Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas, naujokės skaitykit 1 psl.

gretusiu, man kažko neparodo tavo BT doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 12 29, 11:05)
vaidalina, [color=yellow]tai tau užteko 3 mėn. po abrazijos,

Noro fiziskai jau buvo sulaukus pirmuju mm, bet moraliskai reikejo pribresti.. dar ir dabar sirdi tas ivykis drasko.. bet jei teigiamai nenusiteiksiu ir nebandysiu vel, gi nieko nebus ax.gif
o tau tikiuosi neprailgs tie puse metu ir galesi planuotis jau sveika toliau 4u.gif wub.gif
eisiu ir as pasitirti, gal ekoskopu apziures ar man ten viskas tvarkoj unsure.gif
Atsakyti
vaidalina, butinai pasitikrink wub.gif
Atsakyti
Sveikos, dabar jau galima ir pliurpti biggrin.gif
QUOTE(Rastika @ 2009 12 28, 21:09)
bum, antro laipsnio yra neaisku kokiu greiciu vystosi, po trecio lapsnio pereina i pirmos stadijos vezi..., dziauguosi kad laiku pastebejom mirksiukas.gif  bet kol gydysiosi liepsiu ir SB issitirti, nes daugiau nei pusmeti planavom ir nieko cia tik du mėn. paskutiniai tokie apleisti...

Brangi operacija, bet ar yra garantija kad po pirmo karto pavyks g.gif ?

bum aš ten paskaičiau ir pažiūrėjau statistikas kurias padariai, matau kad l. daug darbo įdėjai... tik gal durną klausimą užduosiu ar tavo vyro spermą bus?

Vajei, tai tikrai reikia greitai operuoti, nekaip tos stadijos skamba unsure.gif

Duoda 10-15 proc šansų biggrin.gif

Jo, su MB spermiukais bandom, dar pakankamai geri IUI, jei nepavyks visviena bandysim kad ir IVF, kaip sakant iki paskutinio šanso išnaudot reik.. ax.gif

QUOTE(Hip @ 2009 12 29, 01:09)
As gal durna klausima uzduosiu, bet kodel negalima planuoti geriant antibiotikus? 

Nu ir kaip manai, nubudau kai MB grizo is darbo ir atlikom ND 3 ryto 

Nes bijoma kad pakenks vaisiui vaistai ax.gif

Pavarėt thumbup.gif

QUOTE(gretusiu @ 2009 12 29, 07:36)
Jei "nukritau" mes vadinam -0,2 laipsnio, o "pakritau" -0,1, tai as ne "pakilau", o "kilstelejau" - ale vis tiek smagu... Cia kaip ir su svorio kritimu - kad ir -1kg, ale vis i nauda 
GRAFIKAS

Panašu kad visgi ovuliavai biggrin.gif

QUOTE(RenataJ. @ 2009 12 29, 08:43)
Oj siandien taip pramiegojau, kad ir NT nespejau pasidaryti  o gal ir i gera, gal siandien parsivilks memes, ech kaip nesinoretu

Garbanyte, o jus gal jau si cikla planuosit? sakiai po nauju

Nu jau grožis bigsmile.gif Šiandie mėmėm nė pro kur biggrin.gif Ryt laukiam tavęs su II, be jokių atsikalbinėjimų cool.gif

QUOTE(valiusiuke @ 2009 12 29, 10:06)
O man kaip visada trukt už vadžių ir vėl iš pradžių 

4u.gif

Beje, babyplan atsigavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 12 28, 15:57)
gimdos kaklelio  ir ats. blogi verysad.gif  bet pasidarysiu operacija....

console.gif Sėkmingos operacijos 4u.gif

QUOTE(valiusiuke @ 2009 12 29, 10:06)
Labas rytas  4u.gif  O man kaip visada trukt už vadžių ir vėl iš pradžių  doh.gif

console.gif Linkiu šį ciklą negražaus, bet su laiminga pabaiga grafikėlio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 12 29, 10:14)
gretusiu, man kažko neparodo tavo BT doh.gif

Man lyg rodo g.gif
QUOTE(bum @ 2009 12 29, 10:26)
Panašu kad visgi ovuliavai biggrin.gif

mastau.gif
Atsakyti
bum, primink kada jums IUI žinau kad rašei bet pamiršau doh.gif nu linkiu begalinės didelės sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 12 29, 10:38)
bum, primink kada jums IUI žinau kad rašei bet pamiršau doh.gif  nu linkiu begalinės didelės sėkmės mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 12 29, 10:38)
bum,  linkiu begalinės didelės sėkmės mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule danguje: 29 gruodžio 2009 - 10:58
sveikos ir as jau cia rolleyes.gif

HIP kaip kazkas rase tai taip bijioma kad stiprus antibijiotikai pakenks beto organiszmas bus nusilpes plius juos gersiu del moterisku dalyku o ne gripo taipat gers MB o jio spermiukai ne patys geriausi taigi dar labiau nusilps taigi reikes juos atstatineti naz odziu....

tikiuosi kad greit issikapstysim is visko siandien einu pas gine tai suzinosiu tiksliai kas cia pas mane ir kas man daresi praeita cikla
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 12 29, 12:41)
sveikos ir as jau cia rolleyes.gif

HIP kaip kazkas rase tai taip bijioma kad stiprus antibijiotikai pakenks beto organiszmas bus nusilpes plius juos gersiu del moterisku dalyku o ne gripo taipat gers MB o jio spermiukai ne patys geriausi taigi dar labiau nusilps taigi reikes juos atstatineti naz odziu....

tikiuosi kad greit issikapstysim is visko siandien einu pas gine tai suzinosiu tiksliai kas cia pas mane ir kas man daresi praeita cikla

sveikatytes jums abiems kuo geriausios.
Atsakyti
zylute81, o kas rtau buvo aną ciklą blush2.gif nes cia aną mėn. beveik nesilankiau, BT grafikėlis mačiau lyg ir normaliai g.gif
Atsakyti