QUOTE(Zvirblis @ 2010 01 05, 19:51)
kas tai yra? kur perkamas? prasom placiau!
Pastebejau, kad su klaida pries tai pavadinima parasiau, turetu but su viena "l", Bulboton
Tai Italiskos priemones nuo plauku slinkimo, kurios man beveik stebuklingai ir greitai sutvarke sia beda (tuk tuk tuk i medi 3 kartus). Nezinau, kur ju buna pirkti didziuosiuose miestuose, bet as pirkau viename grozio salone Trakuose, kuri man uzrode drauge. Uz sampuna mokejau 32 litus, uz ampules 55 lt. Skaiciau internete, kad kazkada siom priemonem prekiaudavo Sarma, bet as asmeniskai pastaruoju metu tikrai nemaciau
Sampunas labai svelnutis, jau po pirmo panaudojimo akivaizdziai maziau plauku isslinko, o nuo tu ampuliu uzsitepus maloniai dilgcioja ir sala galvos oda
Man labai padejo!
Salon service:
To clean hair with extreme loss.
Product setting:
Shampoo for precautionary measures on the hair-fall. To use toghether with the BULBOTON ACTIVE LOTION.
Plus:
The fluid myrtle extract contains volatile oil, tannin, citric acid and vitamin C which allow an efficacious astringent, disinfectant and soothing ettect on scalp.
Technical characteristics:
Gentle cleaning shampoo Bulboton far hair:Composed with restitutive proteinic substances (sodium cocoyl hydrolized wheat protein) mixed with fluid myrtle extracts (1,5:1) and leaves and myrtle fruits.
Result:
- Rich and creamy lather.
- Healthy cycle balance.
- Soothing cycle action.
- Scalp comfort.
- Use BULBOTON ACTIVE SHAMPOO and BULBOTON ACTIVE LOTION to obtain a synergic action while beaulyfing its active principles.