QUOTE(Vitulka @ 2011 06 26, 15:18)
pati maišau. Reik bazinio aliejaus, aš išsirinkau jojobos, galima kitokį, jei turit, ir salierų ea. Aišku buteliuko su lašintuvu. Prieš dėmes ir net spuogus dar nieko geresnio neradau
Vitulka dar kvailas klausimas? Kokiom proporcijom maišyti?
QUOTE(Iceland @ 2011 06 29, 13:10)
Vitulka dar kvailas klausimas? Kokiom proporcijom maišyti?
100 lašų bazinio aliejaus bei 3-5 lašai eterinio aliejaus
Mano atradimai Gal kažkam pravers
1. Visa kosmetika iš Kvapų namų, ypač patinka aliejukai vietoj veido kremo, tobula bei įvairūs sviestai kūnui, o jau kokosų aliejus..............
2. Biri pudra makiažo pagrindas SILKEN EARTH, kvepia cinamonu
1. Visa kosmetika iš Kvapų namų, ypač patinka aliejukai vietoj veido kremo, tobula bei įvairūs sviestai kūnui, o jau kokosų aliejus..............
QUOTE(Fija* @ 2011 06 29, 14:51)
Mano atradimai Gal kažkam pravers
Gal būtų galima plačiau, o kokius aliejus veidui iš KN naudojate? Koks jaučiamas poveikis?
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 28, 15:02)
as su prausikliu truputi "uzrugstinus" buvau veida, naudojau 2xper diena. o siaip tikrai neblogas buvo
sakykit,o kaip cia taip uzrugstint galima? nesu girdejus apie toki dalyka
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 06 29, 13:35)
100 lašų bazinio aliejaus bei 3-5 lašai eterinio aliejaus
liko tik sulaukti prekyčių ir bandyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 06 29, 15:29)
http://www.e-vaistin...ieziura/odos-pH ne manes,klauset,bet imetu nuoroda nes nemoku paaiskinti paprastais zodziais,bet trumpai turbut galima pasakyt,kad tai yra persistengimas valant oda,kuomet sutrinka Ph
maybelline colossal black 100% tusas
beta karotino kapsules
revlon colorstay for oily skin pudra
beta karotino kapsules
revlon colorstay for oily skin pudra
QUOTE(Fija* @ 2011 06 29, 13:51)
labai patinka tiek aliejai, tiek hidrolatai tik tai mano 2009 metu atradimas
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 06 29, 14:29)
labai paprastai. perdozavus sutrinka odos pH rugstingumas.
QUOTE(rolandas. @ 2011 06 29, 17:15)
http://www.e-vaistin...ieziura/odos-pH ne manes,klauset,bet imetu nuoroda nes nemoku paaiskinti paprastais zodziais,bet trumpai turbut galima pasakyt,kad tai yra persistengimas valant oda,kuomet sutrinka Ph
aham
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 06 28, 16:35)
Nesupykit, bet pazvelgus i Jusu nuotraukas, kuriose atsispindi plaukai, negaleciau pasakyti, kad plaukai atrodo sveiki... ar sveikesni....
sveiki gal ir nera, bet sveikesni negu anksciau