QUOTE(dangaus žydryne @ 2011 11 18, 21:19)
nemoku tik uz ju kambario sildyma, o uz visa kita plota moku, kaip ir uz vandeni, dujas, elektra, nu uz viska
tai jeigu jie dar atvažiavę su abiem vaikiukais naudojasi ir vandeniu, ir elektra, ir nė kiek jums neprimoka, juo labiau nesąmonė.. ir tokie atvažiavimai bele kada ir bele kiek laiko buvimas tikrai nesuprantamas, nebent tai buvo aptarta prieš nuomojantis butą..
Pasidomėkit skelbimais, kokia pasiūla jums tinkančių variantų ir tada spręskit, kada pranešt..
dangaus žydryne, koks pažystamas jausmas... nuomavausi prieš 5m ( beveik 4m) pas tokią senmergę 1k butą. Jūsų atveju bent paskambindavo, mano ... grįždama iš darbo pirmiausia žiūrėdavau į langus (ar nedega šviesa ) nors ir turėjo tel nr, žadėdavo paskambinti... deja nė karto to nebuvo... pamenu ex vyras turėdavo miegoti virtuvėj ant fotelio ar iš vis pas tėvus išvažiuoti kai ji išdygdavo prie durų nepranešus (nemėgo vyriškos giminės, plius tekdavo vienam kambary miegoti kai atvažiuodavo). Vasarą būdavo ramiau, o šaltuoju sezonu ir savaitę užsibūdavo mes mokėjom tada 500lt nuomą ir už elektrą ( vandeniui skaitliukų nebuvo plius invalidumo kompensacijos nuolaidos...)
manau pavasarį ar vasarą teks savo vieno kambario butelį pradėt nomuot... jau dabar baisu
manau pavasarį ar vasarą teks savo vieno kambario butelį pradėt nomuot... jau dabar baisu
QUOTE(dangaus žydryne @ 2011 11 18, 22:19)
nemoku tik uz ju kambario sildyma, o uz visa kita plota moku, kaip ir uz vandeni, dujas, elektra, nu uz viska
Hmm, tada tikrai ieškokit kito buto..Yra tų butų už 400-500 miegamuosiuose rajonuose
Nuomojuos 1 kambario butuką šeškinėje vilniuje už 600lt + komunalinai. Butas buvo be baldu, remonto. Pakeitem santecnika, susivezem savo baldus. Jau nuomojames daugiau nei 5 metai. Uz nuoma moku pervedimu internetu seimininkei - pirmus 2 metus dar uzeidavo karts nuo karto (i puse metu koki karta) pries tai paskambinus, suitarus. na dar susitinkam, jei prisipiria super puper svarbus reikalas, bet dabar, pastaruosius 3 metus isvis jos akyse nesu macius. Moku uz buta normaliai, moku nuoma per el bankininkyste. Viskas super - kokios problemos
Man tai baisu vien paklausius, kad seimininke ateina kada nori ir dar ka nori bute daro... brrrr.... Siaip gal moku per daug, bet uz ramybe galiu ir moketi
Man tai baisu vien paklausius, kad seimininke ateina kada nori ir dar ka nori bute daro... brrrr.... Siaip gal moku per daug, bet uz ramybe galiu ir moketi
Nu tai juk spjauni ir iseini, juk pilna tu nuomojamu butu, argi taip sunku? ar cia reikia vaidinti butinai auka????
Beje, jei butu seimininke man pasakiusi, kad ateidinetu, ziuretu kaip gyvenu ta pacia sekunde buciau isejusi,,,
Beje, mes bute auginam suni, veisima triusius (turim dabar pastovius 3 ir vis dauginam), daznai buna bute netvarka, bet seimininkei tas dzin - juk mes jai MOKAM pagaliau....
kas cia per aukos vaidmuo, zydryne? varyk lauk...
na nebent tau patinka but auka, tai tada sekmes....
Beje, jei butu seimininke man pasakiusi, kad ateidinetu, ziuretu kaip gyvenu ta pacia sekunde buciau isejusi,,,
Beje, mes bute auginam suni, veisima triusius (turim dabar pastovius 3 ir vis dauginam), daznai buna bute netvarka, bet seimininkei tas dzin - juk mes jai MOKAM pagaliau....
o blin, gerai, kad asilu dar bute nesugalvojot veisti , nenoreciau tokiu nuomininku
QUOTE(Dipsis @ 2011 11 21, 16:49)
o blin, gerai, kad asilu dar bute nesugalvojot veisti , nenoreciau tokiu nuomininku
aš irgi tokių neprisiimčiau, kur galvoja, kad jei jau pinigus moku, tai nors ir landynę turiu
QUOTE(Leksa @ 2011 11 21, 20:23)
aš irgi tokių neprisiimčiau, kur galvoja, kad jei jau pinigus moku, tai nors ir landynę turiu
Už vieną kamb. Šešinėje, be baldų, be remonto Agarmis moka 600 lt/ mėn , o be to, manau, butuko stovis buvo toks, kad joks gyvūnas jo jau nepagadintų, todėl šeimininkė ir nesigilina.
QUOTE(agarmis @ 2011 11 21, 13:51)
Nu tai juk spjauni ir iseini, juk pilna tu nuomojamu butu, argi taip sunku? ar cia reikia vaidinti butinai auka????
atsiprasau jusu asmeniskai.
as tik patarimo ieskojau.
daugiau taip nedarysiu.