Išvis nesuprantu, kam tos agentūros reikalingos.. Man tai atrodo tik paprastas žmonių apiplėšinėjimas vidury baltos dienos. Juk kai ieškoma buto nuomai, perverčiami ineto skelbimai, pasidomima laikraščių skelbimais... Kodėl nuomotojai sutinka, kad tarpininkautų agentūros, man iki šiol mistika. Skelbimą dėl nuomos, ir pats nuomotojas gali įdėti. Tarpininkas ką padaro - tai gal per daugiau tinklapių paplatina nuomojamo buto skelbimą. Bet kai ieškoma nuomotis, tai ieškoma ne viename skelbimų tinklapyje nuomotojų. Tiesą sakant, nematau tarpininko darbo šitoje vietoje - ne jis nuomininką suranda, bet nuomininkas ieško ir kreipiasi į jį (juk agentūra kai platina skelbimą, deda savo kontaktinį telefoną).
Kelios valandos darbo ir aš įdėsiu skelbimą į 3-4 populiariausius internetinius skelbimų portalus, nereikia čia jokių tarpininkų. Man asmeniškai daug maloniau tartis su buto savininku, o ne su tarpininku. Kažkoks absurdas kai skambini tartis dėl buto apžiūros, o tarpininko pirmas klausimas būna ar matėte, kad yra agentūros mokestis.
O šiaip, kas neskuba išsinuomoti ir turi truputį rezervinio laiko išsinuomoti būstui, mano patarimas būtų: dėkite į skelbimų portalus savo skelbimus, kad ieškote būsto nuomai, nurodydami norimą mokėti kainą skelbime. Greičiausiai, be tarpininkų surasite labai padorų ir neblogą variantą nuomai