Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas, naujokės skaitykit 1 psl.

QUOTE(vaidalina @ 2009 12 29, 14:02)
Na to tyrimo ir reikejo istirti man gava, del nuolatiniu baisiu galvos skausmu iki pykinimo..  unsure.gif
kiek skaiciau tai sis tyrimas yra vietiskas i i kitas kuno dalis neplinta..
skambinti neturiu kam, nes tik ryt bandysiu pas nauja gine eiti ir konsultuotis, tai ir issiaiskinsiu  unsure.gif

Vat aš irgi esu skaičiusi kažkada kad rentgeno spinduliai kur nukreipti, ten ir nueina, o po visą organizmą nepasiskirsto, bet velnias žino kiek čia tiesos g.gif
Atsakyti
Laba diena.

Su praėjusiomis ir artėjančia švente
user posted image , kad svajonės išsipildytų 4u.gif
Atsakyti
Saujora, pasirodo liniuoteje neina paziureti tavo BT doh.gif
Atsakyti
Na ryt po pietu keliausiu pas gine konsultacijai ir apziurai.. kai griziu, papasakosiu kas pas mane gero ar ne 4u.gif
Atsakyti
laba diena mergytes 4u.gif jei priimsit noreciu jungtis prie jusu burelio. vis skaitinedavau ka jus rasot o dabar sugalvojau prisijungt prie jusu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neziniuxe @ 2009 12 29, 15:31)
Vat aš irgi esu skaičiusi kažkada kad rentgeno spinduliai kur nukreipti, ten ir nueina, o po visą organizmą nepasiskirsto, bet velnias žino kiek čia tiesos  g.gif

Na as skaiciau gydytoju komentarus apie rentgeno spindulius, bet rytoj dar butinai apsiklausiu gines, ka man daryt su siuo ciklu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantida @ 2009 12 29, 15:40)
laba diena mergytes  4u.gif jei priimsit noreciu jungtis prie jusu burelio. vis skaitinedavau ka jus rasot o dabar sugalvojau prisijungt prie jusu  blush2.gif

Sveika, aišku junkis smile.gif Kiek laiko jau planuojat?
P.S. tavo parašas labai didelis, gali moderatorės prisikabinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 12 29, 14:48)
Sveika, aišku junkis smile.gif Kiek laiko jau planuojat?

planuojam nuo rugpjucio 2009 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 12 29, 16:48)

Tai ir as galiu i kaili gaut rolleyes.gif
Atsakyti
jolantida, tu gal šį ciklą sirgai, kad tokia tavo BT temperatūra?
ir pritariu bum per ilgas parašas
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 12 29, 14:52)
jolantida, tu gal šį ciklą sirgai, kad tokia tavo BT temperatūra?
ir pritariu bum per ilgas parašas

nu buvo sloga bet kuno tempa buvo normali kur jau buvo auksta tai ne nezymejau g.gif .
o del parasiuko tai ka as zinau maciau ir didesniu blush2.gif
bet galiu ir nuimt ka nors smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantida: 29 gruodžio 2009 - 16:00
QUOTE(Rastika @ 2009 12 29, 16:26)
Saujora, pasirodo liniuoteje neina paziureti tavo BT doh.gif

Taip,nelabai ką rodyt ir turiu.
Aną ciklą beveik nematavau, nes visa šeima sirgom, tai ryte pirmiausia puldavau sūnui matuot temp. paskui vyrui, o kai man atlikdavo termometras, tai jau tik į pažastį keliaudavo lotuliukas.gif
o šis ciklas irgi. nei šioks , nei toks. blush2.gif Per tas šventes ilgiau miegam, tai ir BT lieka nematuota doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidalina @ 2009 12 29, 16:50)
Tai ir as galiu i kaili gaut  rolleyes.gif

QUOTE(jolantida @ 2009 12 29, 16:56)
nu buvo sloga bet kuno tempa buvo normali kur jau buvo auksta tai ne nezymejau g.gif .
o del parasiuko tai ka as zinau maciau ir didesniu blush2.gif
bet galiu ir nuimt ka nors  smile.gif

12. Asmeninis parašas. Dalyvio parašas – vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai; mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/paveiksliukui (maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių); arba 1-2 skaitliukams/liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan.
Atsakyti