Įkraunama...
Įkraunama...

Pranašingi sapnai

viena diena prigulus prisnudau ir susapnavau ežiukus , didesni ropojo o maziukai buvo negyvi. na ir ka tai galetu reiksti ?
kiek zinau sapnuoti sapnai vakare, nakty, paryciuj ar diena skirtingai pildosi ar reiskia. gal kas galetu parasyt jei zino. aciu :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spurgiukeee: 19 birželio 2007 - 23:49
QUOTE(spurgiukeee @ 2007 06 20, 00:46)
kiek zinau sapnuoti sapnai vakare, nakty, paryciuj ar diena skirtingai pildosi ar reiskia. gal kas galetu parasyt jei zino. aciu smile.gif

kazkada skaiciau stepono laberzo knygoje, kad miegas turi cikliskas fazes, kurios kartojasi per nakti. buvo parasyta kiek trunka kiekviena faze ir kurioje fazeje sapnuojama. kaip tai susieti su sapnu issipildymu, ir ar aplamai sapnai kazka reiskia, neisivaizduoju.
Atsakyti
Prieš tris dienas sapnavau draugę, kad guli ligoninėje. O vakar skambina , kad darėsi tyrimus-blogi, reikės daryti nedidelę operciją doh.gif
Apie brolį jei ką susapnuoju, tai žinau kad kelių dienų bėgyje galiu laukt svečiuose jį ar ką iš šeimos.

Mano mama, būdama nėščia su manimi, bet dar nežinojo, sapnuoja, kad eina dideliais tuščiais cechais, kur ant sienų žydrai prirašyta visur "Nežudyk manęs". Tada jai gydytojai sakė, kad gimdoj auglys ir reikia operuoti.Jau buvo paskirta operacija. Tik senas daktarėlis nustatė nėštumą. Tada mama išsaugojo mane, nors gydytojai grasino mirtimi, jei nedarys aborto...
Atsakyti
o aš trečiadienį vėl sapnavau pinigų sapną. darbe pasakiau, kad tikrai penktadienį vakare bus avansai, nes po to sapno visada būva. o dar tabeliai nebuvo nuvežti, taigi nieks manimi netikėjo. ir ką? avansai buvo penktadienį po pietų didis.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2007 06 23, 14:18)
Mano mama, būdama nėščia su manimi, bet dar nežinojo, sapnuoja, kad eina dideliais tuščiais cechais, kur ant sienų žydrai prirašyta visur "Nežudyk manęs". Tada jai gydytojai sakė, kad gimdoj auglys ir reikia operuoti.Jau buvo paskirta operacija. Tik senas daktarėlis nustatė nėštumą. Tada mama išsaugojo mane, nors gydytojai grasino mirtimi, jei nedarys aborto...

oho.. sitas toks net sukreciantis..
Atsakyti
Na o as karta sapnavau,kad saukiau savo drauge,ji buvo tolokai nuo manes,o kad saukiau ja kad saukiau biggrin.gif atsikelus pasiziurejau sapnininke kad galetu reiksti saukimas,tai buvo parasyta kad arteja liga blush2.gif ir istikruju po kokios savaites susirgau angina schmoll.gif
Dar seniau,atsimenu buvau mazike dar,girdejau sapne kad mane prosenele saukia vardu,po to prabudau nakty nes kazkas skambino i telefona laidini,mano senelis atsiliepe ir jam jo brolis pasake jog mano prosenele mire schmoll.gif
Atsakyti
As kai sapnuoju vandeni-blogai.Kuo vanduo nesvaresnis ,tuo blogiau.Man tai susije su kokia liga.Dar jei braidau ,maudausi,tai negerai.Kai sapnuoju toki sapna,tai jau po sav. zinau ar issipilde.
Atsakyti
aš dar sapne sužinojau,kad močiutė mirė...tai buvo pries 3 metus,bet puikiai atsimenu...
sapnuoju,kad mano močiutė lekia basa, su tokia lengva,perregima medžiaga susijuojus per nupjatas ražienas-ir taip lengvai bėga,kaip balerina (na,močiutė buvo stamboka, prieš mitrį jau beveik nevaikščiojo),o per tas pietas taip lekia,tokia lengva...sakau jai-ar tau kojų nebado? o jinai tik atsisuka,nusišypso ir toliau lekia....kažkur į tolį...
atsibudau r tokia mintis-mirė...ryte paskambimo mama-sako "močiutė mirė"...
Atsakyti
Man pildosi kai kas. Jei sapnuoju maza vaika (arba tfu tfu tfu kelis mazus) - zinau, kad laukia nemalonumai: darbe arba sirgs vaikai. Tas sapnas man pildosi 100 proc.
Atsakyti
jau kelinta nakti sapnuoju mazus vaikus. viena nakti mergyte kita berniuka, jie buna labai sergantys, o as juos slaugau, globoju, ka tai galetu reiksti?
sako kad mazus vaikus sapnuoti reiskia nelaimes, o cia dar sergantys tai man isvis baisu daros doh.gif kad kokios baisios nelaimes manes laukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyte_jon @ 2007 07 27, 21:49)
Man pildosi kai kas. Jei sapnuoju maza vaika (arba tfu tfu tfu kelis mazus) - zinau, kad laukia nemalonumai: darbe arba sirgs vaikai. Tas sapnas man pildosi 100 proc.

