Eslauda, pudros kaina protinga Kadangi įsigyta ne Lietuvoj, tai jos kaina nebuvo ypatingai didesnė už kitus panašius produktus.
Apskritai, nesuprantu, ko ant tos Lietuvos La Prairie kainos tokios užkeltos, bet ne apie tai kalba - čia gi joks atradimas...
QUOTE(jaunuole @ 2010 01 27, 18:37)
MAC VANILLA pigmentas
Gal kuri nors zinot pakaitala siai spalvai?
QUOTE(jaunuole @ 2010 01 27, 18:37)
MAC 187 sepetelis
MAC VANILLA pigmentas
MAKE UP FOR EVER High Definition Foundation
Clinique redness solutions daily protective basebareMinerals foundation
bareMinerals face color
bareMinerals max coverage concealer
MAC VANILLA pigmentas
MAKE UP FOR EVER High Definition Foundation
Clinique redness solutions daily protective basebareMinerals foundation
bareMinerals face color
bareMinerals max coverage concealer
Kur perkat šitą bazę? ar nors kiek pamaskuoja raudonį?
Make Up Store matine ir drekinanti pudra, biri pudra
MAC skaistalai
is naujo atradau Lancome Juicy Tubes
MAC skaistalai
is naujo atradau Lancome Juicy Tubes
QUOTE(Victorious @ 2010 01 29, 17:41)
Nuo kokio amžiaus ši anti - age?
Nezinau, nes as naudoju pagal odos bukle, bet 20- metems manau dar anksti bandyt
Papildyta:
QUOTE(Costes @ 2010 01 29, 21:20)
Eslauda, pudros kaina protinga Kadangi įsigyta ne Lietuvoj, tai jos kaina nebuvo ypatingai didesnė už kitus panašius produktus.
Apskritai, nesuprantu, ko ant tos Lietuvos La Prairie kainos tokios užkeltos, bet ne apie tai kalba - čia gi joks atradimas...
Bet kalbam apie Lietuva, tai mano nuomone uz 30ml. krempudros 300Lt. yra neprotinga, tuo labiau, kad ji nera skalsi. Bet kartais tenka pasielgti ir neprotingai
QUOTE(Elegant @ 2010 01 30, 16:27)
Kur perkat šitą bazę? ar nors kiek pamaskuoja raudonį?
siaip tai as gyvenu ne LT. svedijoje pardej ja pirkti irgi gana brangu. parveze is amerikos, nes labai jau as jos norejau . patinka man ji. kai uzsitepa, is karto pasviesina veideli. dar turiu clinique biria pudra, kuri turetu maskuoti kapiliarus ir raudoni. tik pabandziau ir stovi. nepatinka man ji
QUOTE(Eveliina @ 2010 02 03, 18:59)
Aubrey organics GPB kondicionierius
man jis irgi patiko. Ir sampunas. Ir dar sampunas ir kondicionierius su ramunelem - kvepia kaip tikras 'ramaskiu' nuoviras - kazkada naudojau - zinau
afrikos juodasis muilas
bodiaga forte
bodiaga forte
QUOTE(charisma2121 @ 2010 04 03, 15:36)
Gal galima apie ji placiau, kuom toks geras ir kam naudojate, o gal yra temuke kur apie ji galima pasiskaityti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 03, 15:45)
Gal galima apie ji placiau, kuom toks geras ir kam naudojate, o gal yra temuke kur apie ji galima pasiskaityti
paskaityk apie ji cia MUILAS