Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomininkų kampelis

QUOTE(flight @ 2012 02 12, 15:13)
Jeigu nuolat  primeta, kad "esi tik nuomininkė, todėl.." - galima atsakyti tuo pačiu. Reikalauja plaut laiptinę - nustebusi sakot: "Laiptinę plaut? oi, aš čia gi tik nuomininkė, neilgai  čia gyvensiu, man gi nepriklauso. Jūs savininkė - jūs ir plaukit." Piktinasi dėl to ir ano?  Sakot: " Oi, jūs nežinojot?  Mes čia TIK nuomojamės, už nieką neatsakom, butas ne mūsų, namas ne mūsų, laiptinė ne mūsų, prie ko čia mes išviso, geriau eikit su tikrais savininkais kalbėt".

drinks_cheers.gif sutinku 100% biggrin.gif

Mes irgi nuomojamės ir jau ilgai. Anksčiau, bute kur gyvenom, tai irgi į mus kreivai viena pagyvenuisi kaimynė žiūrėjo dėl laiptinės valymo. Būdavo net iškabintas grafikas laiptinėj, kurią dieną, koks butas turi valyti. Bet aš nevalydavau. Aš nuomoju tik butą, laiptinė man net nepatiko, kaimynai nepatiko ir nejaučiau pareigos stengtis dėl bendros gerovės. Dabar kur nuomojamės, tai yra bobulytė, kuri valo ir jai mokamas atlyginimas, ir ne iš mūsų sąskaitos, o moka šeimininkai buto thumbup.gif
Nežinau, kaip reiks daryt, kai savo butą nusipirksim, nes laptinės valymas - ne man doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2012 03 09, 10:24)
Nežinau, kaip reiks daryt, kai savo butą nusipirksim, nes laptinės valymas - ne man  doh.gif  schmoll.gif

Pirkit namą arba kotedžą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2012 03 09, 10:24)
Nežinau, kaip reiks daryt, kai savo butą nusipirksim, nes laptinės valymas - ne man  doh.gif  schmoll.gif

Pasisamdykite mirksiukas.gif Brangu, sakote g.gif

QUOTE(flight @ 2012 03 09, 16:51)
Pirkit namą arba kotedžą wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
ne visuose namuose reikia patiems valyti. Pas mus ateina valytoja iš seniunijos ir mokome kitose paslaugose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rami_Ledi: 11 kovo 2012 - 09:42
gal kas yra susidure su tuom kad nuomininkai tvarkosi kompensacijas, kai sudaryta nuomos sutartis ir iregistruota registre? man idomu ar skaiciuoja pajamas tik nuomuoninku, ar ir bute registruoto savininko?
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2012 03 09, 09:24)
nes laptinės valymas - ne man  doh.gif  schmoll.gif

o jei taip galvos ir kiti kaimynai, tai ir gyvensit sutryne blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 03 14, 22:48)
o jei taip galvos ir kiti kaimynai, tai ir gyvensit sutryne  blink.gif

galima nusamdyti žmogų, kuris valytų... Man laiko būtų gaila, laiptinės valymui paaukoti dvi valandas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2012 03 15, 07:25)
Man laiko būtų gaila, laiptinės valymui paaukoti dvi valandas  doh.gif

teko gyventi keliuose namuose, bet niekad nebuvo taip, kad zmogus turetu plauti VISA laiptine schmoll.gif plaunama visuomet buvo nuo savo auksto zemyn. O tai trunka max.10 min. su palanges nuvalymu.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 03 15, 14:48)
teko gyventi keliuose namuose, bet niekad nebuvo taip, kad zmogus turetu plauti VISA laiptine  schmoll.gif plaunama visuomet buvo nuo savo auksto zemyn. O tai trunka max.10 min. su palanges nuvalymu.

Jeigu jums gerai, tai jūs ir valykit 4u.gif aš vis tiek esu už tai, kad žmogų tam samdyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2012 03 15, 15:47)
Jeigu jums gerai, tai jūs ir valykit  4u.gif aš vis tiek esu už tai, kad žmogų tam samdyt smile.gif

o jei ne visi laiptines gyventojai sutiks moket kazkam uz laiptines valyma, kaip tada?

P.S. as nuosavam name gyvenu, man tai negresia.
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2012 03 15, 15:47)
Jeigu jums gerai, tai jūs ir valykit  4u.gif aš vis tiek esu už tai, kad žmogų tam samdyt smile.gif

o tai kas jums draudzia nusisamdyt, kad uz jus isvalytu? Gal net kokia mociute, toj pacioj laiptinej gyvenanti sutiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2012 03 16, 17:37)
o tai kas jums draudzia nusisamdyt, kad uz jus isvalytu? Gal net kokia mociute, toj pacioj laiptinej gyvenanti sutiktu g.gif

gerai pasakyta thumbup.gif drinks_cheers.gif Nenori patys plaut - lai samdosi, as issiplausiu pati, kodel kazkam turiu pinigus moket.
Atsakyti