19:54)
Sveikos mamytes...
Radau SUPERINE skaiciuokle...kuri del kudikio lyties pasiteisino VISOMS mano pazystamoms ir man paciai... biggrin.gif perdidelis sutapimas...ar galit pacios paziureti...iveskite savo gimimo data...vyro...ir pastojimo metai...ir ziurekite kelinta menesi pastojote...jei melyna spalva tai berniukas...jei raudona...mergaite.kiek moteru tikrinau(ju apie 15) tiek visoms pasiteisino... blush2.gif  pabandykite ir jus jau su esamais vaikais ir busimais nestuke.gif labai idomu!

http://www.ill.ru/cg...m.malefemale.pl

man gavosi: pirmagimis 54% mergyte wub.gif gime berniukas smile.gif
o daba rodo 55% mergyte bet manau kad turesim vel berniuka biggrin.gif

vien zo pagal sy skaiciavima man gaunas 50/50 lotuliukas.gif

QUOTE(sunflow @ 2010 01 03, 14:32)
Man su pirmąją nesutapo. Lentelė rodo berniuką, o gimė mergaitė  4u.gif
Be to kitame saite yra panašaus pobūdžio lentelė, tai joje atitiko  g.gif  g.gif  g.gif
http://mamka.ru/calendars/who.html
Pabandykit palyginti

man pagal sia pirmagimis atitiko thumbup.gif o daba turetu but berniukas smile.gif na ziuresim ar sis nestuke.gif atitiks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrutee: 04 sausio 2010 - 01:10
man su pirmu vaiku atitiko- rode 60 proc. berniuka,toki ir turim smile.gif kiek mano pzistamu tikrino, visosm atitiko.
nes buvo atvejis, kai vienai daktarai 3 kartus sake, kad mergaite, o gime berniukas. Pagal sita skaiciuokle- berniuka ir rodo smile.gif
Atsakyti
Musu atveju neteisingaiparode. ax.gif Turim suneli, o pagal lentele rodo mergyte g.gif
Atsakyti
o man rodo kad 58 proc bus berniukas,tai reiskia dar ne taip tikslu ar ne???
Atsakyti
QUOTE(civice @ 2010 01 17, 13:58)
o man rodo kad 58 proc bus berniukas,tai reiskia dar ne taip tikslu ar ne???

Niekas cia nera tikslu biggrin.gif Tik speliones juk. Vien is cia pasisakiusiuju matosi, kad pusei atitiko, pusei ne. Kokio dar irodymo reikia kad tai nenuspejamas dalykas? mirksiukas.gif Palaukim ir pamatysim, na aisku kol nesirodo smagu paspelioti, bet tik tiek.. ax.gif
Atsakyti
Manau, jog čia tik atsitiktinumas, bet man atitiko. Lentelė parodė mergaitę ir iš tiesų pirmoji gimė dukrytė. Ko laukiuosi dabar- nežinau blush2.gif Šiaip tokiais "burtais" netikiu, tačiau čia pirmasis, kuris atspėjo mano pirmagimės lytį g.gif
Atsakyti
QUOTE(farinelli @ 2009 12 29, 23:54)
Sveikos mamytes...
Radau SUPERINE skaiciuokle...kuri del kudikio lyties pasiteisino VISOMS mano pazystamoms ir man paciai... biggrin.gif perdidelis sutapimas...ar galit pacios paziureti...iveskite savo gimimo data...vyro...ir pastojimo metai...ir ziurekite kelinta menesi pastojote...jei melyna spalva tai berniukas...jei raudona...mergaite.kiek moteru tikrinau(ju apie 15) tiek visoms pasiteisino... blush2.gif  pabandykite ir jus jau su esamais vaikais ir busimais nestuke.gif labai idomu!

http://www.ill.ru/cg...m.malefemale.pl

tai kad jau nebeveikia tas puslapis g.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 01 18, 13:04)
tai kad jau nebeveikia tas puslapis  g.gif

jau veikia. cool.gif
vieni kalendoriai rodo, kad mergaite, formule, kad mergaite, ziedas (adata) su siulu - mergaite, o si formule, kad berniukas doh.gif
per echoskopija sakiau, kad nesakytu, bet kita menesi teks pasiziureti, bo visviena apie ta galvoji.
Atsakyti
Manau pati tiksliausia atsakyma parode 50 proc. mergaite smile.gif vadinasi tiek pat procentu lieka ir berniukui smile.gif
Atsakyti
Patikrinau pagal sūnų ir pagal save pačią biggrin.gif Atitiko abiem atvejais.
Atsakyti
Sveiki, paskaiciavau.. Idomiai 4u.gif . Mano sesutes gimdimui atitiko. Pas ja gime nuostabi mergaite ir pagal skaiciavima parode, kad mergaite. Na, nelabai as pati tikiu tokiais dalykais..gal tiesa, o gal sutapimas. smile.gif
Atsakyti