Man metų atradimai grožio srityje:
1. Tutorials'ai youtubėje - na ir parašiau nelietuviškai Iš tikrųjų, tai užpraeitų metų atradimas, tačiau 2010 metais turbūt nebuvo nė dienos, kad aš jų nežiūrėčiau Marios naudingos informacijos
2. Domėjimasis sudėdamosiomis kosmetikos dalimis - padarė tikrą perversmą mano kosmetinėje Dabar jau aš žinau, ką perku, ir ko tikėtis iš kremo/šampūno/ etc.
3. Iš gamintojų - labai džiaugiuosi atradusi coastal scents - kokius kelioliką kartų siunčiausi iš jų įvairią produkciją ir dar siųsiuos nė kartą Taip pat Physicians formula (dekoratyvinė), Inglot (šešėliai), Fitness body (atsikračiau celiulito visiškai), Natura siberica (kremai), Essence lūpų blizgėsiai (nežinau, ar bepirksiu kada nors dar liukso klasės, nebent Essence jų nebegamins )
4. Driclor - neišsprendė visiškai prakaitavimo problemos, bet su juo geriau, nei be jo
5. Išmokau pati pasitrumpinti kirpčiukus - geriau nei kirpykloj
6. Atsisakiau pieštukų akims. Vietoj jų pradėjau naudoti gelinius pravedimus - žymiai patogiau, gražiau, greičiau
7. Galvos odos pylingas - niekada dar neturėjau tokių ilgų ir sveikų plaukų, kaip dabar
QUOTE(dontstop @ 2011 01 03, 13:58)
1. Tutorials'ai youtubėje - na ir parašiau nelietuviškai Iš tikrųjų, tai užpraeitų metų atradimas, tačiau 2010 metais turbūt nebuvo nė dienos, kad aš jų nežiūrėčiau Marios naudingos informacijos
Šitą irgi galėčiau priskirti prie savo atradimų
7. Galvos odos pylingas - niekada dar neturėjau tokių ilgų ir sveikų plaukų, kaip dabar
papsakokite apie galvos pylinga su kuom darote ir kaip?
QUOTE(dontstop @ 2011 01 03, 14:58)
As tai pvz turiu priklausomybe sitiem video.. kas liecia butent makiaza turiu favorites savo, kurias seku kiekviena diena...nu ziauriai idomu
QUOTE(amber123 @ 2011 01 03, 15:14)
As tai pvz turiu priklausomybe sitiem video.. kas liecia butent makiaza turiu favorites savo, kurias seku kiekviena diena...nu ziauriai idomu
O aš galvojau, kad viena tokia esu
Šituos video, galėčiau taip pat priskirti prie savo metų atradimų
QUOTE(RainyDay @ 2011 01 03, 15:11)
papsakokite apie galvos pylinga su kuom darote ir kaip?
Imi 2 - 5 v.š. druskos (paprastos parduotuvinės, tinka smulki juoduota)
2 - 5 v. š. šilto vandens
Sumaišau, sušlapinu galvą, 10 min įtrinu, dar 10 min palieku ir taip kartą per savaitę 6 savaites iš eilės. Paskui reikia daryti kelerių mėnesių pertrauką
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2011 01 03, 15:14)
Aš turbūt irgi jau turiu priklausomybę
QUOTE(dontstop @ 2011 01 03, 15:31)
Imi 2 - 5 v.š. druskos (paprastos parduotuvinės, tinka smulki juoduota)
Sumaišau, sušlapinu galvą, 10 min įtrinu, dar 10 min palieku ir taip kartą per savaitę 6 savaites iš eilės. Paskui reikia daryti kelerių mėnesių pertrauką
o kas duoda? t.y. koks poveikis?
QUOTE(SaiMita @ 2011 01 03, 14:39)
o kas duoda? t.y. koks poveikis?
Spėju, kad pagerina kraujotaką, ko pasekoje turėtų plaukučiai sveikesni augti. Aš irgi naudojau (tik pirktą pas kirpėją), kai buvo atsiradę pleiskanų.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2011 01 03, 14:14)
Gal galite pasidalinti tom favoritėm? Aš tik pixiwoo merginas stebiu, man jos kol kas geriausios.
Jadzka, mane domina oversa lako nuemejas, gal galite palyginti su Sally halsen (jei gerai parasiau) arba mavala nuemeju, jeigu esate juos naudojusi) nes as turiu oversa su alijosium tai numirt nuo smarves galima, o kad geras tai nepasakyciau
3. Iš gamintojų - labai džiaugiuosi atradusi Fitness body (atsikračiau celiulito visiškai),
3. Iš gamintojų - labai džiaugiuosi atradusi Fitness body (atsikračiau celiulito visiškai),
Dėl pirmo sutinku, nes irgi žiūriu ir žiūriu, kasdien labai daug naudingų patarimų, įdomu, gražu, žodžiu liuks dalykėlis
O gal galit plačiau apie priemonę nuo celiulito, kaip veikia, kur perkate ir taip toliau. Klokit viską
Matau ne viena paminejo Tutorials'us youtubeje, pati daznokai pasiziuriu. Butu idomu jei parasytumet megiamiausias make up'u autores ar linkais pasidalintumete