Įkraunama...
Įkraunama...

Metų atradimai

QUOTE(evelinki @ 2010 01 09, 02:13)
tai, kad tema dekoratyvines kosmetikos subforume.

i tema:
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

va va sitas make up forever high definition powder girdejau labai ciotkas daiktas,tiem kas daug prakaituoja ar pas ka oda blizga gausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 01 10, 11:30)
Kur jį galima įsigyti?  blush2.gif

As si Kanebo tusa 38 laipsniai biggrin.gif pirkau Douglas pardej. Ryt parasysiu atsiliepimus skyrelyje apie tusus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 01 09, 04:59)
naturalus, nerafinuoti aliejai.naudoju viskam-pradejau akiu makiaza valyti, po soliariumo kuna tepu, netgi lupas namie patepu kai paskilineja, dar ir ant plauku sueina  biggrin.gif
kvepalai charriol (nustebino zema kaina, bet kvapas laaaaai patiko, netycia atradau-net nesu girdejusi tokio prekinio zenklo anksciau  blush2.gif  tik didelis minusas, kad kvapas trumpai laikosi, bet kol laikosi tai  thumbup.gif  , na ir naudojuosi siaip sau, kada ne kada, visokiu juk reikia turet-ne taip gaila isgadinti  mirksiukas.gif  ) idomumo delei gal kuri bandet?
na ir ka dar, atradau henna raudonas kapsules ir kaaral plauku prieziuros priemones.
Daugiau gal ir nieko, neateina i galva kazkas dar  g.gif (labai nenukalbejau gal ne i tema su plaukais ir kvapais, turbut ne tuose subforumuose tureciau mineti, bet kad jau uzejau ...  4u.gif  )

Na,nepasakyciau,kad jau patys pigiausi ax.gif http://www.patinka.l...pour-femme.html
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 01 10, 13:45)
Na,nepasakyciau,kad jau patys pigiausi ax.gif   http://www.patinka.l...pour-femme.html

nematau, kokia cia talpa g.gif na kristianoje, kainavo lyg 129lt, palyginus tikrai nebrangus pasirode man (atitinkamai, kaip ir sakiau kvapas trumpai laikos, bet kol kvepia wub.gif ) , as daugiau megstu brangesnius kvepalus, tai su ju kainomis ir lyginau. idomu kaip kitam zmogui patiktu jie, nesu girdejus atsiliepimu ne vieno smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etamo21: 10 sausio 2010 - 15:45
QUOTE(etamo21 @ 2010 01 10, 16:43)
nematau, kokia cia talpa  g.gif  na kristianoje, kainavo lyg 129lt, palyginus tikrai nebrangus pasirode man (atitinkamai, kaip ir sakiau kvapas trumpai laikos, bet kol kvepia  wub.gif ) , as daugiau megstu brangesnius kvepalus, tai su ju kainomis ir lyginau. idomu kaip kitam zmogui patiktu jie, nesu girdejus atsiliepimu ne vieno  smile.gif

O kiek ml? edt ar edp? jei 100ml, tai gal ir nebrangu, tačiau jei kokie 30ml, tai ganėtinai nepigūs kvepalai, mano nuomone. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 10 sausio 2010 - 18:30
BEmineraline pudra, seseliai
Prestige mineraline pudra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2010 01 09, 11:08)
Prescriptives universalu,s veido produktų tepimo tikslams sutvertas šepetys

o kas cia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2010 01 10, 13:42)
As si Kanebo tusa 38 laipsniai biggrin.gif  pirkau Douglas pardej. Ryt parasysiu atsiliepimus skyrelyje apie tusus ax.gif

O kokia jo kaina? blush2.gif Gerai, lauksiu atsiliepimo
Atsakyti
Everyday minerals pudros
max factor tusai (masterpiece max ir 2000 calories)
CDior skaistalai Rose diamons
Kaaral x-form ampules plaukams ir triaction serumas
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 01 10, 20:26)
O kokia jo kaina?  blush2.gif  Gerai, lauksiu atsiliepimo

Šimtukė litukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 01 10, 19:29)
O kiek ml? edt ar edp? jei 100ml, tai gal ir nebrangu, tačiau jei kokie 30ml, tai ganėtinai nepigūs kvepalai, mano nuomone.  ax.gif

EDT, o del ml. zinokit dabar ir nebepasakysiu-ligtai, kad 30, o gal ir 50.sios talpos man maisosi, na bet tikrai ne 100ml. biggrin.gif na as kvepalus pagrinde parduotuvese perku, arba kai bunu-uzsienyje, siaip jei daugiau perkate internetu ar pns., tai jau aisku kosmosas, o ne kainos. man kazkaip is pigesniu pasirode, palyginus su kitais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 01 10, 23:48)
EDT, o del ml. zinokit dabar ir nebepasakysiu-ligtai, kad 30, o gal ir 50.sios talpos man maisosi, na bet tikrai ne 100ml.  biggrin.gif  na as kvepalus pagrinde parduotuvese perku, arba kai bunu-uzsienyje, siaip jei daugiau perkate internetu ar pns., tai jau aisku kosmosas, o ne kainos. man kazkaip is pigesniu pasirode, palyginus su kitais  mirksiukas.gif

Nesu pirkusi kvepalų iš interneto, platintojų ar panašių šaltinių. Pasitikiu tik parduotuvėmis rolleyes.gif
Mano nuomone, maždaug:
mažos kvepalų kainos 20-80Lt
normalios 80-170Lt
Didelės 170-260Lt
Labai didelės 260-350Lt
KOSMOSAS kai daugiau blink.gif
Atsakyti