QUOTE(Irony @ 2016 01 29, 22:36)
Merginos, kaip jūs suprantate, kad sapnas buvo ne šiaip sapnas, o pranašingas? Ar tą suvokiate tik post factum?
Aš negaliu sakyt, kad nuolat sapnuoju pranašingus sapnus, tiesą sakant tuėjau jų vos keletą ir jie visi buvo susiję su vienu ir tuo pačiu žmogumi, situacija. Bet pastebėjau tokį dalyką, kad jei sapnas reikšmingas, aš vos jį susapnavus labai staigiai ir keistai nubundu. Nebūna jokio mieguistumo, tingulio ar pan kaip dažniausiai būna nubudus. Atrodo, kad tiek akys automatiškai pačios plačiai atsimerkia, tiek visas organizmas automatiškai atsibunda ir neatrodo, kad ką tik miegojau.
Aš negaliu sakyt, kad nuolat sapnuoju pranašingus sapnus, tiesą sakant tuėjau jų vos keletą ir jie visi buvo susiję su vienu ir tuo pačiu žmogumi, situacija. Bet pastebėjau tokį dalyką, kad jei sapnas reikšmingas, aš vos jį susapnavus labai staigiai ir keistai nubundu. Nebūna jokio mieguistumo, tingulio ar pan kaip dažniausiai būna nubudus. Atrodo, kad tiek akys automatiškai pačios plačiai atsimerkia, tiek visas organizmas automatiškai atsibunda ir neatrodo, kad ką tik miegojau.
Panašiai ir yra, teisingai mąstote
Papildyta:
QUOTE(VėjoVaikas @ 2016 01 29, 22:59)
Aš nesuprantu ir nelabai tikiu pranašystėm, nes niekaip moksliškai šito neįmanoma pagrįsti. "Pranašingus" sapnus vadinu tam tikrom susiklosciusiom aplinkybėm, sutapimais. Artimiausias variantas, kai savo mintimis, baimėmis, lūkesčiais "pritraukiame" į realybę tai, ką susapnuojame.
o vat jūs rašote nesąmones. Norite pasakyti, kad ir kai gyvūnai nujaučia nelaimę, tai tik sutapimas? Prisišaukė mintimis? Man gaila jūsų, kad jūs taip trumparegiškai mąstote, tai jums gyvenime nepadės, o pakiš koją, jei nesikeisite, pamatysite