QUOTE(Vitulka @ 2011 06 25, 23:30)
mišinys dėmėms po spuogų ir spuogus besikalančius tepu. Jums nereik, mačiau odą
o pudra kaip antra oda, nesimato, oda pailsėjus kaip po gerų atostogų, švyti, spindi, maskuoja. Aš tą pudrą įsimylėjus
o pudra kaip antra oda, nesimato, oda pailsėjus kaip po gerų atostogų, švyti, spindi, maskuoja. Aš tą pudrą įsimylėjus
O jusu oda i sausuma ar i riebuma?
Kazi kaip su blizgejimu su sita pudra?
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 06 26, 15:53)
Viskas, ir man reikia Vitulka Jūsų rekomendacijos kerta per kišenę Pirkau ir jojobos aliejų ir salierų ea, ir žinoma dar Sebamed užsireikė
Dar klausimukas, kuriam laikui užtenka tų miltelių kaukei? Kiek žiūrėjau jų yra po 20 g, mąstau gal dvigubą porciją užsisakyti, nes siuntimas lb brangus kaskart užsisakinėt, ačiū
Dar klausimukas, kuriam laikui užtenka tų miltelių kaukei? Kiek žiūrėjau jų yra po 20 g, mąstau gal dvigubą porciją užsisakyti, nes siuntimas lb brangus kaskart užsisakinėt, ačiū
ar patiko mišinys? ar dar tik laukiat?
kad tik patiktų viskas, jaučiuos atsakinga už prigyrimus man SM kerta per kišenė apskritai, daug nežinočiau, nieko nereiktų
arbatinio šaukštelio vienam kartui man užtenka, tai gal kokiems 6-7 aš gailiuos, kad daugiau nepirkau, bet o jei nepatiks
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 26, 17:20)
paemiau douglase 02 ir 03 - ziuresiu, kuri labiau patiks ir tiks
Papildyta:
ir man reikia paimsiu kartu su salieru ea. Vitulka, aciu uz patirti, tikiuosi man irgi tiks ir patiks
Papildyta:
ir man reikia paimsiu kartu su salieru ea. Vitulka, aciu uz patirti, tikiuosi man irgi tiks ir patiks
lauksiu atsiliepimų. Įdomu, kaip patiks pudra
aš ir tikiuos, kad tiks ir patiks
QUOTE(jadzka @ 2011 06 26, 17:24)
Vitulka, o kaip salierų ea kvapas?
yra, yra šioks toks, bet neįkyrus, neerzinantis. Jaučiu tik kol tepu, ant veido man visai kvapo nesijaučia. Bet čia individualu man ir palergonijų ea kvapas o kitos negali jo pakęst
QUOTE(mexica @ 2011 06 26, 18:38)
mano mišri, bet į sausumą. Man oda neblizga, į vakarą sau dar gražiau atrodau nei ką tik užsitepus, nes išvis nematoma pasidaro.
QUOTE(Vitulka @ 2011 06 26, 21:14)
lauksiu atsiliepimų. Įdomu, kaip patiks pudra
man ir palergonijų ea kvapas
man ir palergonijų ea kvapas
jau parasiau krempudru temoje uzsitepiau tik del spalvos, tai man vienodai atrode 02 ir 03, rytoj ilgiau su ja busiu, tai jau matysis, kaip issilaikys, tepasi labai maloniai
as svaigstu del pelargoniju siandien kaip tik lasinau i gasulo kauke
QUOTE(Vitulka @ 2011 06 26, 22:14)
ar patiko mišinys? ar dar tik laukiat?
kad tik patiktų viskas, jaučiuos atsakinga už prigyrimus man SM kerta per kišenė apskritai, daug nežinočiau, nieko nereiktų
Mišinuką jau kuris laikas naudoju Patinka, pastebėjau, kad šviežias dėmeles greit panaikina, o su senesnėm dar vargstu, bet šviesėja O svarbiausia, kad nereikia melejonų mokėt, kad matyt skirtumą
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 26, 17:20)
O ar buvo 01 ir kokia kaina aciu)
QUOTE(Ulitka @ 2011 06 27, 08:37)
O ar buvo 01 ir kokia kaina aciu)
buvo, bet reikia jai visai tokio porcelianines odos. 169 atrodo, ar 164
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 06 28, 14:46)
mano didziausias metu atradimas-O.D.A veido odos prieziuros priemones
as su prausikliu truputi "uzrugstinus" buvau veida, naudojau 2xper diena. o siaip tikrai neblogas buvo
mano metu atradimas istepti vakare visus plaukus aliejuku skirtu plaukams o ryte isplauti galva. galiukai neskylineja, plaukai sveikesni
QUOTE(ZBITKA @ 2011 06 28, 15:34)
mano metu atradimas istepti vakare visus plaukus aliejuku skirtu plaukams o ryte isplauti galva. galiukai neskylineja, plaukai sveikesni
Nesupykit, bet pazvelgus i Jusu nuotraukas, kuriose atsispindi plaukai, negaleciau pasakyti, kad plaukai atrodo sveiki... ar sveikesni....