gretusiu, man kažko neparodo tavo BT

QUOTE(Rastika @ 2009 12 29, 11:05)
vaidalina, [color=yellow]tai tau užteko 3 mėn. po abrazijos,
Noro fiziskai jau buvo sulaukus pirmuju mm, bet moraliskai reikejo pribresti.. dar ir dabar sirdi tas ivykis drasko.. bet jei teigiamai nenusiteiksiu ir nebandysiu vel, gi nieko nebus

o tau tikiuosi neprailgs tie puse metu ir galesi planuotis jau sveika toliau

eisiu ir as pasitirti, gal ekoskopu apziures ar man ten viskas tvarkoj

vaidalina, butinai pasitikrink

Sveikos, dabar jau galima ir pliurpti 
Vajei, tai tikrai reikia greitai operuoti, nekaip tos stadijos skamba
Duoda 10-15 proc šansų
Jo, su MB spermiukais bandom, dar pakankamai geri IUI, jei nepavyks visviena bandysim kad ir IVF, kaip sakant iki paskutinio šanso išnaudot reik..
Nes bijoma kad pakenks vaisiui vaistai
Pavarėt
Panašu kad visgi ovuliavai
Nu jau grožis
Šiandie mėmėm nė pro kur
Ryt laukiam tavęs su II, be jokių atsikalbinėjimų
Beje, babyplan atsigavo

QUOTE(Rastika @ 2009 12 28, 21:09)
bum, antro laipsnio yra neaisku kokiu greiciu vystosi, po trecio lapsnio pereina i pirmos stadijos vezi..., dziauguosi kad laiku pastebejom
bet kol gydysiosi liepsiu ir SB issitirti, nes daugiau nei pusmeti planavom ir nieko cia tik du mėn. paskutiniai tokie apleisti...
Brangi operacija, bet ar yra garantija kad po pirmo karto pavyks
?
bum aš ten paskaičiau ir pažiūrėjau statistikas kurias padariai, matau kad l. daug darbo įdėjai... tik gal durną klausimą užduosiu ar tavo vyro spermą bus?

Brangi operacija, bet ar yra garantija kad po pirmo karto pavyks

bum aš ten paskaičiau ir pažiūrėjau statistikas kurias padariai, matau kad l. daug darbo įdėjai... tik gal durną klausimą užduosiu ar tavo vyro spermą bus?
Vajei, tai tikrai reikia greitai operuoti, nekaip tos stadijos skamba

Duoda 10-15 proc šansų

Jo, su MB spermiukais bandom, dar pakankamai geri IUI, jei nepavyks visviena bandysim kad ir IVF, kaip sakant iki paskutinio šanso išnaudot reik..

QUOTE(Hip @ 2009 12 29, 01:09)
As gal durna klausima uzduosiu, bet kodel negalima planuoti geriant antibiotikus?
Nu ir kaip manai, nubudau kai MB grizo is darbo ir atlikom ND 3 ryto
Nu ir kaip manai, nubudau kai MB grizo is darbo ir atlikom ND 3 ryto
Nes bijoma kad pakenks vaisiui vaistai

Pavarėt

QUOTE(gretusiu @ 2009 12 29, 07:36)
Jei "nukritau" mes vadinam -0,2 laipsnio, o "pakritau" -0,1, tai as ne "pakilau", o "kilstelejau" - ale vis tiek smagu... Cia kaip ir su svorio kritimu - kad ir -1kg, ale vis i nauda
GRAFIKAS
GRAFIKAS

QUOTE(RenataJ. @ 2009 12 29, 08:43)
Oj siandien taip pramiegojau, kad ir NT nespejau pasidaryti o gal ir i gera, gal siandien parsivilks memes, ech kaip nesinoretu
Garbanyte, o jus gal jau si cikla planuosit? sakiai po nauju
Garbanyte, o jus gal jau si cikla planuosit? sakiai po nauju
Nu jau grožis

QUOTE(valiusiuke @ 2009 12 29, 10:06)
O man kaip visada trukt už vadžių ir vėl iš pradžių

Beje, babyplan atsigavo

QUOTE(Rastika @ 2009 12 28, 15:57)

QUOTE(valiusiuke @ 2009 12 29, 10:06)

QUOTE(Rastika @ 2009 12 29, 10:14)
Man lyg rodo

QUOTE(bum @ 2009 12 29, 10:26)

bum, primink kada jums IUI žinau kad rašei bet pamiršau
nu linkiu begalinės didelės sėkmės

QUOTE(Rastika @ 2009 12 29, 10:38)
bum, primink kada jums IUI žinau kad rašei bet pamiršau
nu linkiu begalinės didelės sėkmės 

sveikos ir as jau cia
HIP kaip kazkas rase tai taip bijioma kad stiprus antibijiotikai pakenks beto organiszmas bus nusilpes plius juos gersiu del moterisku dalyku o ne gripo taipat gers MB o jio spermiukai ne patys geriausi taigi dar labiau nusilps taigi reikes juos atstatineti naz odziu....
tikiuosi kad greit issikapstysim is visko siandien einu pas gine tai suzinosiu tiksliai kas cia pas mane ir kas man daresi praeita cikla

HIP kaip kazkas rase tai taip bijioma kad stiprus antibijiotikai pakenks beto organiszmas bus nusilpes plius juos gersiu del moterisku dalyku o ne gripo taipat gers MB o jio spermiukai ne patys geriausi taigi dar labiau nusilps taigi reikes juos atstatineti naz odziu....
tikiuosi kad greit issikapstysim is visko siandien einu pas gine tai suzinosiu tiksliai kas cia pas mane ir kas man daresi praeita cikla
QUOTE(zylute81 @ 2009 12 29, 12:41)
sveikos ir as jau cia

sveikatytes jums abiems kuo geriausios.
zylute81, o kas rtau buvo aną ciklą
nes cia aną mėn. beveik nesilankiau, BT grafikėlis mačiau lyg ir normaliai