Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomininkų kampelis

QUOTE(Grantee @ 2011 03 01, 15:06)
l ar sakykim,kaip mūsų kieme buvo įsigudrinę statyti iš kitų namų/kiemų automobilius,ir mums prie mūsų namo nebelikdavo vietos.. padarė vieną kartą tvarką nuleisdami padangas svetimoms mašinoms- ir rami galva  smile.gif

O jus labai tikri, kad tai kitu namu gyventoju masinos???? Mano brolis buvo nuvaziaves pas tevus su nakvyne. Atsikelia ryte, o visu padangu oras nuleistas ir dar masinos sonas subriazytas. Tipo, svetima masina, ko cia stataisi?! O kur statyt, jei pas gimines ar draugus atvaziuoji? Suzinotu kas tai padare, sake dantis isbarskitu (as jam padeciau).
Atsakyti
Alexandra, suprantu jūsų situaciją 4u.gif kai supratau,kas įvyko irgi nepatenkinta buvau, bet dabar,kai praėjo tikrai nemažai laiko , kartais lepteliu- jog turbūt ta padaryta tvarka pasiteisino, nes kieme daugiau laisvesnių vietų liko..
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 03, 22:35)
o as susiduriau va su kokia problema.
beveik visi musu draugai, kurie nuomuoja butus turi gyvunu, ir dauguma juos slepia.. katinus slepia, uzdaro i wc jeigu yra "pavojus", ar siaip nieko nesako savininkams, kad laiko suni ar katina.

na lauksiu kokiu patarimu kaip nemeluojant rasti buta, kur galima gyvent su gyvunais.

Aš ilgą laiką buvau nuomininkė ir vargau su tais butais labai. Tai viename porą kartų apvogė, tai iš kito paprašė išsikelti šeimininkė dėl katino, tai kitur nenorėjo priimti su katinu, o jau apie paieškas tai nė nenoriu prisiminti. Deja, tik vieną sykį išdrįsau prisipažinti, kad turėsiu augintinį. Kai per dvejus metus vėl prireikė kraustytis iš jau ketvirto buto (šeiminkai suskubo parduoti butą), labai supykau ir pačioje paskolų atsiradimo epochoje išdrįsau pasiimti paskolą. Todėl labai suprantu nuomininkų padėtį. Dabar taip susiklostė, kad pati savo butą nuomoju ir nekeliu jokių reikalavimų, išskyrus tvarkingai mokėti nuomą ir nenuniokoti buto. Ir sau linkiu tokio nuomininko,-ės, kokia buvau pati biggrin.gif Jei šeimininkai nuomoja butą su sutartimi ir užstatu, kuris grąžinamas, jei pasibaigus nuomos terminui nėra realių nuostolių (išskyrus savaiminį nusidevėjimą), tuomet problemų nei dėl gyvūnų, nei dėl mažų vaikučių, nei kitų dalykų neturėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(Gabi* @ 2011 03 19, 22:40)
tuomet problemų nei dėl gyvūnų, nei dėl mažų vaikučių, nei kitų dalykų neturėtų būti.

drinks_cheers.gif mes irgi daugumoj seimoms su vaikais nuomojam.... Na jei vaikai ka pridarys-juk yra tevai-sutvarkys mirksiukas.gif tai taip naturalu....
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2011 03 01, 15:06)
mūsų kieme buvo įsigudrinę statyti iš kitų namų/kiemų automobilius,ir mums prie mūsų namo nebelikdavo vietos.. padarė vieną kartą tvarką nuleisdami padangas svetimoms mašinoms- ir rami galva  smile.gif

Nieko sau rami galva blink.gif ! Tie is kitu namu, ne del ispindejimo stato tas masinas kitam kieme. Idomu, jei Jus kur nuvaziuosit i svecius ar grizus namo ir neturedama kur pastatysit greta kito namo masina, o veliau rasit padangas nuleistas ar masina subraizyta, kaip tada galva bus? Tikrai nesuprantu tokio kovos budo - niokoti svetima turta schmoll.gif . Uz tai yra numatyta ir baudziamoji atsakomybe mirksiukas.gif
Atsakyti
Puolat mane lyg aš būčiau tą tvarką padariusi .. visai jau merginos,nereikia taip...

o dėl gyvūnų- mes butą susiradom iš 4 variantų,tik 2 nuomininkai nenorėjo su šuniu.. galvojom jog sunkiau bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2011 03 22, 21:46)
Puolat mane lyg aš būčiau tą tvarką padariusi .. visai jau merginos,nereikia taip...

