QUOTE(rasabakiene @ 2011 06 29, 14:05)
Gal būtų galima plačiau, o kokius aliejus veidui iš KN naudojate? Koks jaučiamas poveikis?
Na galiu papasakoti pirmiausiai kaip viskas prasidėjo
Lygiai prieš metus mane ištiko labai didelė veido odos alergija. Netiko dauguma mano naudojamos kosmetikos, net vanduo alergizavo. Pradėjau domėtis kuo galėčiau pakeisti. Ir radau
Išgirdau apie KN. Nuvažiavau pasikonsultuoti kas man tiktų ir iš karto nusipirkau Gasulio molį (su juo iki šiol nesusidraugavau, po panaudojimo paryškėja inkštirai, gal jis taip iškelia purvą į paviršių, net nežinau), tada vietoj kasdieninio veido kremo pasiūlė specialiai sumaišytą aliejų mišinį riebiai odai (žiemą naudoju mišinį sausai odai), tada pirkau hidroliatą, kad kuo mažiau vandens patektų ant odos, jis nuostabus
. Ir viskas, veido odai priemonių tiek. Tada kūnui nusipirkau kokosų aliejų, jis tikrai fantastiškas, nepalyginamas su jokiais cheminiais kūno kremais. Dabar rezultatas
Hidroliatą naudojau kelis mėnesius, gal du ar tris buteliukus. Kai pilnai susitvarkė veido oda, pasidarė brangoka jį pirkti, dabar perku tik kaip pasilepinimui. Visą laiką naudoju vietoj veido kremų, specialius aliejaus mišinius, riebiai ar sausai odai, priklauso nuo metų laiko (beje mano odos tipas mišrus). Veidui viskas. Dabar kūnui naudoju kokosų aliejų, po dušo visada išsitepu sausėjančias vietas (pėdos, blauzdos, rankos), o kai netingiu ir visa išsiteplioju, tai nepakartojama, atrodo visą nuovargį nuima nuo kūno
Taip pat turėjau priklausomybę rankų kremui, vos tik sušlapdavo rankos, iš karto turėjau jas pasitepti, nes net traukdavo odą, dabar tepuosi tik kokosų aliejumi, nebereikia taip dažnai teptis, užtenka vieno, dviejų kartų per dieną. Ir nėra problemos sudrėkinti rankas. Po kurio laiko išbandžiau sviestmedžių aliejų. Jis yra tirštas, kietas, žiemą tepasi sunkiai, vasarą lengviau. Tačiau jis yra labai geras, kam tikrai stipriai sausėja odą, tarkim pėdų kulnai, alkūnės, labai tinka suskeldėjusioms lūpoms. Jis nelabai malonaus kvapo, tačiau tikrai super
. Na ką galiu pasakyti, iš tikrųjų visa kosmetika tikrai labai gera, tik reikia priprasti, nes tiesiog keista būna pereiti į kitą konsistenciją. Iš pradžių atrodo sunku ta aliejų teptis ant veido, sunku paskirstyti, bet kai pripranti, tai joks kremas netraukia. Džiaugiuosi, kad atradau šią kosmetiką, dabar visi šeimoje naudoja tik KN produktus. O didžiausias rezultatas nuo to laiko neturėjau alergijos
, man tai didžiausias pasiekimas
. Truputį išsiplėčiau