kinu lentele rodo kad sunus,o cia 100% dukryte,tei va svarbiausia nenusiteikti laukti kazko vieno,svarbiausia sveikas!!!
QUOTE(barbarisa @ 2010 10 26, 20:56)
Vienos rodo, kad bus mergaitė, o kitos - kad berniukas
man lygiai tas pats
Nelabai aš tom skaičiuoklėm tikiu. Visada sakydavau kad labai noriu mergaites, ir kad net nemokėčiau elgtis su berniuku. Bet nuo pirmų pastojimo dienų ne tai kad nujaučiu, bet tiesiog kitaip savo vaiko jau gimusio ir neįsivaizduoju, kaip berniuko. Įdomu ar pasitvirtins mano nuojauta. Nes visoms mano draugėms mamų nuojauta pasitvirtino.
QUOTE(vikutuke @ 2010 11 04, 13:33)
Nelabai aš tom skaičiuoklėm tikiu. Visada sakydavau kad labai noriu mergaites, ir kad net nemokėčiau elgtis su berniuku. Bet nuo pirmų pastojimo dienų ne tai kad nujaučiu, bet tiesiog kitaip savo vaiko jau gimusio ir neįsivaizduoju, kaip berniuko. Įdomu ar pasitvirtins mano nuojauta. Nes visoms mano draugėms mamų nuojauta pasitvirtino.
zinok ir as jauciu, kad bus berniukas na paziuresim ar musu nuojautos neapgaus
akurat pagal lentele turetu buti sunus 60 proc ir turiu suneli!
Nu sako kad tikrai mergaitė, nors nuojauta sako kad bernas bus. Ilgai laukti, bet žiūrėsim.
sako, kad seima pasipildys dar vienu stipriosios lyties atstovu
bet kol negalime paremti faktais, traktuojame, kad bus VAIKELIS
bet kol negalime paremti faktais, traktuojame, kad bus VAIKELIS
Pirmos dvi dukros pas mane,nors rodo berniukus Dabar trečią vėl rodo berniuką,virš 80%.Tai vadinas garantuota mergaitė bus
87proc. rodo, kad mergyte, na, pagyvensim - pamatysim
Kaip viena mamyte rase - svarbiausia, kad vaikelis sveikas
Kaip viena mamyte rase - svarbiausia, kad vaikelis sveikas
Kol nesilaukiau, nesitikejau kad taip rupes vaikiuko lytis. Pagal2 skaiciuokles rodo berniuka, bet tikrai nezadu isijaust i tas pranasystes
O ta motiniska nuojauta, kazkodel dvynukus kuzda, nelabai suprantu ir pati, kodel taip galvoju
O ta motiniska nuojauta, kazkodel dvynukus kuzda, nelabai suprantu ir pati, kodel taip galvoju
QUOTE(atire @ 2010 11 06, 16:15)
Kol nesilaukiau, nesitikejau kad taip rupes vaikiuko lytis. Pagal2 skaiciuokles rodo berniuka, bet tikrai nezadu isijaust i tas pranasystes
dvynukai, tai cia jau stipru
man irgi viena skaiciuokle parode berniuka, bet ne del to as jauciu, kad bus berniukas