QUOTE(Alexandra.R. @ 2011 07 28, 20:48)
dar paskaiciuokit kiek metru spintos, staliukai, lovos uzima, isvis metru sumazes.
Bet staliukai, lovos ir pan. naudojami pagal paskirtį, o ne pastatyti sandėliuoti, ne? Aš berods perku paslaugą, šiuo atveju, gyvenamo ploto (o ne sandėlio) nuomą..
Galų gale, kaip ir sakiau - ne mano reikalas, kaip kas nuomoja, jam netiko mūsų sąlygos, mums netiko jo sąlygos, matyt, nelemta, sudie. Atsirado ir tokie, su kuriais susitarti dėl visko nesunkiai gavosi, taigi matyt įmanoma, tik noro reikia.
Papildyta:
QUOTE(Cansado @ 2011 07 29, 00:24)
o nebijot šito punkto? aš turbūt atsargiai žiūrėčiau..o jeigu vistik pasikeis aplinkybės, kad jums teks kraustytis anksčiau, gal gyvent ten nepatiks, gal bus kokios problemos bute, kad paskui nereiktų mokėt tos "baudos"..
oi, su tokiu šaldytuvu ir mes esam "draugavę", tampėm iš vieno kambario į kitą, bandėm maskuot, kad nesimatytų, bet nervindavo..
nu nesuprantu tokių nuomotojų..
dabar gyvenam bute, kur savininkai teliko negali pasiimti..tai negi sunku įsimesti į bagažinę ir nusivežti į savo nuosavą gyvenamą namą ir pasidėti kur sandėliuke..
ai, beje, o kur ieškot nuomos skelbimų?
dėl punkto buvo kiek baugoka, bet jau prieš nuomodamiesi buvom įvertinę savo galimybes ir nusprendėm, kad verta rizikuot.. be to, kaip suprantu, tai yra toks kaip ir sutartimi apibrėžtas saugiklis, dar ne faktas, kad taip atsitiktų, o nuomotojai tikrai draugiški ir geranoriški. žiūrėsim, kaip bus, jei reikės - susimokėsim.
Kad butas nepatiks, tai vargiai
tobulas...