Įkraunama...
Įkraunama...

Pranašingi sapnai

QUOTE(VėjoVaikas @ 2016 01 31, 19:38)
manau zmones tiek pat ,kiek ir jus, domisi sapnu ir jo reiksme, kaip kad horoskopa perskaito dienrasty, bet ji po 10 min pamirsta ir juo gyvenime nesivadovauja ( nors as asmeniskai sapnu pasitikeciau labiau nei horoskopu biggrin.gif ).
o koks cia tas kitas sapnu variantas, apie kuri bijoma kalbeti ? ir kodel bijoma?

Nes tas variantas daugiau dirbtinis budas biggrin.gif Medituojant, vizualizuojant ir telepatiskai 4u.gif bet miegantiems pateikiamas kaipo sapnas irgi ax.gif Tiktu apipavidalinimas ir Samoningas sapnavimas, tik aprasomas variantas gana graziai, minusu kazkodel bijoma rasyti 4u.gif Kodel bijoma, as nezinau, bet niekas apie tai neraso.
Del sito varianto Monteverte ir pripaiso ligas biggrin.gif
As ant jos nepykstu, nes jos nezinojimas bent irodo kad ji tuo nepraktikuoja 4u.gif
Jie ne truputelio nepranasiski, taigi sioje temoje ir nera apie ka daugiau rasyti . As ir horoskopais netikiu , burtais taipogi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 02 01, 01:02)
Nes tas variantas daugiau dirbtinis budas  biggrin.gif  Medituojant, vizualizuojant ir telepatiskai  4u.gif bet miegantiems pateikiamas kaipo sapnas irgi  ax.gif Tiktu apipavidalinimas ir Samoningas sapnavimas, tik aprasomas variantas gana graziai, minusu kazkodel bijoma rasyti  4u.gif Kodel bijoma, as nezinau, bet niekas apie tai neraso.
Del sito varianto Monteverte ir pripaiso ligas  biggrin.gif
As ant jos nepykstu, nes jos nezinojimas bent irodo kad ji tuo nepraktikuoja  4u.gif
Jie ne truputelio nepranasiski, taigi sioje temoje ir nera apie ka daugiau rasyti . As ir horoskopais netikiu , burtais taipogi  biggrin.gif

paisykit ir man liga, bet jeigu niekas apie tai neraso ir visi bijo kalbeti,is kur zinot, kad tai ne jsu vienos fantazija, o kazkoks visuotinis dalykas? esu domejusis samoningu sapnavimu, yra teke tokius sapnuoti, nors retai, bet tai nera telepatija.
kita zmogu savo sapnu gali paveikti nebent tuo, kad jam sapna papasakoji, jeigu anas jame dalyvavo, o sis patiki kazkokia jo reiksme. arba zmogus tau kazkuo istringa ir netrukus ji susapnuoji - ar galima vadinti,kad jis per sapna padare poveiki?
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2016 02 01, 00:16)
paisykit ir man liga, bet jeigu niekas apie tai neraso ir visi bijo kalbeti,is kur zinot, kad tai ne jsu vienos fantazija, o kazkoks visuotinis dalykas? esu domejusis samoningu sapnavimu, yra teke tokius sapnuoti, nors retai, bet tai nera telepatija.
kita zmogu savo sapnu gali paveikti nebent tuo, kad jam sapna papasakoji, jeigu anas jame dalyvavo, o sis patiki kazkokia jo reiksme. arba zmogus tau kazkuo istringa ir netrukus ji susapnuoji - ar galima vadinti,kad jis per sapna padare poveiki?

Tai nera taip paprasta, kaip graziai aprasyta g.gif Jusu aprasytas variantas yra normalaus sapno aprasymas. Normalu sapnuoti pazistamus zmones, nes jie yra jusu gyvenime biggrin.gif

Zmones sapnuojantys blogaja samoningu sapnu puse mato , jaucia, patiria tai labai realiai. Poveikis labai stiprus, ypac vaikams. ax.gif As anksciau tuo siek tiek domejausi, kai norejau rasti atsakymus, bet mazai apie tai galiu parasyti, nes to taipogi nepraktikuoju, bet esu sapnavusi taipogi. Tai ne jokia mistika, ateiviai, magija, burtai...telepatija tai daugiau sugebejimas siusti arba gauti informacija, per atstuma, sapnu budu taipogi.Zmones daznai sapnuojantys siuos sapnus daznai pasirenka savizudybes kelia unsure.gif nes nelabai kas gali jiems padeti g.gif Galbut todel mazai kas apie tai raso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 02 01, 01:45)
Tai nera taip paprasta, kaip graziai aprasyta  g.gif Jusu aprasytas variantas yra normalaus sapno aprasymas. Normalu sapnuoti pazistamus zmones, nes jie yra jusu gyvenime  biggrin.gif

