QUOTE(Braškytėlė @ 2016 01 25, 19:55)
Šiandien sapnavau sapną.Kad radau savo kieme sužeistą su žaizda besilaukiančia vaikelio moterį ir dar kelis žmones.Supratau,kad pasidarbavo kažkoks nusikaltėlis.Tada nubėgau su žmonėmis į namą moteriai padėjau aptvarsčiau ją.Ir visus paslėpiau(Spintoj ir t.t.)Atsimenu labai skubėjau,nes mačiau,kad nusikaltėlis jau ateina ir pati pasislėpiau tada tas nusikaltėlis(Vyras)Įėjo aš buvau su ginklu ir šoviau į jį ir dar kartą iškviečiau policiją ir greitąją tai moteriai.Jaučiausi kaip didvyrė.Ką tai reiškia?
Čia ne pranašingas sapnas kaipo toks ateičiai, tiesiog atspindintis vidinę būseną: jautrumą, teisingumą, pagalbą, drąsą. Tokie sapnai gali būti įtakoti kasdienybės: spaudos, tv, nuogirdų ir susipinti su asmeninėmis savybėmis. Į telepatiją man nepanašu, telepatija visai kitas dalykas.
Papildyta:
QUOTE(VėjoVaikas @ 2016 01 26, 08:04)
pries gal pora savaiciu sapnuoju, kad gavau darbo pasiulyma, nuvaziavau i ta imone, kazkoks gan didelis cechas, salia ofisas ju, keli dedes, dave man uzduoti padaryti, lyg ir susitvarkiau (gerai padariau), bet jie pareiske, kad kitaip is manes tikejosi, mane kad esu meniskos sielos zmogus, o padariau uzduoti labai racionaliai, saltai. nors mano specialybe butent tokia ir as pretendavau butent i tokia vieta, kur siu savybiu reikia, ir net cv su gan aiskia informacija pries tai jiems siunciau...
praejo kiek laiko, sulaukiau skambucio butent toki darba siulancios imones, ieskojau internete info apie juos, radau ju biura, labai panasus i matyta sapne... bet atsiliepimai labai nekokie apie juos , tad greiciausiai ne nebandysiu ten darbintis.
praejo kiek laiko, sulaukiau skambucio butent toki darba siulancios imones, ieskojau internete info apie juos, radau ju biura, labai panasus i matyta sapne... bet atsiliepimai labai nekokie apie juos , tad greiciausiai ne nebandysiu ten darbintis.
ok, reikia klausytis savęs ir sapnų. Sapne juk tie dėdės irgi jums nepatiko ar tiksliau jūs jiems