Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomininkų kampelis

QUOTE(In.and @ out,2010 11 28, 15:27)
Šeimininkai jį remontuodami įdėjo gal koki 10000 gal kiek daugiau, o mes jau per tuos metus sumokėjom apie 25000lt, tai manau pasako daug ką smile.gif

Man toks vaizdas, kad jums nepriimtina, kad iš nuomos šeimininkai gauna kažkokį pelną (ne itin didelį, jei per keturis metus sumokėjote 25000 lt). Taip - nuoma nėra labdara ir visi nuomotojai suinteresuoti pelnu, priešingu atveju - nenuomotų.
O jūs įsigykite (su paskola, pvz) namą, jo dalį ar didesnį butą ir nuomokite kitiems už minimalią kainą, padarę super turbo remontą - pvz., du šimtai lt/mėn, butas apstatytas naujais baldais ir buitine technika, medinės grindys, židinys, dizainerio interjeras. Negi sunku parodyti gerą pavyzdį, m? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2010 11 28, 20:03)
Bet seimininkai investavo ta nama pirkdami/ statydami tikrai zymiai daugiau.Ir baldai, buitine technika devisi.Nemanau, kad labai uzdirbama nuomuojant.

Mes pvz nuomuosim namo dali (visiskai atskiras butas) tikrai ne is skurdo.Persikraustom i kita nama, o si butuka norim islaikyti ateiciai, nes jo verte neturetu kristi.Nuomuosim, noredami, kad jis nenestu nuostolio, butu sumokami mokesciai.Aisku, papildomi keli simtai litu mums nepamaisys. ax.gif

caca as kalbejau apie atvejus, kai nuomininkai ir nuomuotojai gyvena tam paciam name ir tiesiogiai bendrauja wink.gif

Papildyta:
QUOTE(flight @ 2010 11 28, 20:47)
Man toks vaizdas, kad jums nepriimtina, kad iš nuomos šeimininkai gauna kažkokį pelną (ne itin didelį, jei per keturis metus sumokėjote 25000 lt). Taip - nuoma nėra labdara ir visi nuomotojai suinteresuoti pelnu, priešingu atveju - nenuomotų.
O jūs įsigykite (su paskola, pvz) namą, jo dalį ar didesnį butą ir nuomokite kitiems už minimalią kainą, padarę super turbo remontą - pvz., du šimtai lt/mėn, butas apstatytas naujais baldais ir buitine technika, medinės grindys, židinys, dizainerio interjeras. Negi sunku parodyti gerą pavyzdį, m?  wink.gif

wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 11 28, 20:47)
O jūs įsigykite (su paskola, pvz) namą, jo dalį ar didesnį butą ir nuomokite kitiems už minimalią kainą, padarę super turbo remontą - pvz., du šimtai lt/mėn, butas apstatytas naujais baldais ir buitine technika, medinės grindys, židinys, dizainerio interjeras. Negi sunku parodyti gerą pavyzdį, m?  wink.gif

Man nei kiek negaila, aš suprantu, kad negyvenam už ačiū, bet kad 800, paskui 550 yra nedidelė nuoma tai nzn. Nei ten butas su židiniu, nei superiniu remontu, nei šių metų baldais, tai nereikia šokt aukščiau bambos ir tikėtis nuomot už 1000lt smile.gif O čia šiaip iš vis klausė ar apsimoka tvarkyt ir nuomot, aš atsakiau, savo pavyzdžiu, kad apsimoka.
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2010 11 28, 20:52)
caca as kalbejau apie atvejus, kai nuomininkai ir nuomuotojai gyvena tam paciam name ir tiesiogiai bendrauja wink.gif

Tokiu atveju schmoll.gif
O mano atveju teks rusiu dalintis su mano gimine.Tik toks nepatogumas. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(In.and @ out,2010 11 28, 20:54)
Man nei kiek negaila, aš suprantu, kad negyvenam už ačiū, bet kad 800, paskui 550 yra nedidelė nuoma tai nzn. Nei ten butas su židiniu,  nei superiniu remontu, nei šių metų baldais, tai nereikia šokt aukščiau bambos ir tikėtis nuomot už 1000lt  smile.gif O čia šiaip iš vis klausė ar apsimoka tvarkyt ir nuomot, aš atsakiau, savo pavyzdžiu, kad apsimoka.

na ar apsimoka - platesnis klausimas: apskaiciavome: "pelnas" 3000/metus. tarkime imama paskola bustui. vidutiniskai 25 metams. paskaiciuokime, ar toki busta kuriame Jus gyvenate t.y. tokios bukles gyvenamaji nama - imanoma butu isigyti uz 3000x25 metai. t.y. 75 000. Imanoma? taip/ne? na va ir atsakymas i klausima "apsimoka/neapsimoka". Manau cia daugiau nuoma is to - kad jau yra toks namas, nesinori dalinti ir etc. tukstanciai varianty, kaip va kad ir auksciau caca minetas. Ne visuomet nuoma verslas. ir sakyti, kad seiminkams ir jusu "super pelnas" gaunasi, kad jie is jusu "turtus kraunasi" yra keista.

