Įkraunama...
Įkraunama...

Metų atradimai

Cia kas domejotes Loreal dvigubu tusu, tai eurokos maciau nebloga nuolaida;)
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 01 08, 20:27)
taip, is ten smile.gif dabar ten siuntimas nemokamas, jau parase laiska, kad issiunte man smile.gif

gal jau isbandet, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2011 01 11, 14:59)
gal jau isbandet, kokie atsiliepimai?

sunku pasakyti, nebuvo spuogu biggrin.gif dejau ant demeliu - tai galiu pasakyti, kad tikrai graziai toje vietoje sutraukia ir padziovina oda smile.gif manau, panasus poveikis turetu buti ir uztepus ant spuogo.
Atsakyti

Po tokių atsiliepimų, manau, bandysiu pati visą liniją susipirkti, nes oda baisi, o visos priemonės netinka, kad ir ką bebandyčiau doh.gif Kadangi gimtadienis ant nosies, tai bus dovana pačiai biggrin.gif
Gal jūs daugiau šių priemonių esate bandžiusi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2011 01 11, 15:54)

Po tokių atsiliepimų, manau, bandysiu pati visą liniją susipirkti, nes oda baisi, o visos priemonės netinka, kad ir ką bebandyčiau doh.gif Kadangi gimtadienis ant nosies, tai bus dovana pačiai biggrin.gif

vyrui nupirkau atstatanti alieju, nes jis turi psoriaze galvos odos. Tai ir pati ta alieju is jo vagiliauju blush2.gif Tepu ji vakarais. Dar isbandziau prausikli sea lina. Is pradziu lyg ir dziovindavo, bet dabar oda apsiprato. Tai igri neblogai sutraukia poras. Jau kokia savaite naudoju acno krema. Maloniai tepasi, nepalieka riebumo pojucio. Efektyvumo tai kazkokio labai nepastebejau. Gal reikia ilgesni laika teptis. Gamintojo puslapyje dar maciau yra Negyvosios juros juodasis purvas. Labai noreciau ji isbandyti.
Atsakyti
[quote=prokruste,2011 01 11, 16:05]
[/quote]

vyrui nupirkau atstatanti alieju, nes jis turi psoriaze galvos odos. Tai ir pati ta alieju is jo vagiliauju blush2.gif Tepu ji vakarais. Dar isbandziau prausikli sea lina. Is pradziu lyg ir dziovindavo, bet dabar oda apsiprato. Tai igri neblogai sutraukia poras. Jau kokia savaite naudoju acno krema. Maloniai tepasi, nepalieka riebumo pojucio. Efektyvumo tai kazkokio labai nepastebejau. Gal reikia ilgesni laika teptis. Gamintojo puslapyje dar maciau yra Negyvosios juros juodasis purvas. Labai noreciau ji isbandyti.
[/quote]
o koks jusu odos tipas?uzsimaniau iir as tos acne priemones doh.gif
o koks cia aliejus ir tas purvas? g.gif
kaip jie tiksliai vadinas?
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2010 12 30, 17:46)
Bourjois healthy mix pudra

Physicians formula sculpting trio (light atspalvis)

Biosilk silkas plaukams

g.gif  kolkas tiek pamenu..

Kaip galejau pamirsti Clarisonic aparata doh.gif Pirma vieta jam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2011 01 06, 12:50)
Gal galit smulkiau apie plaukų standiklį? iš kur gauti reikiamas priemones ir kokiais santykiais maišyti?  4u.gif

viską susipirkti galima AN. Aš darau maždaug taip: 3-5% fitokeratinu, aloe miltelių pagal aprašymą, kad gautųsi tirpalas, ksantano tiek kad gautųsi norima gelio konsistencija, o vandeninei daliai norimas hidrolatas arba mineralinsi negazuotas vanduo. Jau bandžiau ir tirštoką gamintis kaip gelį ir skystesnį gelį - purškiamą, abu pateisino lūkesčius smile.gif Plaukams labai tinka rozmarinų hidrolatas nes dar spartina plaukų augimą.
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 01 11, 18:24)
viską susipirkti galima AN. Aš darau maždaug taip: 3-5% fitokeratinu, aloe miltelių pagal aprašymą, kad gautųsi tirpalas, ksantano tiek kad gautųsi norima gelio konsistencija, o vandeninei daliai norimas hidrolatas arba mineralinsi negazuotas vanduo. Jau bandžiau ir tirštoką gamintis kaip gelį ir skystesnį gelį - purškiamą, abu pateisino lūkesčius smile.gif Plaukams labai tinka rozmarinų hidrolatas nes dar spartina plaukų augimą.

Koki kieki pasidarot vienu sykiu? Ar ji galima laikyti ilgai,ar tiesiog vienam kartui kazkokia mase sutepat ir kitam kartui vel gaminti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 01 11, 18:21)

o koks jusu odos tipas?uzsimaniau iir as tos acne priemones  doh.gif
o koks cia aliejus ir tas purvas? g.gif
kaip jie tiksliai vadinas?

mano misri oda. Ta acno priemone galima tepti ir ryte, bet labai plonu sluoksniu ir toks variantas tinka labiau tiems, kuriu oda riebi. As bandziau tepti ryte po kremo, bet man ji tamsoka (ji tokia kaip krempudra) ir siek tiek tempe.
Aliejus (Repair oil) va toks cia
Jo gan astrus kvapas. Va sudetis
Helianthus Annus (sunflower oil)**, Cocos Nucifera (coconut oil)** Oenothera Biennis (evening primrose), Linseed Acid**, Calendula Officinalis (marigold oil)**, Melaleuca Viridiflora (niaouli)*, Limnanthes Alba (meadowfoam), Thuya Occidentalis (cedarwood)*, Pterocarpus Santalinus (sandalwood)*, Pogostemon Cablin (patchouli)*, Leptospermum Scoparium (manuka)*, d-Alpha Tocopherol, Fragrance (natural perfume)**, Farnesol*, d-Limonene*, Linalool*, Geraniol*

O cia tas juodasis purvas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokruste: 11 sausio 2011 - 19:44
QUOTE(prokruste @ 2011 01 11, 16:05)

o ta krema tepat visa ant veido? nes as ji uzsidejau pabandymui ant keliu demeliu, tai oda padziovino, galvoju, kad net ir man su mano misriai - riebia oda, jis per daug dziovinantis visam veidui, o kaip taskinis ant spuogu - liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 01 11, 22:28)
o ta krema tepat visa ant veido? nes as ji uzsidejau pabandymui ant keliu demeliu, tai oda padziovino, galvoju, kad net ir man su mano misriai - riebia oda, jis per daug dziovinantis visam veidui, o kaip taskinis ant spuogu - liuks smile.gif

Buvau visa veida issitepusi, bet labai jau tempe. Paskui as ji bandziau su kremu pamaisyti. Tai visai nieko.
Siaip tai ir as dazniausiai tik ant spuogu tepu. Vakare kaip musmire atrodau biggrin.gif
Atsakyti