O man vaikus sapnuoti, tai reiškia susipykimą su vyru.. doh.gif Kartais tai nutinka net tą pačią dieną..., vėliausiai, po poros dienų doh.gif Retai kada pavyksta išvengti nemalonumų po tokių sapnų verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonkė: 03 rugpjūčio 2007 - 22:32
as papasakoksiu savo istorija.

sapnus pradejau sapnuoti mazdaug nuo 15m, kaip tik tuo metu kai pradejau saves klausti kas bus su mano ateitim... kokia as busiu koki vyra turesiu, kiek vaiku turesiu ir panasiai... taigi visuomet saves klausdavau sito...
Pirmasis mano reiksmingas sapnas buvo labai trumpas bet labai reiksmingas. Su sapnavau vaikino portreta, mazdaug po savaites sutikau ta vaikina ir ji isimylejau, taciau
buvau jam per jauna ir mes kuri laika draugave isiskyrem...
Veliau sutikau savo vyra..pirma karta jam pazvegus i akis sau pasakiau, kad sitas zmogus bus mano vyras... ir po triju metu draugystes mes susituokem is meiles...
o po metu pradejom svajoti apie vaikus..
Viena nakti susapnavau kad esu nescia, taigo po savaites suzinojau kad laukiuosi...
besilaukiant mano sapnai paryskejo pradejau sapnuoti dazniau... viena karta susapnavau
kad man gime berniukas, kita karta sapnavau kad gime mergaite bet mano vyro veidu.
Dar nescia sapnuodavau kapinese iskasta duobe joje gulincius kaulus o tarp to sapno dar iskilo nei is sio nei is to kazkoks grazios architekturos namas toks geltonas ryskus....
Bet deja mano visi sapnai issipilde... pagimdziau grazu berniuka kuciu ryta...
po menesio laiko mire mano mociute ji buvo man kaip mama...n ja palaidojo salia jos vyro kuris jau mires 18 metu.. vaziuodami i jos laidotuves su vyru pasiklydome vilniaus senamiestyje ir besileidziant nuo kalniuko isvydau ta regeta nama sapne... labai issigandau pradejau klykti... nuo to laiko pradejau tiketi sapnais beje mociutes laidotuvems panaudojau per musu vestuves sutrypta juoda kaspina. bijau ka nors susapnuoti nes viskas issipildydavo, mano sapnais patikejo ir vyras.. todel man sakydavo jei kada nors susapnuosi mane pasakyk...bet savo vyro nesapnuodavau niekada. mazdaug pries pora menesiu susapnavau kad nesuosi didziuli glebi pinigu
mums ju is tiesu labai reikejo nes neturejome savo busto.. taciau sapne as tuos pinigus pameciau... paziurejus i reiksmes pamaciau, kad sis sapnas reiskia didelius vargus taciau mums su vyru pradejo sektis ir net nesupratau kokie tie dideli vargai gali manes laukti juk taip viskas gerai...si sapna sapnavau keleta kartu... po savaites zuvo mano vyras laidojau ji per musu vestuviu treciasias metines... dabar likau su maziuku vaiku be normalaus isilavinimo tevu namuose...kaip jauciuosi nenoriu net pasakoti nes praejo dar mazai laiko norejau tik papasakoti kad sioj zemeje yra tikrai tokiu zmoniu kuriems sapnai visada issipildo.. beje vakar vel susapnavau kad nuo namo stogo nusizude mano mama...
ziauriai del jos bijau ir nezinau ko dabar laukti is sio sapno.... aplamai bijau ka nors susapnuoti...nesuprantu tokiu zmoniu kurie eina pas burejas ir nori suzinoti apie savo ateiti jos geriau nezinoti, nebent jei imanoma pakeistilikima...
Atsakyti