Man ir skaičiuoklės ir įvairūs neva burtai parodė, kad bus berniukas, nors per pirmą echo matė mergytę, o per antrą jau berniuką užtat nuojauta nuo pirmųjų pastojimo dienų kaip ir visom buvo, kad laukiuosi berniuko Dar kelios savaitėlės ir žiūrėsim ar tos skaičiuoklės ir nuojauta buvo teisūs
QUOTE(Veja Feja @ 2010 11 06, 20:19)
Man ir skaičiuoklės ir įvairūs neva burtai parodė, kad bus berniukas, nors per pirmą echo matė mergytę, o per antrą jau berniuką užtat nuojauta nuo pirmųjų pastojimo dienų kaip ir visom buvo, kad laukiuosi berniuko Dar kelios savaitėlės ir žiūrėsim ar tos skaičiuoklės ir nuojauta buvo teisūs
kaip jums smagu, tuoj jau pamatysit savo mazaji kudikeli
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 07, 11:48)
kaip jums smagu, tuoj jau pamatysit savo mazaji kudikeli
Taip, tikrai, jau negalim visi patikėti, kad tik tiek beliko iki leliuko gimimo beje, tas nėštumo laikas, laabai greit bėga, atrodo ką tik sužinojom, kad turėsim stebūkliuką, o jis jau visai pakeliui pas mus Ryt eisim echoskopuotis, žiūrėsim kokią lytį pamatys trečioji daktarė
Šiaip iš tiesu tos lentelės idomus dalykas bet čia labiau spėliojimas nei teisybės sakymas manau....Realiai sužinome tik jau po gimdymo Nors kita vertus įdomu paspelioti ,pasmalsauti ko galima būtų tikėtis(arba norėti).Svarbiausia kad žmogus i tuos spėliojimus žiūrėtu su humoru o ne 100proc.garantija kad tikrai taip bus Sėkmės visiems sulaukti svarbiausia sveiko vaikučio,o lytis...tada jau tampa nebe taip svarbu
pirma rode 50% x 50%, gime berniukas. Dabar visos lenteles kokias tik darausi, rodo tik mergaite, sita rodo mergaite beveik 80%, ir nuojauta kuzdejo nuo pradziu, kad bus mergaite, taciau ginius mate aiskiai berniukiskus pasididziavimus dar laiko yra, pamatysim kaip gims
O kuria diena laikot pastojimo? gines paskaiciuota? nes man pagal ja rodo klaidingai, bet zinau, kad butent ta diena pastot negalejau... o pagal ta diena, kai nustojom saugotis rodo gerai
QUOTE(farinelli @ 2009 12 29, 21:54)
Sveikos mamytes...
Radau SUPERINE skaiciuokle...kuri del kudikio lyties pasiteisino VISOMS mano pazystamoms ir man paciai... perdidelis sutapimas...ar galit pacios paziureti...iveskite savo gimimo data...vyro...ir pastojimo metai...ir ziurekite kelinta menesi pastojote...jei melyna spalva tai berniukas...jei raudona...mergaite.kiek moteru tikrinau(ju apie 15) tiek visoms pasiteisino... pabandykite ir jus jau su esamais vaikais ir busimais labai idomu!
http://www.ill.ru/cg...m.malefemale.pl
Radau SUPERINE skaiciuokle...kuri del kudikio lyties pasiteisino VISOMS mano pazystamoms ir man paciai... perdidelis sutapimas...ar galit pacios paziureti...iveskite savo gimimo data...vyro...ir pastojimo metai...ir ziurekite kelinta menesi pastojote...jei melyna spalva tai berniukas...jei raudona...mergaite.kiek moteru tikrinau(ju apie 15) tiek visoms pasiteisino... pabandykite ir jus jau su esamais vaikais ir busimais labai idomu!
http://www.ill.ru/cg...m.malefemale.pl
QUOTE(sunflow @ 2010 01 03, 16:32)
Be to kitame saite yra panašaus pobūdžio lentelė, http://mamka.ru/calendars/who.html
QUOTE(Ingri07 @ 2010 01 21, 12:49)
( 49 - (metus KADA PASTOJAI) +19 + (MENESIS kada pastojai) pabandykit idomumo delei....
ir jei lyginis skaicius mergaite jei nelyginis berniukas
ir jei lyginis skaicius mergaite jei nelyginis berniukas
pagal visus tris, turetu buti mergaite, bet laukiuosi berniuko tai manau, neverta tokiais skaiciavimais pasitiketi
na man rodo, kad 56% mergaite, o turiu pipiriuka
QUOTE(Orma @ 2010 11 04, 18:31)
Pranesu, kam man pasitvirtino
gal ir idomu su pirmu pasiteisino, su antru ne( gal todel paselusi kaip berniokas ). dabar turetu buti mergaite pagal skaiciuokle paziuresim
Rodo kad virs 70 proc mergaite, gime mergaite.
Bet siaip netikiu tom skaiciuoklem
Bet siaip netikiu tom skaiciuoklem