QUOTE(Rute @ 2010 10 13, 11:51)
Išvis nesuprantu, kam tos agentūros reikalingos.. Man tai atrodo tik paprastas žmonių apiplėšinėjimas vidury baltos dienos. Juk kai ieškoma buto nuomai, perverčiami ineto skelbimai, pasidomima laikraščių skelbimais... Kodėl nuomotojai sutinka, kad tarpininkautų agentūros, man iki šiol mistika.
nes kiek esu girdejus, motyvuoja tuo, kad jums nereikes atrinkinet, mes jau sita darba daug metu dirbam, jums moket nieko nereikes, mes patys perfiltruosim nuomininka ir kitoki sh skiedzia, o yra ir tokiu, kurie sumoka nuomotojui, kokiu 50-100 litu, o ka, gerai, kai agenturos mokestis prasideda nuo 300 litu ir net 500 litu siekia.
Papildyta:
ai, dar gi yra ir tokiu aferistu, kaip numeriu peremejai, tiesiog numeri parduoda, kur bepaskambinsi, visi skelbimai per agentura, jei nori numerio turi sudaryt sutarti kelioms dienoms ir jie desifruoja numerius, gauni seimininko kontaktus dar gerai buna, kai nuomotojas net nezino, kad jo skelbimas tiesiog nukopintas, duotas agenturos telefonas, uzdetas agenturos mokestis ir butas taip nuomojamas patiems nuomotojams buna staigmena, kai suzino, akd tu is agenturos gavai nr.