Zmones sapnuojantys blogaja samoningu sapnu puse mato , jaucia, patiria tai labai realiai. Poveikis labai stiprus, ypac vaikams.  ax.gif As anksciau tuo siek tiek domejausi, kai norejau rasti atsakymus, bet mazai apie tai galiu parasyti, nes to taipogi nepraktikuoju, bet esu sapnavusi taipogi. Tai ne jokia mistika, ateiviai, magija, burtai...telepatija tai daugiau sugebejimas siusti arba gauti informacija, per atstuma, sapnu budu taipogi.Zmones daznai sapnuojantys siuos sapnus daznai pasirenka savizudybes kelia  unsure.gif nes nelabai kas gali jiems padeti  g.gif Galbut todel mazai kas apie tai raso  g.gif

taip, as aprasiau paprasta sapna.
samoninga sapna reiskia suvokimas, kad sapnuoji ir galimybe itakoti sapno eiga. turejau galimybes asmeniskai pabendrauti su dr, kurio tyrimu sritis sapnai, samoningi irgi, galeciau daugiau papasakot, ne tik pasakyt, kad zmones nieko neraso ir netiria, bet "as zinau" smile.gif beje, zmones raso, visam pasauly.
o kokia ta blogoji samoningo sapno puse? kuo tai skiriasi nuo paprasto tikrovisko kosmaro?
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2016 02 01, 00:51)
taip, as aprasiau paprasta sapna.
samoninga sapna reiskia suvokimas, kad sapnuoji ir galimybe itakoti sapno eiga. turejau galimybes asmeniskai pabendrauti su dr, kurio tyrimu sritis sapnai, samoningi irgi, galeciau daugiau papasakot, ne tik pasakyt, kad zmones nieko neraso ir netiria, bet "as zinau" smile.gif  beje, zmones raso, visam pasauly.
o kokia ta blogoji samoningo sapno puse? kuo tai skiriasi nuo paprasto tikrovisko kosmaro?

Kad tai daug tikroviskesnis kosmaras , vaikams gali atrodyti, kad tai vyksta is tikruju , o ne sapne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 02 01, 01:58)
Kad tai daug tikroviskesnis kosmaras , vaikams gali atrodyti, kad tai vyksta is tikruju , o ne sapne  ax.gif

kad vaikams atrodo, tai tikrai nerodo, kad tai samoningas sapnas ar kokia telepatija. jie ir is filmuku siaubunus laiko tikrais, o kur dar kaledu senelis, velyku bobute irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2016 02 01, 01:07)
kad vaikams atrodo, tai tikrai nerodo, kad tai samoningas sapnas ar kokia telepatija. jie ir is filmuku siaubunus laiko tikrais, o kur dar kaledu senelis, velyku bobute irnesakyk.gif

O is kur vaikams zinoti, kas tai telepatija, kas tai samoningas sapnavimas mirksiukas.gif Jei net daugybe suaugusiuju to nezino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 02 01, 02:11)
O is kur vaikams zinoti, kas tai telepatija, kas tai samoningas sapnavimas  mirksiukas.gif Jei net daugybe suaugusiuju to nezino  biggrin.gif

nuo to, kad vaikai zinos, kas ta telepatija ar samoningas sapnavimas, neprades nei sapnuot samoningai, nei telepatija kazkokia veikt.
, jei gerai pamenu, samoningus sapnus didziausia tikimybe sapnuoti jauname amziuje (paauglysteje ir iki mazdaug 25 metu), bet nebe tokiame, kada sapnas dar neatskiriamas nuo realybes.
Atsakyti
Sveikinuosi 4u.gif
Ilgą laiką buvau išmokusi ignoruoti sapnus, negalvoti apie juos ir iš tiesų gyvenau ramiai.
Tačiau dabar kuris laikas jaučiu kad sapnai pradėjo mane neraminti. Šiuo metu sirguliuoju, atrodo eilinis peršalimas gal, gal kiek užsitęsęs. Nežinau kas tai, vakar naktį sapnavau seniai pažįstamą vietovę, parką, tolumoje parkas lyg ir žaliuojantis, gal kiek nykus, tačiau labai aiškiai mačiau žolę, arti, aukšta, nulinkusi ir pageltusi, vėlgi, gal ne visiškai nudžiūvusi, tarpukuose matėsi truputis žalumos. Kažkas miglotai lyg su mokykla susiję.. Atsibudau užgulta širdim, ir tas sapnas man vis prieš akis. Gal pakomentuosite, ką manote? Ar tai kažkoks pranašas ar tiesiog dabartinė mano būsena.. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 01 vasario 2016 - 14:35
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 02 01, 00:02)
Nes tas variantas daugiau dirbtinis budas  biggrin.gif  Medituojant, vizualizuojant ir telepatiskai  4u.gif bet miegantiems pateikiamas kaipo sapnas irgi  ax.gif Tiktu apipavidalinimas ir Samoningas sapnavimas, tik aprasomas variantas gana graziai, minusu kazkodel bijoma rasyti  4u.gif Kodel bijoma, as nezinau, bet niekas apie tai neraso.
Del sito varianto Monteverte ir pripaiso ligas  biggrin.gif
As ant jos nepykstu, nes jos nezinojimas bent irodo kad ji tuo nepraktikuoja  4u.gif
Jie ne truputelio nepranasiski, taigi sioje temoje ir nera apie ka daugiau rasyti . As ir horoskopais netikiu , burtais taipogi  biggrin.gif

