Laba diena, tikiuosi iš jūsų, kaip nuomininkių, nuomonės ir patarimų.
Aš esu išnuomavus vieno kambario butą Vilniaus senamiestyje. Butas ne mano, o draugės (ji man parašius įgaliojimą). Nuomojam be sutarčių ir patentų, jau seniai draugei zyziu, kad jai reikia gauti pažymas toje šalyje kur dirba ir čia viską tvarkytis dėl patento.
O dabar linksmoji dalis - to buto nuomininkas įsiskolino už 4 mėnesius. Per vargus iškaulijom, kad sumokėtų komunalinius (buvo nemokėti nuo lapkričio), tai dabar jam siūlom, kad neprašysim tų pinigų už pačią nuomą, tik ,kad išsikeltų, nes jau seniai nuomojas ir sunkiau finansiškai (taip sako, bet cigaretėm parlament už 10 lt užtenka
) , o jis pareiškė, kad niekur nesikels ir apskųs mokesčių inspekcijai. Aišku ,blogai nemokėjom i seniai reikėjo susitvarkyti, bet dar geriausiai, kad jis pareiškė - jog su juo elgiuos nežmoniškai. Ar aš jau nebesuprantu, žmogus prasiskolinęs už 4 mėnesius ir pyksta, kad prašom jo išsikelt per dvi savaites.. Pasakykit kaip nuomininkės
Nes kaip suprantu, kad žmogus nori gyvent už dyką ir kad jam niekas nereikštų pretenzijų...