Įkraunama...
Įkraunama...

Metų atradimai

o aš atradau Panier des sens kūno losjonus smile.gif vienas liepų žiedų kvapo, kitas promenade en Provence - pasivaikščiojimas Provance - pastarasis specifinio kvapo, kuris ne visoms turbūt įtiktų, žolių ir pievų kvapo, mano draugas, sako, kad lentpjūvės hihihi.gif , bet labai malonūs, gerai tepasi ilgai išlieka kvapas, gerai jaučiuosi tokio apsupta, o kas svarbiausia, losjonų pagrindas - taukmedžio sviestas smile.gif bet buvo vienas į "blogąjį sąrašą" įtrauktas komponentas. čia minusas. ir kaina. bet pirkau akcijos metu, taip kad patenkinta smile.gif
Atsakyti
metu atradimas- Lancome tusas Definicils.
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 03 21, 17:26)
Pamirsau pamineti,kad irgi atradau antibakterine zele  drinks_cheers.gif  Labai gerai po viesojo WC ir zaizdeles dezinfekuoju.



o kur ji galima LT rasti(Vilniuje)?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 03 27, 22:37)
o kur ji galima LT rasti(Vilniuje)?
4u.gif



Eurokose tikrai yra, tik kitos firmos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 03 21, 16:26)
Pamirsau pamineti,kad irgi atradau antibakterine zele  drinks_cheers.gif  Labai gerai po viesojo WC ir zaizdeles dezinfekuoju.

maciau laida, kurioje buvo tiriama, kiek ir kokiu mikroorganizmu yra skirtingose viesosiose vietose, tai viesi WC buvo patys svariausi biggrin.gif o pirmasias nesvariausias vietas gavo bankomatai ir eskalatoriaus tureklai. bet antibakterine zele ir pas mane rankinuke apsigyveno.
o i tema, man siu metu atradimas Clarins Gentle Exfoliator.
user posted image

bet esu tikra, kad iki siu metu pabaigos dar ka nors atrasiu...
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2011 03 27, 23:02)
Eurokose tikrai yra, tik kitos firmos  smile.gif


As pirkau Anglijoje,o Vilniuje Eurokose maciau,prie ranku kremu mazi buteliukai tokie,dar Oriflame turi antibakterine zele smile.gif
Papildyta:
QUOTE(andorinha @ 2011 03 28, 13:03)
maciau laida, kurioje buvo tiriama, kiek ir kokiu mikroorganizmu yra skirtingose viesosiose vietose, tai viesi WC buvo patys svariausi  biggrin.gif o pirmasias nesvariausias vietas gavo bankomatai ir eskalatoriaus tureklai. bet antibakterine zele ir pas mane rankinuke apsigyveno.


Keista kazkaip biggrin.gif Na bet mikrobu visur pilna,o as kai atradau ta zele tai tapo iprociu kelis kartus dienoje prasidezinfekuoti biggrin.gif
Atsakyti
Man didziausias atradimas pastaruoju metu buvo Rimmel nagu lakas, o ypac pats sepetelis leidziantis nulakuoti nagus neapterliojant odeliu wub.gif
user posted image
Atsakyti
O mano pastaruju dienu didziausias atradimas yra Logonos priemones misriai veido odai su metomis. Negaliu atsidziaugti, kaip si linija tiko ir patiko mano veido odai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2011 03 29, 22:22)
Man didziausias atradimas pastaruoju metu buvo Rimmel nagu lakas, o ypac pats sepetelis leidziantis  nulakuoti nagus neapterliojant odeliu  wub.gif
user posted image



Aš norėčiau, kad toks atradimas būtų ir kituose lakuose, juk čia super teptukas thumbup.gif
Atsakyti
O tikrai neissitepa odeles? g.gif desine ranka iseina graziai nusilakuot? Nes kaire tai man normaliai, o kai reik desine tai issiterlioju..
Atsakyti
Man ziauriai atsibodo leisti pinigus brangiai kosmetikai, todel buvau leidusis i geros ir pigesnes paieskas. Pristatau savo rezultatus:

1. Essence multi action false lashes tusas (zaliai margas buteliukas). Kaina ~9 Lt. Turiu ir Essence multi action tusa (ruzavai margas buteliukas), kaina tokia pat. Ju yra Eurocos. Tai zaliojo sepetelis platesnis ir didesnis, ir tikrai greit ir gerai padaro barbiskas blakstienas. Ruzavasis irgi graziai dazo, bet nera netikru blakstienu efekto, labiau tinka dienai. Kadangi megstu ryskuma, kita karta pirksiu zaliaji.
2. Retu plauku, isplikusiu vietu maskuokliai. Pirkau internetu, yra ebay, Dermmatch, Mirage hair fibres, HSR hair fibres. Buvo labai aktualu po gimdymo, kai isslinko plaukai, ypac smilkiniuose. Idealus produktas, padejes jaustis geriau, kol ataugineja plaukai.
3. Garnier Ultra lift serijos naktinis, dieninis ir paakiu kremai. Raodonos pakuotes. Tieisog akyse lygeja oda!
4. Essence XXXL lupu blizgiai. Visos sviesios spalvos atrodo puikiai, nudes spalva ideali darant ryskiu akiu blyskiu lupu makiaza. Duoda puiku slapiu putliu lupu efekta, bet nera lipnumo, kaip balzamas ant lupu jauciasi, plius, gerai laikosi. Tamsiu spalvu dar nebandziau.
5. Catrice mousse mattifying make-up. Super toninis pagrindas kasdienai- greit ir lengvai pasidengia, naturaliai atrodo, gerai maskuoja, kaina iki 20 Lt. Ypac patinka tekstura, kur kaip zefyras, nei biri nei skysta.
6. Essence Carbon black eyeliner pen. Atrodo, kaip juodas markeris- zymeklis. Nesitikejau, kad bus taip lengva nubrezti grazia linija virs akiu. Greita, paprasta, patogu, kainuoja ~9 Lt.
7. Catrice Eyebrow set- du seseliai, teptukas ir pincetas antakiams. Labai grazios spalvos rudu atspalviu, labai graziai ir naturaliai atrodo antakiai, nei per ryskiai, nei per blankiai, ir svarbiausia, galima graziai pabrezti norima antakiu forma.
8. Miz Club naturaliu seriu pudros skaistalu sepetelis. kaina ~29 Lt, o kokybe superine.
9. Catrice multi-colour skaistalai. labai graziai ir lengvai dengiasi, padaro svytincia veido oda.
10. Nagu gelis- lakas. Tik kainyte kandziojasi. moketi po 55 Lt kas dvi savaites daugoka. Mastau, gal investuoti ir paciai isigyti UV lempa ir gelio pagrinda, laka ir topa...

4.
Atsakyti
dzintars kredo šampūnas - idealu mano plaukams, nereikia net balzamo thumbup.gif
Atsakyti