Tai, kad taip isireiskei - nuleido padangas ir rami galva dabar ax.gif . Reikejo sakyti - kokie baisus kaimynai, nuleido padangas, na bet vietos dabar daugiau biggrin.gif . O jei rimtai, tai nepuolu, tik baisiuosi neprognozuojamais kaimynais 4u.gif .
O kas liecia nuoma, tai prisimenu, kai mes ieskojom buto, tai kaip raupsuotieji jautemes, nes turejom maza vaika blink.gif . Dziaugiuosi, kad jau pavasario gale kraustysimes i savo namus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosta @ 2011 03 23, 10:43)

O kas liecia nuoma, tai prisimenu, kai mes ieskojom buto, tai kaip raupsuotieji jautemes, nes turejom maza vaika blink.gif . Dziaugiuosi, kad jau pavasario gale kraustysimes i savo namus ax.gif

4u.gif Nuostabus jausmas! thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif
Nuo birželio keliamės į nuomojamą butą. Nuomotojai ir mes šioje srity esame naujokai.
Vakar pas juos buvome ir iškilo klausimas. Mes ketiname mokėti mokesčius už komunalinius pavedimu, tačiau nuomotojai sako: O kaip mes patikrinsim ar jūs tikrai mokat? biggrin.gif Na toks klausimas iškilo..
Kaip darote Jūs?
Atsakyti
eskimute, sumokėję mokesčius pavedimu, padarykit sąskaitos išrašą ir parodykite šeimininkams 4u.gif

Guosta, na gal ir ne taip išsireiškiau blush2.gif

vat mes jau antrą savaitę džiaugiamės išnuomotu butu thumbup.gif tik kad jau komendantė spėjo šeimininką informuoti jog baisų šunį turim g.gif kažin kokie santykiai su ja bus.. plius dar po mumis gyvena g.gif o mes jauni, šuo patrukšmaut mėgsta, mes pavakarot.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2011 03 24, 09:45)
Sveiki visi  4u.gif
Nuo birželio keliamės į nuomojamą butą. Nuomotojai ir mes šioje srity esame naujokai.
Vakar pas juos buvome ir iškilo klausimas. Mes ketiname mokėti mokesčius už komunalinius pavedimu, tačiau nuomotojai sako: O kaip mes patikrinsim ar jūs tikrai mokat? biggrin.gif Na toks klausimas iškilo..
Kaip darote Jūs?

Kai aš buvau nuomininkė, šeimininkai pageidaudavo mokėti naudojantis popierine knygute (tiesa, tuomet gal nelabai ir buvo internetinė bankininkystė), tad kas mėnesį patikrindavo mokėjimus.

Dabar, kai pati nuomoju savo butą, nuomininkė pageidavo surašyti skaitiklių rodmenis ir kitus mokėjimus (pagal sąskaitas) į excel lentelę, tuomet visą sumą plius nuomos pinigus pervesti į mano sąskaitą, o aš savo ruožtu visus komunalinius apmoku naudodamasi internetine bankininkyste. Taip paprasčiau ir man, ir jai.
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2011 03 24, 09:45)
Kaip darote Jūs?

As tai moku kaip iseina - pavedimu, kartais grynais. Kai sumoki pavedimu, tai atsispausdini mokejima ir psio. Nors musu dar niekada netikrino ir as nespausdinu rolleyes.gif . Ir kita menesi ateina irodymas, kad sumoketa - naujas kvitas be skolos smile.gif

QUOTE(Grantee @ 2011 03 24, 09:48)
vat mes jau antrą savaitę  džiaugiamės išnuomotu butu  thumbup.gif  tik kad jau komendantė spėjo šeimininką informuoti jog baisų šunį turim  g.gif  kažin kokie santykiai su ja bus.. plius dar po mumis gyvena g.gif  o mes jauni, šuo patrukšmaut mėgsta, mes pavakarot..  blush2.gif

Itariu, kad bus problemu cool.gif . Ne veltui KOMENDANTE ir jau prakomendavo apie suni.
Atsakyti