Nepasiteisino.
Keliu tema i virsu
cia tai man patiko.... pirma turejau turet berniuka, bet turiu mergaite berniuko charakteriu , kaip velniuka pasiutusia
antras turejo but mergaite, bet gavosi berniukas labai svelnaus charakterio, tiesiog prie zaizdos galima deti........
tai ko laukt trecio?????? puse rodo taip puse taip ISVADA - dvynukai
antras turejo but mergaite, bet gavosi berniukas labai svelnaus charakterio, tiesiog prie zaizdos galima deti........
tai ko laukt trecio?????? puse rodo taip puse taip ISVADA - dvynukai
Visi testukai rodo, kad berniukas kaip laukiu savo mazucio ar mazutes....
Nezinau ar buvo mineti jau sie du testukai "lyties nustatymo" tai parasysiu,
1.Violetinio kopusto testas.Daromas nuo 10 nestumo savaites.Supjaustyti violetini(raudonu ir melynu dar ji vadina) kopusta ir pavirti vandeny 10 min,kad nuvirtu spalva.Tada ta nuovira sumaisyti su savo rytiniu slapimu lygiom dalim.Jei spalva nuo rozine arba raudona-berniukas,jei melyna-violetine be rausvu atspalviu-mergyte.
2.Valgomosios sodos testas.Arbatini sauksteli sodos uzpilti rytiniu slapimu.Jei uzpilta soda suputoja-berniukas,jei ne mergyte.Tik nelabai supratau,kada sita testa reik daryt,na kelinta savaite
Yra labai daug tokiu "bandymu" filmuku youtube ,galit pasiziuret,zaidimas,bet smagu
1.Violetinio kopusto testas.Daromas nuo 10 nestumo savaites.Supjaustyti violetini(raudonu ir melynu dar ji vadina) kopusta ir pavirti vandeny 10 min,kad nuvirtu spalva.Tada ta nuovira sumaisyti su savo rytiniu slapimu lygiom dalim.Jei spalva nuo rozine arba raudona-berniukas,jei melyna-violetine be rausvu atspalviu-mergyte.
2.Valgomosios sodos testas.Arbatini sauksteli sodos uzpilti rytiniu slapimu.Jei uzpilta soda suputoja-berniukas,jei ne mergyte.Tik nelabai supratau,kada sita testa reik daryt,na kelinta savaite
Yra labai daug tokiu "bandymu" filmuku youtube ,galit pasiziuret,zaidimas,bet smagu
QUOTE(brunette1 @ 2010 02 28, 20:58)
na va merginos suzinojau viena skaiciuokle jusu amzius+kuri men pastojote+1= jei lyginis berniukas,nelyginis mergaite. Kiek klausinejausi visu pazistamu tai tik vienai neatitiko
man atitiko su abiem...sesei su vienu...laukias antro...pgl sita turetui but mergytei,,,pgl rusu skaociuokle bernas
cha cha, labai idomu
tikrinuosi dabartini nestuma - tik paskutinis rodo, kad berniukas, kiti - kad mergaite.
pabandziau patikrinti pirmaji nestuma. Visi rodo kad turejo buti berniukas, tik paskutinis - kad mergaite.
O turime mergaite
Tai gal ir tiketi tuo paskutiniu, kuris sutapo?
Bet kokiu atveju - labai idomu ir linksma pasizaidineti
tikrinuosi dabartini nestuma - tik paskutinis rodo, kad berniukas, kiti - kad mergaite.
pabandziau patikrinti pirmaji nestuma. Visi rodo kad turejo buti berniukas, tik paskutinis - kad mergaite.
O turime mergaite
Tai gal ir tiketi tuo paskutiniu, kuris sutapo?
Bet kokiu atveju - labai idomu ir linksma pasizaidineti
man su visais 3vaikais atitiko
Su pirmu neatitiko, o dabar ziuresim
Zaidimas, daugiau nieko. Netikiu tokiais dalykais
pas mane pirma rodo mergaite, o gime berniukas, dabar rodo berniuka tai palauksiu kas gims tada parasysiu ar pasitvirtino