Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomininkų kampelis

QUOTE(veiducka @ 2011 11 28, 23:27)
kad kazin ar galejo zinoti nes jinai visai nesirupino, nes kai issikrauste vaikinas gyvenes pries mus tai jisai mums atidave knygutes ir mes jau patys ten ziurejom kad sumoketa butu. uzstato jinai nebuvo emusi, nes mes uz savus ten sioki toki remonteli padarem, tepetavom, dazem, kranus, jungilkius sudejom.

Vat ir peršasi išvada, kuo žmonės sąžiningesni tuo labiau iš jų tyčiojamasi.....
Atsakyti
Gal zinote kaip geriau susirasti nuomojama busta ne per agenturas? Toks jausmas, kad populiariausiose interneto svetainese kainos smarkai uzdidintos, o dar mokesciai agenturoms...
Atsakyti
QUOTE(jurate04 @ 2011 12 01, 21:17)
Gal zinote kaip geriau susirasti nuomojama busta ne per agenturas? Toks jausmas, kad populiariausiose interneto svetainese kainos smarkai uzdidintos, o dar mokesciai agenturoms...

Klausinėti per pažįstamus, o kokiame mieste ieškote?
Atsakyti
QUOTE(jurate04 @ 2011 12 01, 20:17)

pas mane irgi ta pati problema, agenturu kainos tikrai uzkeltos, kai dar pridedi mokesti jiems tai.. doh.gif plius paskambini, ai sako siandien laiko neturim, gal rytoj, poryt... taip lauki lauki, kol galu gale sako, buto jau ner...
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2011 12 02, 07:49)
Klausinėti per pažįstamus, o kokiame mieste ieškote?

Ieskau Vilniuje, bet kartais susidaro ispudis, kad kai kurios agenturos ideda kazkokius orinius skelbimus, nes net nueiti paziureti jos neturi laiko...

Labiausiai man "patiko" kai vienos agenturos darbuotoja pasake, kad sumokekite mums 500Lt ir mes jums siusime naujausius skelbimus. Cia mazdaug ides aruode nauja skelbima ir man jie pranes. Atrodo, kad kazkokiu kvailiu ieskoma...
Atsakyti
QUOTE(jurate04 @ 2011 12 04, 15:40)
Ieskau Vilniuje, bet kartais susidaro ispudis, kad kai kurios agenturos ideda kazkokius orinius skelbimus, nes net nueiti paziureti jos neturi laiko...

Labiausiai man "patiko" kai vienos agenturos darbuotoja pasake, kad sumokekite mums 500Lt ir mes jums siusime naujausius skelbimus. Cia mazdaug ides aruode nauja skelbima ir man jie pranes. Atrodo, kad kazkokiu kvailiu ieskoma...

Ar dar Jūs šiais laikais stebitės LT žmonėmis doh.gif Prieš metus mano nuomininkei teko susimoketi 300Lt...... atseit ji mano butą rado per agentūrą, aš išverčiau akis, juk skelbimą pati daviau per *infected*..... jau dabar stebėtis nėra kuom rolleyes.gif Sekmės paieškose.
Atsakyti
QUOTE(jurate04 @ 2011 12 04, 13:40)

As jau pora geru savaiciu gyvenu naujuose namuose...o ieskojau turbut keleta menesiu, diena is dienos, istisai narsydama skelbimu gausybeje. Nepatarciau kreiptis i agenturas ar tarpininkus-neapsimoka. Ieskok be tarpininku. Daznai tokie skelbimai buna be foto. Tai pareikalaus daug kantrybes ir pastangu. Nes realiai be nuotrauku kiek teko ziureti tai doh.gif , beet pavyksta. Sekmes paieskose smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif galvojam kraustytis i jonava, gal zinot kur skelbimuku rast ? nes internete nelabai ka randu blush2.gif
Atsakyti
Įtariu, kad tik vietiniam laikrašty.
Atsakyti
QUOTE(dangaus žydryne @ 2011 12 02, 11:32)
pas mane irgi ta pati problema, agenturu kainos tikrai uzkeltos, kai dar pridedi mokesti jiems tai.. doh.gif plius paskambini, ai sako siandien laiko neturim, gal rytoj, poryt... taip lauki lauki, kol galu gale sako, buto jau ner...

Agenturos kysiais gyvena, ypac jeigu butas geras ir uz prieinama kaina, as pati ieskojau vasara buto, tikrai nelengvas darbas.. pastoviai ant internetiniu skelbimu kabejau su refresh mygtuku. Kai pamaciau pagaliau tinkama varianta, kur nuoma nedidele ir butas suremontuotas,vieta tinkama, tai iskart emiau verbuoti ta agentura intensyviais skambuciais, na ir vyko aukcionas tarp skambinanciu visu zmoniu, kas daugiau pasiulys kysio, tai skambinau as ir paprasiau, kad mano draugas apsimetes kitu ieskotoju dar skambintu. Tai issikovojom buta, atidave jam uz 800litu kysiuka. Na bet dabar nesigailiu, nes esu tikrai patenkinta ir butu, ir seimininke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimme: 13 gruodžio 2011 - 21:14
QUOTE(Laimme @ 2011 12 13, 22:11)
Agenturos kysiais gyvena, ypac jeigu butas geras ir uz prieinama kaina, as pati ieskojau vasara buto, tikrai nelengvas darbas.. pastoviai ant internetiniu skelbimu kabejau su refresh mygtuku. Kai pamaciau pagaliau tinkama varianta, kur nuoma nedidele ir butas suremontuotas,vieta tinkama, tai iskart emiau verbuoti ta agentura intensyviais skambuciais, na ir vyko aukcionas tarp skambinanciu visu zmoniu, kas daugiau pasiulys kysio, tai skambinau as ir paprasiau, kad mano draugas apsimetes kitu ieskotoju dar skambintu. Tai issikovojom buta, atidave jam uz 800litu kysiuka. Na bet dabar nesigailiu, nes esu tikrai patenkinta ir butu, ir seimininke smile.gif

kokio ilgio nuomos sutartis, kad apsimokėjo "kyšiuko" investicija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2011 12 13, 22:23)
kokio ilgio nuomos sutartis, kad apsimokėjo "kyšiuko" investicija?  g.gif

Fiksuotas agenturos mokestis buvo 500lt, tai jiems gavosi kaip 300lt pliuso.
O nuomos sutartis metams dabar, bet tokia situacija pas seimininkus, kad nusimato gyvent ir ilgiau, jeigu tik patys noresime smile.gif
Atsakyti