kitas dalykas - jusu issakytos pastabos yra suprantamos, emociskai man irgi butu jos nemalonios, bet cia jau bendravimo ypatumai. Mokejimo normaliai bendrauti truksta kai kada tiek nuomininkams, tiek nuomuotojams. Gal netycia ir Jus esate pasakusi kokia jusu seiminkams keista fraze. sakysite ne? o is kur mums zinoti.
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2010 11 28, 21:18)
na ar apsimoka - platesnis klausimas: apskaiciavome: "pelnas" 3000/metus. tarkime imama paskola bustui. vidutiniskai 25 metams. paskaiciuokime, ar toki busta kuriame Jus gyvenate t.y. tokios bukles gyvenamaji nama - imanoma butu isigyti uz 3000x25 metai. t.y. 75 000. Imanoma? taip/ne? na va ir atsakymas i klausima "apsimoka/neapsimoka". Manau cia daugiau nuoma is to - kad jau yra toks namas, nesinori dalinti ir etc. tukstanciai varianty, kaip va kad ir auksciau  caca minetas. Ne visuomet nuoma verslas. ir sakyti, kad seiminkams ir jusu "super pelnas" gaunasi, kad jie is jusu "turtus kraunasi" yra keista.

kitas dalykas - jusu issakytos pastabos yra suprantamos, emociskai man irgi butu jos nemalonios, bet cia jau bendravimo ypatumai. Mokejimo normaliai bendrauti truksta kai kada tiek nuomininkams, tiek nuomuotojams. Gal netycia ir Jus esate pasakusi kokia jusu seiminkams keista fraze. sakysite ne? o is kur mums zinoti.

Na dar kartą perskaičiau savo komentarą ir neradau, ten, kad būtų parašyta, kad jie gauna "super pelną ar "turtus kraunasi" smile.gif Tik sakiau, kad į minusą jie tikrai neina, o tie keli šimtai tikrai nepamaišo. Tik va bėda tame, kad jie nori padaryt iš to verslą ir gaut mažiausiai 700 už šitą butą, nors jis, šiuo laiku, daugiau 500 tikrai nevertas, nes aš ant sienų ir grindų sudėtų valgyt nesidarau ir rūbų neplaunu, tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(In.and @ out,2010 11 28, 21:33)
Na dar kartą perskaičiau savo komentarą ir neradau, ten, kad būtų parašyta, kad jie gauna "super pelną ar "turtus kraunasi"  smile.gif Tik sakiau, kad į minusą jie tikrai neina, o tie keli šimtai tikrai nepamaišo. Tik va bėda tame, kad jie nori padaryt iš to verslą ir gaut mažiausiai 700 už šitą butą, nors jis, šiuo laiku, daugiau 500 tikrai nevertas, nes aš ant sienų ir grindų sudėtų valgyt nesidarau ir rūbų neplaunu, tiek  smile.gif

jei ju norima kaina neadekvati "prekei" tai ir nemokesite tu 700. Rasite kita buta - uz 700 ir verta 700, arba uz 500, kur ir nenores 700. Kame problemos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2010 11 28, 21:36)
jei ju norima kaina neadekvati "prekei" tai ir nemokesite tu 700. Rasite kita buta - uz 700 ir verta 700, arba uz 500, kur ir nenores 700. Kame problemos? smile.gif

Tai ir ieškomės smile.gif Ir tema buvo išvis ne apie tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(In.and @ out,2010 11 28, 21:33)
Tik va bėda tame, kad jie nori padaryt iš to verslą ir gaut mažiausiai 700 už šitą butą, nors jis, šiuo laiku, daugiau 500 tikrai nevertas,

Būsto vertė priklauso ne vien nuo remonto, o ir nuo vietos - skirtinguose rajonuose už tą pačią sumą galima išsinuomoti labai skirtingus variantus wink.gif Aišku, nežinant nei miesto, nei rajono sunku pasakyti, ar norima kaina adekvati - gal tikrai ne. Dar klausimas - jei nuomojatėir s dalį nuosavo namo, gal ir mokesčiai mažesni negu butuose su centriniu šilduymu g.gif , tai irgi gali kelti nuomos kainą..

Kartais peržvelgiu ieškančių išsinuomoti skelbimus, tai stebina kai kurių nurodytos "adekvačios" kainos doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 28 lapkričio 2010 - 21:03
QUOTE(flight @ 2010 11 28, 21:54)
Būsto vertė priklauso ne vien nuo remonto, o ir nuo vietos  - skirtinguose rajonuose už tą pačią sumą galima išsinuomoti labai skirtingus variantus wink.gif Aišku, nežinant  nei miesto, nei rajono  sunku pasakyti, ar norima kaina adekvati - gal tikrai ne. Dar klausimas - jei nuomojatėir s dalį nuosavo namo, gal ir mokesčiai mažesni negu butuose su centriniu šilduymu g.gif , tai irgi gali kelti nuomos kainą..

Kaunas, šančiai smile.gif Ne pats geriausias Kauno rajonas, bet ir ne blogiausias. Mokesčiai mažesni, vanduo šildomas dujomis, kūrena malkomis. Už spalį mokėjom už šildyma 100lt, tai kiek žinau panašiai mokėjo ir butuose, kiti mažiau net, kiti daugiau.
Čia aš viską sudedu ir rajoną, ir baldus, buitinę techniką, skalbimo mašiną, kuri plauna tik su šaltu vandeniu, jog nėra interneto ir kabelinės, vedėmes patys, ant savo vardų ir t.t. tai manau, kad kaina tikrai atitinka visa visumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(In.and @ out,2010 11 28, 22:06)
Kaunas, šančiai  smile.gif 

Aišku, maniau, gal Vilnius. Na, tada sėkmės geresnio varianto paieškose, tikiu, kad rasite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 11 28, 22:09)
Aišku, maniau, gal Vilnius. Na, tada sėkmės geresnio varianto paieškose, tikiu, kad rasite  4u.gif

Dėkui smile.gif
Atsakyti