Įkraunama...
Įkraunama...

Metų atradimai

QUOTE(Mintee @ 2011 10 26, 16:38)
Kur perkat? Reikia siustis ar LT yra?  bigsmile.gif

Siunčiuosi iš fragrancedirect.co.uk Lietuvoje nėra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 10 26, 14:45)
Pamiršau paminėti, kad pudros yra du tipai: skirta normaliai/riebiai ir normaliai/sausai. Aš naudoju skirtą būtent normaliai/sausai. Riebiai odai skirta pudra nieko gero schmoll.gif

taip, pastebėjau. bet pamaniau, kad tik šiaip paveiksliuką įkėlėt. įdomus niuansas, aišku g.gif
o atspalviai, kažin, tų skirtingų tipų pudrų nesiskiria? man reikia šviesiausio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 10 26, 16:55)
o atspalviai, kažin, tų skirtingų tipų pudrų nesiskiria? man reikia šviesiausio  blush2.gif

Nesiskiria, pati naudoju šviesiausią smile.gif Ir riebiai odai skirtos pudros atspalvis nesiskiria nuo sausai odai skirtos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 10 26, 15:45)
Pamiršau paminėti, kad pudros yra du tipai: skirta normaliai/riebiai ir normaliai/sausai. Aš naudoju skirtą būtent normaliai/sausai. Riebiai odai skirta pudra nieko gero schmoll.gif

rimtai??nes as naudojus riebiai odai, tai blizgesys vistiek islysdavo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_25 @ 2011 10 26, 17:52)
rimtai??nes as naudojus riebiai odai, tai blizgesys vistiek islysdavo.. g.gif

Nu vat ironiška, bet sausai odai skirta pudra puikiausiai neleidžia prasimušt riebalui blink.gif Skirta riebiai odai man neitin patiko, nes sunkiai skirstydavos, greit uždžiūdavo ir blizgesys greit išlįsdavo sad.gif Pasiskaičiau PaulasChoice.com, kad ta sausai odai skirta labai tiks ir riebiaodėms, pabandžiau ir likau apakus laugh.gif
Bet dabar bijau, kad kitoms gali nepatikti ta pudra ir užmėtys mane kuom nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 10 26, 15:59)
Nesiskiria, pati naudoju šviesiausią smile.gif Ir riebiai odai skirtos pudros atspalvis nesiskiria nuo sausai odai skirtos wink.gif

O sviesiausia Vanilla ar kuri? Koks nr? Pats atspalvis nera labai baltas?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 10 26, 18:22)
O sviesiausia Vanilla ar kuri? Koks nr? Pats atspalvis nera labai baltas?

Šviesiausias atspalvis Ivory, rausvas, tamsėlesnis Buff, gelsvas. Mąstau dar Buff atspalvį imt ir maišyt, nes net ir man Ivory per šviesus toks, norisi bišk spalvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 10 26, 18:16)
Nu vat ironiška, bet sausai odai skirta pudra puikiausiai neleidžia prasimušt riebalui blink.gif Skirta riebiai odai man neitin patiko, nes sunkiai skirstydavos, greit uždžiūdavo ir blizgesys greit išlįsdavo sad.gif Pasiskaičiau PaulasChoice.com, kad ta sausai odai skirta labai tiks ir riebiaodėms, pabandžiau ir likau apakus laugh.gif
Bet dabar bijau, kad kitoms gali nepatikti ta pudra ir užmėtys mane kuom nors biggrin.gif

niu reiks pabandyt, netiks tai netiks, kaina nera didele, dbr kaip tik nuolaida jai smile.gif
Atsakyti
Taip iseina, kad jei Ivory rausvo nenori, bet reikia sviesaus, tai daugiau nieko nera?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 10 26, 21:34)
Taip iseina, kad jei Ivory rausvo nenori, bet reikia sviesaus, tai daugiau nieko nera?

Bandykit Buff wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 10 26, 20:55)
Bandykit Buff wink.gif

As laaabai sviesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 10 26, 11:30)
Metų atradimai smile.gif

user posted image

Man taip pat si pudra yra metu atradimas , jau antra butelaiti naudoju. drinks_cheers.gif

Pirma karta pirkau ivory spalva, bet truputi man per sviesi buvo. Dabar turiu buff- tinka idealiai, esu labai baltaode.
Papildyta:
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 10 26, 14:26)

Mano oda mišri/riebi, vienintelė pudra, kuri sulaiko veido blizgesį bemaž visą dieną blink.gif Nenuplaukia nuo veido, gražiai maskuoja, veidas švytintis, nesijaučia kaip kaukė ant veido, atspalvis labai gerai tinka, man superinė, spjoviau į visas brangias pudras biggrin.gif

drinks_cheers.gif pasirasau po kiekvienu zodziu. biggrin.gif
Atsakyti