QUOTE(gintare887 @ 2011 04 26, 22:06)
Sveiki,
norejau pasiteirauti, kaip jus issinuomojate butus Klaipedoje? kiek internete ziuriu vien agenturos
ar bent galite patarti i kokia agentura kreiptis kur tikrai neapgaus?
aciu
Kažkada naudojausi tarpininkų paslaugomis, kreipėmės į agentūrą, kuri buvo įsikūrusi projektavimo institute, 2 aukšte berods. Bet taip spjaudėmės, kad daugiau niekada. Butus susirandu tik per skelbimus laikraštyje ir internete, gal taip pasisekė, nors paskutinį kartą ieškojau gal kokį vos ne pusmetį. būna kad deda skelbimus ir šeimininkai, bet jau laimės dalykas. Šiuo metu esu patenkinta ir butu ir buto šeimininkais - jie nuostabūs.
O kai norėjom išnuomoti savo bendrabutį, dėjau skelbimą į laikraštį, tai jau tos dienos vakare! man jau paskambino, aišku labai nustebau, bet pasisakė, kad telefono nr gavo iš redakcijoj dirbusios moteriškės.
Papildyta:
QUOTE('Karina @ 2011 04 09, 09:26)
Sveikos, gal patarsit kaip tureciau elgtis susiklosciusioje situacijoje. Nuomojames buta, bendrauju ir mokscius moku ne paciai seimininkei o ateina moteryte(jokiu problemu niekada nebuvo), na vakar ji man skambina ir sako ar busit vakare namie, klausiu kas nutiko( juk dar anksti pinigelius pasimt) o ji sako ateis zmones buta paziureti pirkimui, as pasimeciau nesupratau, sakau o manes nereikejo perspeti kad butas parduodamas, o ji na as nezinojau, seimininke pati man va paskambino ir pasake, Jus nepergyvenkit laiko bus Jums kita susirasti
Be to ji sako manes nebus as Kaune, tai as klausiu tai o kaip as galiu leisti net nezinau kas cia ateis, nu ji susiskambino, sako gerai be manes niekas neateis, bet vis tiek atejo moris is agenturos su pora. As jos klausiu tai Jus cia panuojat dar ateiti ji sako na taip arba as klientus atvesiu arba kita darbuotoja
Dabar jau ieskau kito buto, bet ir nelabai noriu kad cia vakarais vaikstinetu kruvos zmoniu, juo labiau kad du mazi vaikai vyras isvykes, sakykit ar turiu teises nieko neleisti, o pagal sutarti kaip ir turiu menesi ieskotis kito buto, be to jie net zmoniskai neperspejo, jiems asiku patogu nuomoti ir pardavineti tuo paciu bet manes tai netenkina
Jūs "labai draugiškai" pasakykit atvykusiems agenturščikams ar kitiems turistams, kad turite 2 vaikučius ir artimiausiu laiku dar neturėsite galimybių iš čia išsikraustyti... Tokių bėdų niekas irgi nenorės
Papildyta:
QUOTE(Sirduliuke @ 2011 04 05, 15:38)
Sveikos mergaites. Niekur nerandu istatymu ka privalo daryti buta norintys nuomoti asmenys. vmi nerandu googlas meta visko ir daug ir neatsirenku o gal randu bet nemoku skaityti tu istatymu jau nebezinau. Gal kuri kokia nuorodele imestumete kur yra ystatymas siam reikalui galiojantis dabar?
aciukas
Manau eiti reikėtų į savivaldybę, nusiperki verslo liudijimą, susimoki valstybei duoklę, ir viskas. VMI tinklalapyje tikrai yra verslo liudijimų kainos ir visos darbo sferos.