Pazaidziau ir as,
rezultatas M50/50B gavosi
Tikrinant pagal pirmaji sunu,
tai vieno testo atlikti nebeimanoma, nes vertinama pagal tai ko norisi siandien,
o is likusiu 7 testu - 6 atitiko
(testas pagal pirmaja nuoroda suklydo)
Eho mate berniuka
o suzynosim kai gims
Sveikos
O as kiek dariausi pagal tas skaiciuokles, man visi rode dukryte o pas mane su kleckiukais tupi pilvelyje
O as kiek dariausi pagal tas skaiciuokles, man visi rode dukryte o pas mane su kleckiukais tupi pilvelyje
na man su pirmuoju kai vaiksciojau tai sutapo kad berniukas( bet esu tikra kad tai tik sutapimas)
o va su antruoju skaiciuokle rodo mergyte, o echoskopas berniuka
o va su antruoju skaiciuokle rodo mergyte, o echoskopas berniuka
Siandien buvome echo daryti, mums 10 savaiciu, tai daktare pasake, kad tarp kojiciu kazka mato 70% kad berniukas bus nors ir nuojauta sako, kad berniukas
Sveikos aš labiausiai tikiuosi, kad vaikas bus sveikas... jis pas mus neplanuotas, bet jei taip nutiko, tai mes jo ir laukiam jau bet turėdama laiko, pažiūrinėjau ir aš šitas skaičiuokles rusiškos kaip susitarusios, visos rodo berniuką, angliškos - mergaitę na, o paskaičiavus pagal vestuves.lt minimas ovuliaciją, pozą ir pan. tai išeina, kad bus mergaitė.. Na o echoskopija manau tai parodys, kai sekantį kartą eisim pas daktarę nors tai bus paskutinis klausimas, kuriuo aš domėsiuos pas ją nuėjusi, nes kaip minėjau man svarbu dabar ne tai...
QUOTE(Jolancik @ 2010 06 21, 14:38)
Siandien buvome echo daryti, mums 10 savaiciu, tai daktare pasake, kad tarp kojiciu kazka mato 70% kad berniukas bus nors ir nuojauta sako, kad berniukas
art ne ankstoka ką nors matyti dešimtą savaitę?
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 06 26, 15:16)
art ne ankstoka ką nors matyti dešimtą savaitę?
Sakyčiau, kad net labai ankstoka Čia va kokios profesionalios/mokslinės foto
bet ir tai matosi, kad lyties nepasakysi, nes vaikutis tiesiog per mažas tam, tai kur jau ten poliklinikos echoskopas...
Kazkur skaiciau, kad ziurint echoskopu kudikio lyti galima pasakyti nuo 12 sav., tada jau susiformave isoriniai lytiniai organai. Taigi manau, kad 10 sav. tikrai negaletu pasakyti
man visos skaiciuokles rodo 50 ant 50 o dar ne neisivaizduoju kas gali but kaskodel minyse sukasi dvynukai porele bet tai neimanoma pati zn nes nera nei pas mane nei pas mb giminej dvynuku taip kad treciadieni pamatysiu gal ne ir lyty pamatys
O aš ligi šiol nežinau ką turėsiu Kojas suglaudęs ar suglaudusi guli ir nesirodo
QUOTE(boruze_taskuota @ 2010 06 30, 12:56)
O aš ligi šiol nežinau ką turėsiu Kojas suglaudęs ar suglaudusi guli ir nesirodo
Bus staigmena