Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas, naujokės skaitykit 1 psl.

daivukas console.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif kaip ir žadėjau, kai tik gydytoja patvirtins, kad su mano nestuke.gif viskas ok atbėgsiu pas Jus su stipriais, tvirtais virusiukais, taip, kad griebkit visos, užteks, padalinsiu dar smile.gif laikau už jus visas kumštukus wub.gif

2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugar Free @ 2010 01 06, 20:43)
Sveikos merginos smile.gif kaip ir žadėjau, kai tik gydytoja patvirtins, kad su mano  nestuke.gif  viskas ok atbėgsiu pas Jus su stipriais, tvirtais virusiukais, taip, kad griebkit visos, užteks, padalinsiu dar smile.gif laikau už jus visas kumštukus  wub.gif

2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Sveikinu tave ir dziaugiuosi,kad pas tave viskas gerai,ir imu virusiuka,o gal du iskart wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2010 01 06, 21:39)
labas vakarelis, pas mane jau atsivilko mm,ir vel viskas is naujo verysad.gif

4u.gif

QUOTE(Sugar Free @ 2010 01 06, 21:43)
Sveikos merginos smile.gif kaip ir žadėjau, kai tik gydytoja patvirtins, kad su mano  nestuke.gif  viskas ok atbėgsiu pas Jus su stipriais, tvirtais virusiukais, taip, kad griebkit visos, užteks, padalinsiu dar smile.gif laikau už jus visas kumštukus  wub.gif

2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  :

wub.gif bigsmile.gif ciumpu, kiek jau jums savaiteliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2010 01 06, 20:39)
labas vakarelis, pas mane jau atsivilko mm,ir vel viskas is naujo verysad.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 01 06, 18:51)
Virš kalendoriaus spausk Tickers -> Customize your charting ticker -> Next -> Next -> Next -> Next ir paskutiniam lange rasi po mygtuku Done tą laukelį bbCode mirksiukas.gif Nukopink į notepad, padaryk kad būtų viena eilutė ir tada nukopink į parašą SM

Aciu sirdingai aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 07 sausio 2010 - 01:25
Daivuk 4u.gif

QUOTE(Sugar Free @ 2010 01 06, 15:43)

2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Imu imu biggrin.gif bigsmile.gif Visus imu!
Atsakyti
QUOTE(Sugar Free @ 2010 01 06, 21:43)

Dėkui dėkui, sveikinimai dideliausi... Ale neturiu jėgų čiupt, tad jei koks tyliai atliks, tai švelniai švelniai priglausiu...
Žiauriai trūksta miego, ėda rėmuo,pučia pilvą, krečia šaltis, visiškai neturiu nuotaikos ir tuo labiau jėgų... Kelinta diena su tempa vaikštau... BT laikosi kol kas...
http://www.fertility...com/home/2aa736
Atsakyti
Labas rytas. Alvyda laikykis, tegul BT nekrenta, o tu neisisirk 4u.gif
o as vakar labai ryskiai jauciau O, jau taip diege sonelius, kad oj oj ir BT smuko zemyn, apsigalvojo, nenori kilt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2010 01 07, 01:15)
Dėkui dėkui, sveikinimai dideliausi... Ale neturiu jėgų čiupt, tad jei koks tyliai atliks, tai švelniai švelniai priglausiu...
Žiauriai trūksta miego, ėda rėmuo,pučia pilvą, krečia šaltis, visiškai neturiu nuotaikos ir tuo labiau jėgų... Kelinta diena su tempa vaikštau... BT laikosi kol kas...
http://www.fertility...com/home/2aa736

Nesirk! Tik man idomu, kaip tu turi karscio, o BT nekinta g.gif

QUOTE(Garbane26 @ 2010 01 07, 02:03)
Labas rytas. Alvyda laikykis, tegul BT nekrenta, o tu neisisirk 4u.gif
o as vakar labai ryskiai jauciau O, jau taip diege sonelius, kad oj oj ir BT smuko zemyn, apsigalvojo, nenori kilt ax.gif

Tuoj pakils bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2010 01 07, 08:15)
Nesirk! Tik man idomu, kaip tu turi karscio, o BT nekinta g.gif
Tuoj pakils bigsmile.gif  4u.gif

o va taip paprastai. Tempa sukyla po pietų į pavakarę iki 37,3-37,5. O ryte būna normali. Tik va šaltkrėtis nepraeina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alvyda: 07 sausio 2010 - 08:34
Labas rytas, mergaites, prisiduodu su savo naujuoju BT http://www.babyplan.ru/profile/60361

QUOTE(Sugar Free @ 2010 01 06, 22:43)

imu imu butinai ax.gif kaip smagu, kad jums viskas tvarkoj, o tikrai kelinta savaitele turit dabar/
Atsakyti