Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas, naujokės skaitykit 1 psl.

gretusiu, sveikinimai dideliausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip norėčiau aš tavo pavyzdžiu pasekti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dar nesveikinkit, leksiu priduoti kraujuko - niekad gi nesu progesterono tyrus... Nenustebau, tiesa sakant, pamacius II - jau vakar vakare nujuciau, nes gulejau susiriestus kaip pries mm ax.gif Mane cia ta kelione slidineti subalamutino - atsarga gedos nedaro... Ir dar buvau nusprendus negadinti jei BT nepakils - pakilo....
Atsakyti
gretusiu, uoj koks ryskus vaiduoklis thumbup.gif wub.gif wub.gif sveikinu dar karteli drinks_cheers.gif wub.gif

Kažin kada galiu daryti NT, nes reikia zinoti man ar as kartais neprisizaidziau si ciklą, nes jei nesu nestuke.gif tada turiu kuo skubiau pasidaryti tyrimus ir konizacija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 07 sausio 2010 - 13:26
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 07, 13:46)

QUOTE(gretusiu @ 2010 01 07, 13:54)
Na as nezinau ar cia jau rezultatas, nors buciau nustebus jei butu I...  g.gif Vakar tokie kosmariski mm skausmai uzejo, kad gulejau susirietus ir ziurejau i lubas...

Iki birzelio KT daug metu, po to du ciklai su mm, nuo rugsejo du ciklas be O, mm tik po Duphastono, hormonu tyrimai, UG, VK, stimuliacija - ir pirmas ciklas  ax.gif

clap_1.gif yahoo.gif yahoo.gif super vaizdelis ir naujienos, tik stiprekit, augit sveikuciai wub.gif o po apziuros uzsuk pranesti naujienu, o gal ir virusiuka pameteti koki ax.gif
ech na gal prades daugeti nestuke.gif , nes kazkaip tyla cia pas mus buvo...
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 07, 13:46)

Super vaiduokliukas thumbup.gif
kaip smagu, kad tau pagaliau stebuklelis ivyko 4u.gif wub.gif
Atsakyti
gretusiu sveikinimai pamačius II wub.gif
Aš irgi šiandien NT dariau, bet gaila neigiamą atsakymą gavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neziniuxe @ 2010 01 07, 14:14)
gretusiu sveikinimai pamačius II  wub.gif
Aš irgi šiandien NT dariau, bet gaila neigiamą atsakymą gavau  unsure.gif

console.gif
Atsakyti
GRETUSIU koks grazus vaiduokliukas toki pamacius is laimes isproteciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2010 01 07, 14:20)
GRETUSIU koks grazus vaiduokliukas toki pamacius is laimes isproteciau bigsmile.gif

drinks_cheers.gif man panasiai butu
Atsakyti
Gretusiu sveikinimai dideliausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gretusiu, tai gerai, dar nesveikinu tada, laukiam 100% patvirtinimo smile.gif

Aciu, mergaites, uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Buvau pabėgusi trumpam. Sveikinu naujas nėštukes 4u.gif O kitom linkiu kuo greičiau sulaukti savų tigriukų mirksiukas.gif

Keliu savo grafikiuką, nes nelabai suprantu kas man šiandien vykstas g.gif
Grafikas
Praeitą ciklą antra fazė buvo 13d. užpraeitą 10d., tai vat kyla klausimukas, ar man čia jau mm atkeliauja ar kokia tai implantacija vyksta g.gif Kaip jūs manote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 07 sausio 2010 - 14:02