Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio lytis

Be to, si lentele jau kazkur buvo ideta i SM
Atsakyti
man neatitinka. Laukiuosi sūnaus, o lentelė rodo, kad mergaitė tongue.gif
Atsakyti
na man pimagimis bus, dar neaisku kas, bet ir pagal kinieciu kalendoriu ir pagal sita rodo kad apie 60 procentu kad mergaite bus.na zinant kiek daug neatitikimu cia su tais kalendoriais tai negalvoju nieko:) nebeilgai jau laukt kai suzinosim kas ten pilvelyje gyvena, tada ir pasakysiu ar pasitvirtino:) beje, tiek artimieji,ir net gydytoja kazkodel speja kad bus berniukas:)
Atsakyti
lentele rodo mergaite.O turiu tvirta,nuostabu berniuka
Atsakyti
manau neimanoma kad kazkokia skaiciuokle nustatytu vaiko lyti, cia jau tikrai ne tas itakoja:)
Atsakyti
o mums sutapo 4u.gif 67% mergaite ir turim mergaite
Atsakyti
QUOTE(raimita @ 2010 01 03, 11:14)
o mums sutapo  4u.gif  67% mergaite ir turim mergaite

tokie dalykai yra tiesiog sutapimas ir tiek, nu negali gi kazkokia lentele nustatyti kas tau gims, sudarius statistika as manau pamatytumem, kad daugumai nesutampa. skaiciausi kazkokioj knygoj apie vaiku lytis, ten visokiausiu budu surasyta, ir pagal kalendoriu ziuret, ir kraujo atsinaujinima stebet ir t.t., bet galiausia knygos reziume parasyta- viskas priklauso ne nuo situ budu, o tiesiog jau kas lemta tas ir gims:) taip kad nesiparinkim cia skaiciuodamos, jau kas bus ta ir krikstysim:)
Atsakyti
netikiu tokiom skaiciuoklem, jei atitinka tai tik sutapimas schmoll.gif
Atsakyti
Su pirmaja pataike,antra leliuka irgi rodo mergyte,echoskopas irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
Man su pirmąją nesutapo. Lentelė rodo berniuką, o gimė mergaitė 4u.gif
Be to kitame saite yra panašaus pobūdžio lentelė, tai joje atitiko g.gif g.gif g.gif
http://mamka.ru/calendars/who.html
Pabandykit palyginti
Atsakyti
nu va...palyginau skirtingai rodo wink.gif zodziu, visi tie "burtai", for fun smile.gif tongue.gif
Atsakyti
as tai siulyciau maziau kreipti demesi i tokias skaiciuokles, ir geriau pasikliauti gydytoju bei echoskopu:)
Atsakyti