Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomininkų kampelis

QUOTE(rusneliukas @ 2011 01 07, 09:56)
O tai tikrai geriau uz 2 vaikus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o kaip gi kitaip studentai ant sienu nepaiso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 12 19, 21:32)
Tiesa, vaikų neturime, bet nuomojamės butą už 200 lt plius komunaliniai (butas paprastas, bet tvarkingas, savininkai labai normalūs, vamzdžiai bute pakeisti  4u.gif ).

Kuriam rajone radot tokią kainą? Čia Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Sidharta @ 2011 01 11, 14:58)
Kuriam rajone radot tokią kainą? Čia Vilniuje?
Miegamasis rajonas. Vilnius, Fabijoniškės, Stanevičiaus g. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ejot @ 2011 01 07, 17:20)
o kaip gi kitaip studentai ant sienu nepaiso lotuliukas.gif
studentai tik vakarėlius daro ir kartais nelabai tvarkingai gyvena biggrin.gif
Atsakyti
Zinot,o man absurdiskai skamba tie skelbimai,kur rasoma,kad isnuomotu buta seimai tik be vaiku. doh.gif Kazkokia nesamone. schmoll.gif
O dar yra teke sneketis su nuomotoja,kuri neisnuomojo buto del to ,kad tuo metu su vyru dar buvom nesusituoke.Ieskojom buto geguzes menesi,o tuokemes rugseji.Tam ir ieskojom,kad po vestuviu galetume eit gyvent tik dviese.
Atsakyti
Šiandien paskaičiau internete http://www.glaustai..../statyba-ir-nt/, kad daugiausia nuomojama 2 kambarių butai ir pradėjau svarstyti: pati nuomojuosi 1 kambario butą, žiemą su viskuo moku 780 Lt. Gal kas patartų, ar man apsimokėtų nuomotis 2 kambarių butą, mokėti už nuomą tiek pat, kiek dabar moku už vieną kambarį? Nes esu mačiusi neblogų variantų, ir vietos daugiau, ir susisiekimas geresnis nei dabartinio butuko. Ką manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doma20: 01 vasario 2011 - 10:42
Kuo didesnis buto plotas, tuo paprastai daugiau mokėt už komunalinius reikia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Doma20 @ 2011 02 01, 11:40)
Šiandien paskaičiau internete http://www.glaustai..../statyba-ir-nt/, kad daugiausia nuomojama 2 kambarių butai ir pradėjau svarstyti: pati nuomojuosi 1 kambario butą, žiemą su viskuo moku 780 Lt. Gal kas patartų, ar man apsimokėtų nuomotis 2 kambarių butą, mokėti už nuomą tiek pat, kiek dabar moku už vieną kambarį? Nes esu mačiusi neblogų variantų, ir vietos daugiau, ir susisiekimas geresnis nei dabartinio butuko. Ką manot?

mes 3 kambarius nuomuojamies uz 600 lt + patarnavimai max 400 lt
Atsakyti
Man kažkaip pasisekė, visur, kur tik gyvenom, neturėjom jokių nesusipratusių šeimininkų, turim taksiuką, bėdos nedaro, bet va kažko pradėjo loti, kai laiptinėje garsiau kas duris užtrenkia, ar už sienos kaimynai garsiau krebžda, ar kai mes visi išeinam ir šuo lieka vienas; pradėjau dėti antsnukį...

QUOTE(birbire @ 2010 12 17, 15:07)
buto nuoma-500, sildymas uz viena kambari lapkricio menesi 130, o jau elektra vanduo, kiek prisinaudotumet, bet uz viska sumoj, su visais mokesciais (vanduo, elektra, kabeline, netas, gyvatukas, sildymas, laiptines mokesciai ir t.t.) man gaunas siuo metu apie 900 litu...kai baigsis sildymas, bus lengviau...

Šiaip aš už 3 kamb. butą už gruodžio mėn. sumokėjau 922 lt, vasaros laiku apie 600 lt. Jums čia kažkaip daugoka
Atsakyti
Ech jungiuosi pas jus smile.gif Mes ir nuomojames buta 1kambario.Ir du siuniukus auginame ir mazas kleckiukas ir mes su vyru kaip sunku siais laikais susirasti butu pigiai,bet neapleista.. Jau skelbiu.lt tai nebeziuriu vilti praradau nes kai prisirenka ten zmoniu ir kol seimininkas atsirenka tai bereikalingas isvis vaziavimas ,o dar tos agenturos plesia didziausius pinigus.. Sakau jau atbusim visus sildymus ir reikia ieskotis 2kambariu butuko per laikrascius turbut nes taip nusibodo kiseneleje gyventi:) Tik tiek ,kad labai mazi mokesciai nors kiek brangiau nei pernai siemet 210lt:) Ir kas tikriausiai bus sunkiausia ieskant buto itikinti seimininkus ,kad suniukai nepavers bardaku ju namu.smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braaskytea: 11 vasario 2011 - 10:49
jei rinktis pagal mokescius,aisku 1kb.pigiau..
Dbr 5se su suniuku 37kv,m bute gyvenam..vis paswajojam soda ar nama koki nedideli issinuomot..bet kokios kainos..kad ir puses namo..sad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kativiltejonas @ 2011 02 14, 16:59)
jei rinktis pagal mokescius,aisku 1kb.pigiau..
Dbr 5se su suniuku 37kv,m bute gyvenam..vis paswajojam soda ar nama koki nedideli issinuomot..bet kokios kainos..kad ir puses namo..sad.gif unsure.gif

Mano drauge nuomoja nama, tai visai uz kapeikas, berods 400Lt tik gauna
Atsakyti
Ir kaip surandat tokias kainas - 600, 500? Bent jau Kaune paieškojus galima rasti kas nuomoja vien tik už mokesčius, pvz. http://www.namai.lt/...tas-245287.html
Tikriausiai tai bus ne idealūs butai, bet pasiskaičiuokit...
Giminių vaikai nuomojasi, seniau už 2 kamb. mokėjo 500, per krizę paprašė nuleisti, šeimininkas nesutiko, tai lengvai susirado už 300.
Įsivaizduojat, kiek yra senukų, kažkada nupirkusių vaikams butą? O tie vaikai dabar užsieny ir kažkas turi mokėt už to buto šildymą...
O kiek išvažiavusių, kurie turi butą čia, bet jau suprato, kad Lietuvon nebegryš. Ir jie nebenori mokėti už nereikalingo buto šildymą, tik kad neranda pirkėjo.
Atsakyti