Įkraunama...
Įkraunama...

Metų atradimai

QUOTE(klik @ 2011 01 03, 22:19)
Tuomet, gal dar kas bandė šitokiu būdu valyti veidą?

Daug kas valo, galit apie tai paklausti aliejų arba natūralios kosmetikos temose.

QUOTE(Adrinėja @ 2011 01 03, 22:27)
Noreciau pabandyt, bet, ar patartina taip valyti jei kapiliarai arti odos?  g.gif  visgi labai karsta skudureli det reikia ant veido  mastau.gif

Tai dėkit vėsesnį, o ne labai karštą. ax.gif Arba darykit po dušo kai poros atsivėrusios būna.
Atsakyti
Physiogel kremas;
Mineral foundation;
Suplaktinė nuo spuogų;
Veido prausikliai (ankščiau veidą valydavau pieneliu ir toniku);
Antakių ryškinimas šėšėliu;
Shimmeriai skuostams;
Kaaral šampūnas volume;
Kaaral x real, baco kaukės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 03 sausio 2011 - 23:25
QUOTE(Balalaika. @ 2011 01 04, 00:22)
Suplaktinė nuo spuogų;

Kas per suplaktinė?
Atsakyti
čia gamyklinėse vaistinėse gamina, tokia su baltom nuosėdom. Jei daug spuogų tai manau ji nieko gero, nes tepant didelį odos plotą išsausintų, bet pavieniam spuogeliam tai man jis puikus, patepu su ausų krapštuku, ant rytojaus nebėra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 03 sausio 2011 - 23:31
QUOTE(Balalaika. @ 2011 01 04, 00:30)
čia gamyklinėse vaistinėse gamina, tokia su baltom nuosėdom. Jei daug spuogų tai manau ji nieko gero, nes tepant didelį odos plotą išsausintų, bet pavieniam spuogeliam tai man jis puikus, patepu su ausų krapštuku, ant rytojaus nebėra thumbup.gif

Aaa, žinau, esu turėjusi. Sieros vandenilis, ne? Ar kažkaip panašiai vadinasi. ax.gif Neblogas daiktas.
Atsakyti
pas mane parašyta tiesiog losjonas veidui 100ml. Sudėties nėra, bet manau tas pats. smile.gif kad sieros ten yra tai tiksliai žinau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 03 sausio 2011 - 23:36
QUOTE(micefee @ 2011 01 04, 00:19)
Daug kas valo, galit apie tai paklausti aliejų arba natūralios kosmetikos temose.
Tai dėkit vėsesnį, o ne labai karštą.  ax.gif Arba darykit po dušo kai poros atsivėrusios būna.

Aaa, nu gal, nes kazkaip cia perskaiciau: paimkite audeklo, sudrėkinkite jį labai karštu vandeniu ir uždenkite veidą. Audeklas turi būti labai karštas kad atvertų jūsų odos poras ir nuvalytų aliejų.
Manau po vonios, ar jos metu pabandysiu butinai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 01 03, 23:22)
Physiogel kremas;

Pakomentuokit plačiau apie šitą kremą, kuo patiko, kokia jūsų oda ir pan. Vaistinėje varčiau prieš kelias dienas, bet nesiryžau pirkti... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tik$a @ 2011 01 03, 23:02)
Kaune yra Aistruolėj, kosmetikos išparduotuvėj priešais centrinį paštą (Jakšto g. lyg)  mirksiukas.gif

I. Kanto g. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 01 04, 00:13)
Pakomentuokit plačiau apie šitą kremą, kuo patiko, kokia jūsų oda ir pan. Vaistinėje varčiau prieš kelias dienas, bet nesiryžau pirkti... smile.gif

mano oda sausoka. Jis puikiai drėkina, neliko jokių atsišerpetojimų, o kas svarbiausia- visiškai nekemša porų, ką daugelis kremų man daro
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2011 01 03, 22:19)
Tuomet, gal dar kas bandė šitokiu būdu valyti veidą?

Aš bandžiau ir man nelabai patiko unsure.gif Bet aš aplamai "nedraugauju" su aliejais, man jie visuomet palieka nemalonų riebumo pojūtį, nesvarbu kaip naudoju ir kam naudoju (plaukams ar odai), tai aš taip sakant ne rodilklis biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 01 03, 12:10)
O kur būtent ją įsigyti? Kaip tik galvoju, kad kažko tokio norėčiau  bigsmile.gif

A6 pirkau Ekobangoje Gedimino 9. Internete yra www.provancas.lt rodos g.gif:

QUOTE(RainyDay @ 2011 01 03, 17:19)
Jadzka, mane domina oversa lako nuemejas, gal galite palyginti su Sally halsen (jei gerai parasiau) arba mavala nuemeju, jeigu esate juos naudojusi) nes as turiu oversa su alijosium tai numirt nuo smarves galima, o kad geras tai nepasakyciau  g.gif

Galiu su abiem lyginti. Oversa su alijošium man nepatiko. Sally hansen geras, tik bonkiukas nepatogus. O šitas - panašesnis į Sally hansen ir patogus butelaitis. Ten viršuje yra dozatorius ir kai pasispaudžia - purškia šiek tiek ant vatos. Žodžiu neapsilaistau ir neperpilu per daug. Smarvė panašesnė į Sally hansen.

QUOTE(Vitulka @ 2011 01 03, 18:33)
žiauriai išssausino plaukus  doh.gif
darydavau kartą į savaitę

Na su druska aš gal kartą bandžiau... Užtat jaučiu priklausomybę Kaaral galvos odos pylingui. Jis ir galvos odą pamasažuoja ir nuo plaukų nuvalo apanšas kosmetikos priemonių. Tikrai gerai atgaivina. Tikriausia reiktų pridėti prie metų atradimų taip pat smile.gif
Atsakyti
Atradau:
sumaišius skystas pudras Chanel Mat Lumiere + Givenchy Skin Tonik - efektas superinis, oda gaivi, puikiai užmaskuota, atrodo itin natūraliai ir šviežiai. Jau ne kartą sulaukiau komplimentų, dėl gražios veido odos, kai būnu papudravus su ta makaloše blush2.gif lotuliukas.gif

Physicians Formula liniją, ypač prespudrą drinks_cheers.gif .

MAC skaistalus Fad-Dabulous spalvos su vos vos blizgesiuko wub.gif

MAC Dazzleglass blizgesius wub.gif

MarioBadescu poras valanti pudra + Buttermilk drėkiklis thumbup.gif

PacoRabane MilionLady kvepaliukus wub.gif

Ir vyriškas Chanel Homme Sport kvapas wacko.gif wub.gif Vyras, kuris kvepia tuo kvapu, traukte traukia, kaip musė limpu vien dėl kvapo lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti