Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio lytis

Man ir skaičiuoklės ir įvairūs neva burtai parodė, kad bus berniukas, nors per pirmą echo matė mergytę, o per antrą jau berniuką biggrin.gif užtat nuojauta nuo pirmųjų pastojimo dienų kaip ir visom buvo, kad laukiuosi berniuko smile.gif Dar kelios savaitėlės ir žiūrėsim ar tos skaičiuoklės ir nuojauta buvo teisūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2010 11 06, 20:19)
Man ir skaičiuoklės ir įvairūs neva burtai parodė, kad bus berniukas, nors per pirmą echo matė mergytę, o per antrą jau berniuką  biggrin.gif užtat nuojauta nuo pirmųjų pastojimo dienų kaip ir visom buvo, kad laukiuosi berniuko  smile.gif  Dar kelios savaitėlės ir žiūrėsim ar tos skaičiuoklės ir nuojauta buvo teisūs  wub.gif

kaip jums smagu, tuoj jau pamatysit savo mazaji kudikeli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 07, 11:48)
kaip jums smagu, tuoj jau pamatysit savo mazaji kudikeli wub.gif

Taip, tikrai, jau negalim visi patikėti, kad tik tiek beliko iki leliuko gimimo wub.gif beje, tas nėštumo laikas, laabai greit bėga, atrodo ką tik sužinojom, kad turėsim stebūkliuką, o jis jau visai pakeliui pas mus thumbup.gif Ryt eisim echoskopuotis, žiūrėsim kokią lytį pamatys trečioji daktarė g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip iš tiesu tos lentelės idomus dalykas bet čia labiau spėliojimas nei teisybės sakymas manau....Realiai sužinome tik jau po gimdymo biggrin.gif Nors kita vertus įdomu paspelioti ,pasmalsauti ko galima būtų tikėtis(arba norėti).Svarbiausia kad žmogus i tuos spėliojimus žiūrėtu su humoru o ne 100proc.garantija kad tikrai taip bus mirksiukas.gif 4u.gif Sėkmės visiems sulaukti svarbiausia sveiko vaikučio,o lytis...tada jau tampa nebe taip svarbu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 08 lapkričio 2010 - 07:06
pirma rode 50% x 50%, gime berniukas. Dabar visos lenteles kokias tik darausi, rodo tik mergaite, sita rodo mergaite beveik 80%, ir nuojauta kuzdejo nuo pradziu, kad bus mergaite, taciau ginius mate aiskiai berniukiskus pasididziavimus biggrin.gif dar laiko yra, pamatysim kaip gims g.gif
Atsakyti
O kuria diena laikot pastojimo? gines paskaiciuota? nes man pagal ja rodo klaidingai, bet zinau, kad butent ta diena pastot negalejau... o pagal ta diena, kai nustojom saugotis rodo gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(farinelli @ 2009 12 29, 21:54)
Sveikos mamytes...
Radau SUPERINE skaiciuokle...kuri del kudikio lyties pasiteisino VISOMS mano pazystamoms ir man paciai... biggrin.gif perdidelis sutapimas...ar galit pacios paziureti...iveskite savo gimimo data...vyro...ir pastojimo metai...ir ziurekite kelinta menesi pastojote...jei melyna spalva tai berniukas...jei raudona...mergaite.kiek moteru tikrinau(ju apie 15) tiek visoms pasiteisino... blush2.gif  pabandykite ir jus jau su esamais vaikais ir busimais nestuke.gif labai idomu!

http://www.ill.ru/cg...m.malefemale.pl

QUOTE(sunflow @ 2010 01 03, 16:32)
Be to kitame saite yra panašaus pobūdžio lentelė, http://mamka.ru/calendars/who.html

QUOTE(Ingri07 @ 2010 01 21, 12:49)
( 49 - (metus KADA PASTOJAI) +19 + (MENESIS kada pastojai) pabandykit idomumo delei....  mirksiukas.gif

ir jei lyginis skaicius mergaite jei nelyginis berniukas  cool.gif

pagal visus tris, turetu buti mergaite, bet laukiuosi berniuko g.gif tai manau, neverta tokiais skaiciavimais pasitiketi mirksiukas.gif
Atsakyti
na man rodo, kad 56% mergaite, o turiu pipiriuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orma @ 2010 11 04, 18:31)
sako, kad seima pasipildys dar vienu stipriosios lyties atstovu  thumbup.gif

Pranesu, kam man pasitvirtino thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orma: 11 sausio 2011 - 15:26
man skaiciuokle parode kad 75% mergaite, bet 18savaite dariausi echo tai man akivaizdziai parode , kad berniukas, tai reiskias si skaiciuokle nepasiteisino.......... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
gal ir idomu biggrin.gif su pirmu pasiteisino, su antru ne( gal todel paselusi kaip berniokas biggrin.gif biggrin.gif ). dabar turetu buti mergaite pagal skaiciuokle lotuliukas.gif lotuliukas.gif paziuresim
Atsakyti
Rodo kad virs 70 proc mergaite, gime mergaite.

Bet siaip netikiu tom skaiciuoklem schmoll.gif
Atsakyti