QUOTE(flight @ 2012 02 12, 15:13)
Jeigu nuolat primeta, kad "esi tik nuomininkė, todėl.." - galima atsakyti tuo pačiu. Reikalauja plaut laiptinę - nustebusi sakot: "Laiptinę plaut? oi, aš čia gi tik nuomininkė, neilgai čia gyvensiu, man gi nepriklauso. Jūs savininkė - jūs ir plaukit." Piktinasi dėl to ir ano? Sakot: " Oi, jūs nežinojot? Mes čia TIK nuomojamės, už nieką neatsakom, butas ne mūsų, namas ne mūsų, laiptinė ne mūsų, prie ko čia mes išviso, geriau eikit su tikrais savininkais kalbėt".
sutinku 100%
Mes irgi nuomojamės ir jau ilgai. Anksčiau, bute kur gyvenom, tai irgi į mus kreivai viena pagyvenuisi kaimynė žiūrėjo dėl laiptinės valymo. Būdavo net iškabintas grafikas laiptinėj, kurią dieną, koks butas turi valyti. Bet aš nevalydavau. Aš nuomoju tik butą, laiptinė man net nepatiko, kaimynai nepatiko ir nejaučiau pareigos stengtis dėl bendros gerovės. Dabar kur nuomojamės, tai yra bobulytė, kuri valo ir jai mokamas atlyginimas, ir ne iš mūsų sąskaitos, o moka šeimininkai buto
Nežinau, kaip reiks daryt, kai savo butą nusipirksim, nes laptinės valymas - ne man