QUOTE(paperdoll @ 2011 01 03, 22:35)
o as susiduriau va su kokia problema.
beveik visi musu draugai, kurie nuomuoja butus turi gyvunu, ir dauguma juos slepia.. katinus slepia, uzdaro i wc jeigu yra "pavojus", ar siaip nieko nesako savininkams, kad laiko suni ar katina.
na lauksiu kokiu patarimu kaip nemeluojant rasti buta, kur galima gyvent su gyvunais.
Aš ilgą laiką buvau nuomininkė ir vargau su tais butais labai. Tai viename porą kartų apvogė, tai iš kito paprašė išsikelti šeimininkė dėl katino, tai kitur nenorėjo priimti su katinu, o jau apie paieškas tai nė nenoriu prisiminti. Deja, tik vieną sykį išdrįsau prisipažinti, kad turėsiu augintinį. Kai per dvejus metus vėl prireikė kraustytis iš jau ketvirto buto (šeiminkai suskubo parduoti butą), labai supykau ir pačioje paskolų atsiradimo epochoje išdrįsau pasiimti paskolą. Todėl labai suprantu nuomininkų padėtį. Dabar taip susiklostė, kad pati savo butą nuomoju ir nekeliu jokių reikalavimų, išskyrus tvarkingai mokėti nuomą ir nenuniokoti buto. Ir sau linkiu tokio nuomininko,-ės, kokia buvau pati
Jei šeimininkai nuomoja butą su sutartimi ir užstatu, kuris grąžinamas, jei pasibaigus nuomos terminui nėra realių nuostolių (išskyrus savaiminį nusidevėjimą), tuomet problemų nei dėl gyvūnų, nei dėl mažų vaikučių, nei kitų dalykų neturėtų būti.