Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomininkų kampelis

Na, sakyciau psichiniai ligoniai, jei taip man butu, greiciau begciau nuo tokiu smile.gif O siaip 400 lt uz nuoma priemiescio buto, tai jau daugokai... na, bet kaip kam pasiseka susirast. Iseiciau per pacio sildymo sezono pradzia, lai grauziasi nagus smile.gif As su nuomininkais taip nesielgiu, man delsia ir ilgiau sumoketi, bet juk dave uzstata, kurio pilnai pakaktu tiems mokesciams sumoketi.
Atsakyti
QUOTE(bigsmile @ 2011 11 08, 16:54)
Na, sakyciau psichiniai ligoniai, jei taip man butu, greiciau begciau nuo tokiu smile.gif O siaip 400 lt uz nuoma priemiescio buto, tai jau daugokai... na, bet kaip kam pasiseka susirast. Iseiciau per pacio sildymo sezono pradzia, lai grauziasi nagus smile.gif As su nuomininkais taip nesielgiu, man delsia ir ilgiau sumoketi, bet juk dave uzstata, kurio pilnai pakaktu tiems mokesciams sumoketi.

nu jie ten dviese nuomoja, vyras tai lb fainas, bet moteriske doh.gif , pas ja isvis zmoniskumo nera schmoll.gif
[COLOR=yellow] ieskomes db butuko skubiai, nebesijauciu as cia saugi, bet kada gali neieit... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryttte @ 2011 11 08, 17:39)
nu jie ten dviese nuomoja, vyras tai lb fainas, bet moteriske doh.gif , pas ja isvis zmoniskumo nera schmoll.gif 
[COLOR=yellow] ieskomes db butuko skubiai, nebesijauciu as cia saugi, bet kada gali neieit... verysad.gif

O kurio cia miesto priemestis?
Atsakyti
QUOTE(agne7 @ 2011 11 09, 14:27)
O kurio cia miesto priemestis?

Vilniaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryttte @ 2011 11 07, 20:57)

as gyvenime negalvojau,kad su manim taip gali kas elgtis,

Tiesiog labai liudna, kad tokiu nejautriu, nezmonisku zmoniu yra, ir kad teko su tokiais susidurt.

jauciasi moteriskes nusistatymas is tikro,

ar zmoniskumo faktorius jau nebegalioja?

matot, labai įmanoma, jog jie jau buvo gavę "gerų" nuomininkų, todėl nenori vėl tokių turėti. Ir gal jau jie prisilausę ir pasiaiškinimų visokių, ir pažadų. Todėl jūs dabar dėl to ir kenčiat.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2011 11 10, 12:25)
matot, labai įmanoma, jog jie jau buvo gavę "gerų" nuomininkų, todėl nenori vėl tokių turėti. Ir gal jau jie prisilausę ir pasiaiškinimų visokių, ir pažadų. Todėl jūs dabar dėl to ir kenčiat.

Tai tuo labiau jie turetu noreti sutarti pasirasyti, o cia kazkas ne taip. Sakyciau gal klimaksas smile.gif Sudetinga ta nuomininku dalia. Nors man tai irgi yra pasiseke, nuomininkai spinta issiveze, bet del to nepradejau nepasitiketi naujais nuomininkais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bigsmile @ 2011 11 10, 17:26)
Tai tuo labiau jie turetu noreti sutarti pasirasyti,

1.nenori mokėti mokesčių
2.bijo būti įskųsti mokesčių inspekcijai.
Matot, jei nėra sutarties, nuomininkai bus nemokūs ir pan. gal jie tikisi tiesiog iškviest policiją, jog kažkas savavališkai jų butą užėmė g.gif Lengviau butų atsikratyti ax.gif
Aš tai savo nuomininkam davus pasirašyt panaudos sutartį, bet tik 1 egzempliorium, tai man tokių bėdų gal ir nenusimato, bet turint nemalonios patirties visko galima prisigalvot.
Atsakyti
mes pirmi nuomininkai pas juos biggrin.gif vnz ieskomes butuko, bet sunkiai sekasi blush2.gif
prigasdinot blush2.gif is tikro, be sutarties, cia lb blogai gyvent, dar susvies koks menulis, ir neileis, ar mentus iskvies...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauryttte: 10 lapkričio 2011 - 18:30
atsiprasau uz off topic, bet jei zinot kas nuomoja butuka n.vilnioj, buciau lb dekinga, jei duotumet zinoti 4u.gif, nes paiekos isvis nejuda, o menesis,jau i gala [COLOR=yellow][COLOR=yellow]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauryttte: 10 lapkričio 2011 - 21:11
QUOTE(Lauryttte @ 2011 11 10, 19:23)
mes pirmi nuomininkai pas juos biggrin.gif  vnz ieskomes butuko, bet sunkiai sekasi blush2.gif
prigasdinot blush2.gif  is tikro, be sutarties, cia lb blogai gyvent, dar susvies koks menulis, ir neileis, ar mentus iskvies...

Susimokėt vėlavot pirmą kartą, ir ne mėnesį, o tik savaitę - nuomotojų vietoje tikrai būčiau palaukus. Jei toks vėlavimas pradėtų kartotis - va tada jau suprasčiau.
Bandykit ieškotis kito būsto, tik patarimas - geriausia tartis dėl mokėjimo termino ne pirmomis mėnesio dienomis, o pvz., mėnesio viduryje. Tai jei maža ką - alga vėluotų ar ką, turėtumėt laiko, nereikėtų atsiprašinėt ir išvengtumėt "nemokių" etiketės.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 11 12, 13:14)
Susimokėt vėlavot pirmą kartą, ir ne mėnesį, o tik savaitę - nuomotojų vietoje tikrai būčiau palaukus.  Jei toks vėlavimas pradėtų kartotis - va tada jau suprasčiau.
Bandykit ieškotis kito būsto, tik patarimas - geriausia tartis dėl mokėjimo termino ne pirmomis mėnesio dienomis, o pvz., mėnesio viduryje.  Tai jei maža ką - alga vėluotų ar ką, turėtumėt laiko, nereikėtų atsiprašinėt ir išvengtumėt "nemokių" etiketės.

Radom butuka thumbup.gif sutartis metams cool.gif
kaip man palengvejo biggrin.gif
Atsakyti
reikia patarimo:
nuomoju viena kambari, 2kambariu bute. antras kambarys seimininku, kad butu kur pernakvot, kai pinigu atvaziuoja, nes jie ne is vilniaus. uz ji komunaliniu, tiksliau sildymo nemoku.
kai nuomojau, ju klausiau kai daznai atvaziuosit, sako tik karta i menesi, pinigu paimt.
situacija tokia:
is prazdiu, karta i menesi vaziavo, tada pora kart, atsotogavo vasara, buvo 3 dienas.. g.gif velinems buvo keturios laisvos, tai vel 3 dienas buvo, praejo savaite, vel atvaziavo... vienu zodziu...
man jau nebepatinka, as ramiai pratus, o cia atvaziuoja 4 zmones, su vaikais, ramybes aisku ner.. jauciuos kai bendrabuti... aisku, atvaziave, degina elektra, dujas, vandeni... neatskaiciuoja savo islaidu. karta i menesi vaziuojant, tiek to, bet kai vaziuoja taip daznai, tai...
ir dar: paraso kad atvaziuos ta pacia dien, ziurek, po poros valandu jau stovi prie duru..
tai net i svecius nieko nesikvieciu, bijau kad bet kada gali atvaziuot..
ar teko kam susidurt? ka daryt?
Atsakyti