Nesimaskuok, pakankamai man prirašei asmeniškai dėl savo ligų mirksiukas.gif Sveikatos tau ir ramybės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Baronė @ 2016 02 01, 14:32)
Sveikinuosi  4u.gif
Ilgą laiką buvau išmokusi ignoruoti sapnus, negalvoti apie juos ir iš tiesų gyvenau ramiai.
Tačiau dabar kuris laikas jaučiu kad sapnai pradėjo mane neraminti. Šiuo metu sirguliuoju, atrodo eilinis peršalimas gal, gal kiek užsitęsęs. Nežinau kas tai, vakar naktį sapnavau seniai pažįstamą vietovę, parką, tolumoje parkas lyg ir žaliuojantis, gal kiek nykus, tačiau labai aiškiai mačiau žolę, arti, aukšta, nulinkusi ir pageltusi, vėlgi, gal ne visiškai nudžiūvusi, tarpukuose matėsi truputis žalumos. Kažkas miglotai lyg su mokykla susiję.. Atsibudau užgulta širdim, ir tas sapnas man vis prieš akis. Gal pakomentuosite, ką manote? Ar tai kažkoks pranašas ar tiesiog dabartinė mano būsena.. Ačiū  4u.gif

Manyčiau, kad dabartinė, su viltimi pasveikti, ko ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2016 02 01, 01:33)
nuo to, kad vaikai zinos, kas ta telepatija ar samoningas sapnavimas, neprades nei sapnuot samoningai, nei telepatija kazkokia veikt.
, jei gerai pamenu, samoningus sapnus didziausia tikimybe sapnuoti jauname amziuje (paauglysteje ir iki mazdaug 25 metu), bet nebe tokiame, kada sapnas dar neatskiriamas nuo realybes.

Neprades , sapnuoja kai yra jautrus, tevu skirybos ar rietenos brangiu zmoniu netektys, uzgauliojimai mokykloje ir t.t. Tai kas skatina jautruma, tai skatina ir telepatiskuma ax.gif Amzius tikrai nera rodiklis.

QUOTE(Baronė @ 2016 02 01, 14:32)
Sveikinuosi  4u.gif
Tačiau dabar kuris laikas jaučiu kad sapnai pradėjo mane neraminti. Šiuo metu sirguliuoju, atrodo eilinis peršalimas gal, gal kiek užsitęsęs. Nežinau kas tai, vakar naktį sapnavau seniai pažįstamą vietovę, parką, tolumoje parkas lyg ir žaliuojantis, gal kiek nykus, tačiau labai aiškiai mačiau žolę, arti, aukšta, nulinkusi ir pageltusi, vėlgi, gal ne visiškai nudžiūvusi, tarpukuose matėsi truputis žalumos. Kažkas miglotai lyg su mokykla susiję.. Atsibudau užgulta širdim, ir tas sapnas man vis prieš akis. Gal pakomentuosite, ką manote? Ar tai kažkoks pranašas ar tiesiog dabartinė mano būsena.. Ačiū  4u.gif

Gali buti ir dabartine busena, bet bent jau dabar kur nera sniego taip ir atrodo ( del zoles), o zaliuojantis parkas tolumoje, gali buti matytas vaizdas 4u.gif Bet kuriuo atveju tai grazus sapnas.
Stpirinkite imunine sistema, tai pades ir del sveikatos ir del sapnu 4u.gif
Atsakyti
Atsakant i temos uzduota klausima,atsakau,taip teko sapnuoti pranasingus sapnus,kurie buvo man kaip perspejimas,kas bus ateity 4u.gif
Atsakyti